Kocamin beni cocugumla cezalandirmasi

iyi geceler hanimlar direct konuda gireyim biz normalde her cumartesi kayinvalideme gideriz esimin isyeri kayinvalidemlere yakin esim bu ara surekli cocugumu haftaicide sabah ise giderken kayinvalidemlere goturmeye basladi ve aksama kadarda orada kalio ben cocugumdan ayri kalmak istemiyorum bu konuyu onlada konustum ozluyorum goturme die anlastimizi saniyodum ana bunu koz olarak kullanmaya basladi her kavga yada tartisma yasadimizda ertesi gun cocugu alip goturuyo bugun yine ayni seyi soyledi yarin goturcem die Ben artik nasil bi yol izlicemi sasirdim napayim kizlar akil verin
Sensiz çocuğunu bir yere yollama.Ne demek oraya götürüyor birakiyor kk de duymadigimiz sey kalmadı.Zatem kavgalıyken yapıyor madem sende önünde dur bak annen demi düşünüyorsun bu da benim evladim bende onu düşünüyorum bana zor geliyor de.

Allahım yemin ederim evlenmekten çok korkuyorum. Ne olur ben gibi diğer bekarlara başta ne ise sonda da değişmeyen “adam” nasip et Allahım. Amin 🙏🏻😭

iyi geceler hanimlar direct konuda gireyim biz normalde her cumartesi kayinvalideme gideriz esimin isyeri kayinvalidemlere yakin esim bu ara surekli cocugumu haftaicide sabah ise giderken kayinvalidemlere goturmeye basladi ve aksama kadarda orada kalio ben cocugumdan ayri kalmak istemiyorum bu konuyu onlada konustum ozluyorum goturme die anlastimizi saniyodum ana bunu koz olarak kullanmaya basladi her kavga yada tartisma yasadimizda ertesi gun cocugu alip goturuyo bugun yine ayni seyi soyledi yarin goturcem die Ben artik nasil bi yol izlicemi sasirdim napayim kizlar akil verin
Kocaniz Demir Yaman(cukurovayi) 'ı çok mu izliyor

Allahım yemin ederim evlenmekten çok korkuyorum. Ne olur ben gibi diğer bekarlara başta ne ise sonda da değişmeyen “adam” nasip et Allahım. Amin 🙏🏻😭
Valla ben bekarken kk üye olup bunlari okusaydim ya öksüz yetim birini arardim.Ya da hic evlenmezdim.Bu ne bee duymadığım şey kalmadi.Esim bir kere benden izin almadan cocuklarimi keyfi tavırla götürdü.3 ay cocuklarima onu ve ailesini hasret bıraktım.Benim bebeklerim onlar :sinirli:

Valla ben bekarken kk üye olup bunlari okusaydim ya öksüz yetim birini arardim.Ya da hic evlenmezdim.Bu be bee duymadığım şey kalmadi.Esim bir kere benden izin almadan cocuklarimi keyfi tavırla götürdü.3 ay cocuklarima onu ve ailesini hasret bıraktım.Benim bebeklerim onlar :sinirli:
Sizin eşiniz sakin o da binde bir. Geneli “öküz” hep öküzleri bize bıraktınız :KK42:

neden siz de gitmiyorsunuz? ben çıldırırım öyle bir şey yaparsa, cidden psikolojim kaldırmaz, hele zorla götürsün polisi falan ararım, herkesi ararım, o derece yani. gittiği yerde nefret ettiklerim bile olsa çocuğum nerdeyse benim yerim yanıdır. Sessizce otururum, çocuğuma varlığım yeter diye. Hani çalışıyor olsanız bir derece.. Pasif kalmaya devam edecekseniz ve yine götürmeye kalkarsa hemen giyinin kapıda bitin, ben de geliyorum deyin.

Arkadaşlara katılıyorum valla
Vermeyin sessiz kalmayın tartışma yaşıyormuşsunuz bide bunun için yaşayın bi iki olur da devamlı oldumu afedersiniz 💩 çıkar işin

Aaa madem hazır bakıcı var ben de işe başlayım. Bugün bir kaç ilan baktım mantıklı geldi. Okullar açılınca da okuldan alıp annene ver ben işten çıkınca alır eve gelirim de. Hatta bunu da yapın yaaa. İşiniz olsun ne güzel. Bu öküzü o zaman görmek isterim. Ama siz şimdi çalışmama izin vermez de dersiniz

Aaa madem hazır bakıcı var ben de işe başlayım. Bugün bir kaç ilan baktım mantıklı geldi. Okullar açılınca da okuldan alıp annene ver ben işten çıkınca alır eve gelirim de. Hatta bunu da yapın yaaa. İşiniz olsun ne güzel. Bu öküzü o zaman görmek isterim. Ama siz şimdi çalışmama izin vermez de dersiniz
Calisma ma karismaz ama Ben calisincada cocuguma hergun bakacaklarini sanmiyorum yine ortada kalan Benim cocugum olur

onlarla beraber sizde gidin , çalışmıyorum demişsiniz gündüz 1 saat oturup kahvaltı edin dönersiniz.
Böyle böyle yapınca daha öyle bir koz kullanamaz.

neden siz de gitmiyorsunuz? ben çıldırırım öyle bir şey yaparsa, cidden psikolojim kaldırmaz, hele zorla götürsün polisi falan ararım, herkesi ararım, o derece yani. gittiği yerde nefret ettiklerim bile olsa çocuğum nerdeyse benim yerim yanıdır. Sessizce otururum, çocuğuma varlığım yeter diye. Hani çalışıyor olsanız bir derece.. Pasif kalmaya devam edecekseniz ve yine götürmeye kalkarsa hemen giyinin kapıda bitin, ben de geliyorum deyin.
Onun istedigini yapmak istemiyorum bu sefer nasil olsa cocuk gidince tipis tipis gelio diyip daha sik goturmeye baslicak

onlarla beraber sizde gidin , çalışmıyorum demişsiniz gündüz 1 saat oturup kahvaltı edin dönersiniz.
Böyle böyle yapınca daha öyle bir koz kullanamaz.
Uzak oturuyolar yakin olsa bu dedin mantikli ama 1 saat oturup cocugumu otobuslerde heba edemem birde pandemi varken

İyide hep sizin çocuğunuz karşı tarafta,onlarda bir zahmet arada size gelsinler .
Hiç mi düşünmüyor bu şnsanlar 5 yaşındaki çocuk her gün burayamı gelir diye.

Uzak oturuyolar yakin olsa bu dedin mantikli ama 1 saat oturup cocugumu otobuslerde heba edemem birde pandemi varken
o zaman al çocuğu yanına
Hiçbir yere gitmeyecek çocuğum de
Senin hakkın senin iznin olmadan eşya gibi babaannesine bırakamaz.

Ben sizin yerinizde olsam bu duruma engel olamaycak kadar pasif olsam her gün çocuğumla kaynanama giderdim en azından gözümün önünde olurdu. Evde nasıl oturabiliyorsunuz hayret ettim.

Ben şimdiki gelinleri çok güçlü görüyorken bu olay beni şaşırttı açıkçası sen ona kırılınca ne cezası veriyorsun merak ettim neyse eşinin onune geçemiyormuşum nereye hayırdır diyemiyormusun o zaman bıktırma politikası eşin oğlunu götürünce sende git kv bıkar

Back
X