kocamın beni kandırması

Al bendende o kadar esim bi is bulurum diye odu kopuyor cunku yemegi utusu vs dakik olsun istiyor ben calisinca bunlarin aksayacagini dusunuyor sıkıntıdan patlamak uzereyim artik
ben zaten çalışmayı kabul ettiysem o sorumluluguda üstüme almışım demektir. sende oyle düşünüyosundur.

Anliyorum inşallah hem sizin hem esinizin gönlüne gore bir is bulursunuz. Siz küsmek yerine daha net sorular sorarsaniz o da size daha net cevaplar verecektir diye umuyorum.
valla kendimi fazlasıyla net anlattım ama olmayınca olmuyor

soğudum tabii ya.

Bemce bir kadin calismali. Bugum birbirinizi seviyor mutlu olabilirsiniz ama cok kadin taniyorum 20 sene calismayip aldatilan daha snra sadece maddi beklenti icin bosanmayan kadin. Kotu dusunmemek lazm kendinize gore ihtiyaclariniz olabilir esktra alisveris yapmak istersiniz calismak istemeniz cok normal.

hem maddi hem manevi olarak kendimi rahat hissetmem için çalışmam lazım. Bi kadın ne olursa olsun her zaman ayakları üzerinde durabilmeli diye düşünüyorum

hem maddi hem manevi olarak kendimi rahat hissetmem için çalışmam lazım. Bi kadın ne olursa olsun her zaman ayakları üzerinde durabilmeli diye düşünüyorum

Evet kesinlikle katiliyorum. Eminim paranin kiymetini bilen birisinizdir ancak kendi kazandigin para her zaman daha tatlidir. Belki daha tutumlu olarak esinizin daha cok isine gelecek. En azindan bir iki ay denemeyi teklif edin. Bari ona razi gelsin

Izin mi aliyorsunuz disari cikmak icin? Cocuk musunuz götürmesi icin bekliyorsunuz? Esiniz bir yere giderken beraber gideriz deyip oyalayabiliyor musunuz? Is görüsmesine esle anne babayla veya akrabayla gidilmez. Yetersiz, kapasitesiz ve yardima muhtac görünürsünüz. Esinize haberin olsun su gün su saatte surada is görüsmem var diyememenizin nedeni ne? Siz saygi gösteriyorsunuz ama o size saygisizlik yapiyor. Esimin geliri cok iyi calismama gerek yok ayri konu, esimin geliri cok iyi o yüzden calismami istemiyor ayri konu. Birinde söz hakkiniz var digerinde yok. Ben de calismiyorum. Iyi bir meslegim var. Yurt disinda yasiyorum, iki kizimin okul ve sonrasi saatleri hep dolu. Birini bir kursa götürüyorum digerini aliyorum... Benim gibi kimsenin bu tempoda olamayacagini gereken düzenlemeyi yapamayacagini düsündügüm icin calismiyorum.

Size ne söylememizi bekliyorsunuz? Herkes dogal olarak kendin git is görüsmesine diyecek, siz ne duymak istiyorsunuz?

Evet kesinlikle katiliyorum. Eminim paranin kiymetini bilen birisinizdir ancak kendi kazandigin para her zaman daha tatlidir. Belki daha tutumlu olarak esinizin daha cok isine gelecek. En azindan bir iki ay denemeyi teklif edin. Bari ona razi gelsin
evlenmeden önce çalışıyordm zaten o yüzden sürekli ısrarcıyım bu konuda

sıkıntı çıkarıyor huzursuzluk yapıyor ozaman da. anlıyomusun zaten oyle bişey yapmak istesem size sormam napayım diye. lütfen insanları yargılarken empati kurun.

sıkıntı çıkarıyor huzursuzluk yapıyor ozaman da. anlıyomusun zaten oyle bişey yapmak istesem size sormam napayım diye. lütfen insanları yargılarken empati kurun.

Neden sıkıntı yapıyor sorun o zaten

Birlikte oturmamızın sebebi sen düzensiz saatlerde çalışırsın eve bakamazsın idi çalıştırmıyor şimdi de

Kpss çalış dedim ona cevap bile vermedin

Îş yok diyorsun Kayseri gibi devasa bir şehirde

Bir de şimdi aklıma geldi eşin hastane ortamını nöbeti vs istemiyor ya belki anaokulu özel okul gibi yerlere bir şey demez

Hem muhatap olacakların çocuk hem saati düzenli servis yemek vs var

mobilden giriyorum çogu kişinin yorumunu bazen göremiyorum bile. kusura bakma. yorumun için teşekkürler. kpss ye de hazırlanıyorum.

Konu sahibi Kv ile oturuyor işleri o yapıyor zaten

Bence eşi gözü açılır başka insanlar ile ilişki kurar vs diye göndermiyor konu sahibi yorulmama istemiyor diyor ama bence farklı
Hmm oda olabilir tabi konu sahibini yasi ilede ilgili bi durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…