- 24 Eylül 2021
- 526
- 485
- 53
- Konu Sahibi baharyelii
Merhaba, dediğim gibi ben zaten hatamı kabul ediyorum. Eşim baştan beri manipüle etti beni. Karı kocayız aramızda böyle şeylerin reddi olmaz vs. Aslında bakarsanız son birkaç aya kadar durumun bu kadar kötü olduğunu fark etmedim. Evet istemediğim bi şey vardı ama bu derece iğrenç bi şey yaşadıgımı yeni yeni anlıyorum diyebilirim.Kusura bakmayın yargılamak için yazmıyorum. Ama yazdıklarınızı okudukça siz de bir garip geldiniz bana. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Konfor alanı demişsiniz mesela neyin konfor alanı anlamadım ben. Kocanız evde olmadığında daha rahat olduğunuzdan, gelmesini istemeyecek dereceye geldiğinizden bahsediyorsunuz? Sırf tayt tişört giydiniz diye -ki alt metni onun istediğinin olmaması- sinir krizi geçiren cinsel saplantıları olan bir adam var karşınızda. Manipüle eder, işi bırak der sizi sex kölesi olarak görür. Ama sanki çok normal basit sorunlardan bahsediyorsunuz. Sizde de zamanla alışkanlık mı oldu normal mi gelmeye başladı anlamadım ben. Çocuğunuz yok, maddi özgürlüğünüz var. En azından gözdağı bile veremiyorsunuz. Başka konularda çok iyi olduğunu yazmışsınız mesela olması gereken şeyler onlar. Bunları bile lütuf gibi hissetmenizi sağlamış.
Basit olmadıgının farkındayım, burada esprili yanıtlar veriyorum diye gerçek hayatta böyle hissettiğim anlamına gelmiyor ki