Kocamin beni cocugumla cezalandirmasi

Esiniz olacak kisi hem size psikolojik siddet uyguluyor hem de cocugu sizden intikam almak icin kullaniyor. Bu da bir cesit cocuk istismaridir. O kadar sacma sapan seyler okuyorum ki ortalikta o kadar cok insan azmanı var ki... en iyisi gemileri yakip bu adami dımdızlak birakmak. Maalesef ki her kadinin bu imkani olmayabiliyor -calismadiginiz icin boyle varsaydim- imkani olan da zaten bu cileyi cekmek icin can atiyor. Cok sinirlendim.

Esiniz olacak kisi hem size psikolojik siddet uyguluyor hem de cocugu sizden intikam almak icin kullaniyor. Bu da bir cesit cocuk istismaridir. O kadar sacma sapan seyler okuyorum ki ortalikta o kadar cok insan azmanı var ki... en iyisi gemileri yakip bu adami dımdızlak birakmak. Maalesef ki her kadinin bu imkani olmayabiliyor -calismadiginiz icin boyle varsaydim- imkani olan da zaten bu cileyi cekmek icin can atiyor. Cok sinirlendim.
Ayda bir çocuğunu annesine götürdüğü için istimarcı mı adamçaz şimdi :KK70: :KK70:

Ayda bir çocuğunu annesine götürdüğü için istimarcı mı adamçaz şimdi :KK70: :KK70:
Ne kadar sıklıkla goturdugune degil annesine inat olarak yaptigi icin boyle soyledim. Kesinlikle dedigim gibi. Kendi inadi icin bir insanin cocugunu kullanmasi ne seviyede olursa olsun hoş degil. Bu kadar gulmenizin sebebi bunu idrak edememeniz sanirim.

Ne kadar sıklıkla goturdugune degil annesine inat olarak yaptigi icin boyle soyledim. Kesinlikle dedigim gibi. Kendi inadi icin bir insanin cocugunu kullanmasi ne seviyede olursa olsun hoş degil. Bu kadar gulmenizin sebebi bunu idrak edememeniz sanirim.
Evet ben idrak özürlüyüm. Konuya hızınızı alamadınız sanırım da bana saldırmasanız iyiydi :KK70:

Aynen oyle canim benim cocuguma olan duskunlugumu biliyo ve bunu kullanio

Bu arada cocugum babaannesini ayda bir gormuyor haftasonlari gidiyoruz zaten

Aynen oyle canim benim cocuguma olan duskunlugumu biliyo ve bunu kullanio
Ayip bi sey. O cocuk anlamaz diye cantaymis gibi istedigimiz muameleyi yapamayiz onlara. Sanirim fazla duyarli oldugum dusunulmus bu konuda ama keske herkes ayni hassasiyeti gosterse artik cocuklara.

Bırakın götürsün siz de alışverişe gidin. Eve gelme saatinden 2 saat geç gidin eve. Gezip evlenmiş imajı yaratin, ara ara götür de ben de kendime vakit ayirayim diyin. Arkadaşlarınızla görüşün,güzel vakit gecirdiginizi görsün ki bir daha götürmez oturmaya bile

iyi geceler hanimlar direct konuda gireyim biz normalde her cumartesi kayinvalideme gideriz esimin isyeri kayinvalidemlere yakin esim bu ara surekli cocugumu haftaicide sabah ise giderken kayinvalidemlere goturmeye basladi ve aksama kadarda orada kalio ben cocugumdan ayri kalmak istemiyorum bu konuyu onlada konustum ozluyorum goturme die anlastimizi saniyodum ana bunu koz olarak kullanmaya basladi her kavga yada tartisma yasadimizda ertesi gun cocugu alip goturuyo bugun yine ayni seyi soyledi yarin goturcem die Ben artik nasil bi yol izlicemi sasirdim napayim kizlar akil verin
Nasıl yani😱 sizin çocuğunuzu annesine nasıl götürüyor?? Sizde ona bir daha götürme özlüyorum diyorsunuz?? Bu adam başta hangi cürretle alıp götürdü ona anlam veremedim.. Yani bizden akıl istiyorsunuz ama başta akıl tutulması yaşadınız herhalde ki sesinizi çıkartmamışsınız..

Ben olsam eşim benden bağımsız benim doğurduğum bizim olan çocuğu bırakın annesine götürmeyi, evimden bir çöpü bile annesine götürmez.. Eşim zaten öyle bir adam değil ama öyle olsa da ona zaten en başta müsade etmem.. Yapamaz yani bu kadar net.. Şok oldum.. Şimdi de yapacağınız şey bence eşinize sert yapıp benim çocuğumu sen alıp da annene götüremezsin ben buna izin vermiyorum bu kapıdan dışarı benim iznim olmadan çıkaramazsın benim çocuğumu demeniz gerekir.. Bu adam baskıcı sizi birşey yerine koymayan bir adamsa da çocuğumu da alır annemin yanına giderdim ben olsam.. Böyle saçma sapan bir hareketi ilk kez duyuyorum.. İzin vermeyin bu adama.. Kendinize bunu yaptırtmayın bu zorbalıktan başka birşey değil..

Bebek sandım bi an delirdim. Çocuğunuz mutluysa kendı istiyorsa tamam da o da istemiyorsa asla izin vermeyin. Eğer severek gidiyorsa bence arada bir gitmesi iki haftada bir falan olabilir. Gercı pandemi dönemi var bilemedim

Çok şaşkınım konunuza. Düşünüyorum da eşim, ben istemediğim halde oğlumu sabahtan alıp götürse diye ama düşüncesi bile imkansız yani benim için. Hatta kendimde gözlemlediğim bir şey var mesela (doğrusu yanlışı tartışılır tabi) bebeğimden bahsederken ben sadece "oğlum" diye bahsederken eşim "oğlumuz" diye bahsediyor. Bu derece bir sahiplenme iç güdüsü ile yaşıyorum yani. Kimi zaman ailem ya da kayınvalidem yakın olsa da arada bir iki saatliğine bıraksam bebeğimi bi nefes almak için diye düşünüyorum ama sonra oğlumun yüzüne 1 saniye bakınca düşündüğüm şey imkansız geliyor. Siz nasıl kabullenip tahammül edebiliyorsunuz anlamış değilim.

göz yumuyorum dediğinizi görünce diyecek bir şey yok. herkes durumdan memnun olan çocupa oluyor gibi.

Back
X