kocamın beni kandırması

Aslında Haziran ayından beri seçim ve gündemin baya karısması dolayısıyla işe alımlar durdu denilebilir. Bende bu konuda eşinde olmuşken rahat ve iyi bir iş olsun istiyorsa seni bu yüzden bekletiyordur canım. Bende 3 aydır iş arıyorum ama alım yok..

bunu anlamıyor bazı arkadaşlar. kayseride nasıl iş bulamazsın diyorlar. ayrıca ben eşimin rızası ile gidip çalışmak istiyorum. Bende bilirim habersiz gidip görüşmeyi ama içim rahat etmiyor öylede. Tamam o düşüncesizlik yapıyor ama yapacak bişey yok.

İstediğinin arkasından dur ve kendi ișini kendin hallet ancak öyle kesin kararlı olduğunu gösterirsin aksi takdirde eșin kendi istek ve arzularını sana yașatmak ister

İstediğinin arkasından dur ve kendi ișini kendin hallet ancak öyle kesin kararlı olduğunu gösterirsin aksi takdirde eșin kendi istek ve arzularını sana yașatmak ister
öyle yaparsa eger benim soğuk davranışlarımı da cekmeye devam eder.

İnsan yalnızca maddiyat için çalışmaz.

Kendini geliştirmek, daha öz güvenli olmak, sosyalleşmek, üretmek, işe yaradığını hissetmek için de çalışır.

Bu isteğinizi şiddetle destekliyorum, biraz daha kararlı olduğunuzu anlatın eşinize ve çalışmak isteme sebeplerinizi de.

Bugünün yarını var. Bunu da söyleyin.

Kesinlikle artılarını anlattım çok ısrarcıydım ilk başlarda kabul etmiyordu sonra da tamam uygun bi iş bulalım başlarsın dedi benim çenem dursun diye sürekli baştan savma laflar ediyor

valla burdakilerin cogu calısma delisi oldugu icin seni pek anlamazlar sekerim
bu senin insiyatifinde olan bisey ünide okusan master de yapsam calısmak istemezsen calısmazsın kimseyi baglamaz son sayfalarda kızlar beni cagırmıs niye cagırmıs anlamadım biri özet gecsin hele :))

Konuyu okumaya bile erinmiş yanlış anlamışsın

sağolsun hiç bişeyimi eksik etmez ama işte insan sıkılıyor boşluktan.
valla hicte sıkılmıcaktın ille tonla arkadasın olmasına da gerek yok kendi kendinede yetebilmeli insan sartlarını biliyorum esinin maası iyimis ama ailen yakın mı cevremde cok arkadasın varmı bunların hepsi etken ama insan kendi kendinede yetebilmeli herkez farklı seylerden zevk alır ve ugrasır zamna gecirir senin en sevdigin seyler nelerdir mesela

Eger maddi sikintiniz yoksa yardim edebileceginiz kuruluslara bakin derim. Cunku cocugunuz olacak onunla ilgilenirsiniz sonrasinda is bakarsiniz . Cocuk oldukdan sonra bebeginizle daha cok ilgilenmek isteyeceksiniz.

hımm
Konu sahibi evde oturmaktan sıkılmış, maddi olarak calismaya ihtiyaci yokmus ama calismak istuyormus, esi de is bulacagim sana diyerek oyaliyormus. Direkt sen geldin aklima :) Neden diye sorma!!!
okişşş ben yazdım ona zaten sıkılmaya gerek yok ims-kan dahilinde yapıcak o kadar sey varki gün yetmez

Benimkide söz vermstievlenmeden.önce ben is bulayımda dedi sonra biraz zmn geçsin dedi sonra çocuk dedi,biraz büyüsün oldu... şimdi özel olmaz atan diyor.. sıfırdayz ev bile kuramadık... mutsuzm

Hayat o kadar guzelki calismaya hic gerek yokmus bende yeni anliyorum bunu. Yillardir stresli bir iste calistiktan sonra bebek icin bir suredir evdeyim. Sanirim calismayanlar calismak, calisanlarda rahat kalmak istiyor

çalışmak iyidir , insanı diri tutar evde öğlene kadar yatmak yada bütün gün evde ev işleriyle uğraşmak gerçekten çok bunaltıcı olsa gerek, dört ay doğum iznindeydim çalışmaya alışmış 12 senelik iş bünyem daha fazla evde oturmayı kaldıramadı , işe gelince rutin hayatıma döndüm hem maddi hem manevi açıdan bir kadının çalışması şart...bir kadın hem kariyer yapabilir, hem çocukla hem de eviyle dört dörtlük ilgilenebilir , unutmayalım bizim üstünlüğümüz kadın olmamız...ve bunları yapacak gücümüzün olması...

Eşiyle birlikte mulakata gelenleri almıyoruz. Adam sonradan arıza cikarmaya musait geliyor gozumuze mulakata bile tek yollamadigina gore diye dusunuyoruz. Olur da iyi bir firsat çıkarsa esinizle birlikte gitmeyin görüşmeye. Tek tavsiyem bu olur konuyla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…