- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
bunu anlamıyor bazı arkadaşlar. kayseride nasıl iş bulamazsın diyorlar. ayrıca ben eşimin rızası ile gidip çalışmak istiyorum. Bende bilirim habersiz gidip görüşmeyi ama içim rahat etmiyor öylede. Tamam o düşüncesizlik yapıyor ama yapacak bişey yok.Aslında Haziran ayından beri seçim ve gündemin baya karısması dolayısıyla işe alımlar durdu denilebilir. Bende bu konuda eşinde olmuşken rahat ve iyi bir iş olsun istiyorsa seni bu yüzden bekletiyordur canım. Bende 3 aydır iş arıyorum ama alım yok..
öyle yaparsa eger benim soğuk davranışlarımı da cekmeye devam eder.İstediğinin arkasından dur ve kendi ișini kendin hallet ancak öyle kesin kararlı olduğunu gösterirsin aksi takdirde eșin kendi istek ve arzularını sana yașatmak ister
Kesinlikle artılarını anlattım çok ısrarcıydım ilk başlarda kabul etmiyordu sonra da tamam uygun bi iş bulalım başlarsın dedi benim çenem dursun diye sürekli baştan savma laflar ediyorİnsan yalnızca maddiyat için çalışmaz.
Kendini geliştirmek, daha öz güvenli olmak, sosyalleşmek, üretmek, işe yaradığını hissetmek için de çalışır.
Bu isteğinizi şiddetle destekliyorum, biraz daha kararlı olduğunuzu anlatın eşinize ve çalışmak isteme sebeplerinizi de.
Bugünün yarını var. Bunu da söyleyin.
oldu yaaDuy bunlarılimoncu28
valla burdakilerin cogu calısma delisi oldugu icin seni pek anlamazlar sekerimkızlar çok güzel bir mesleğim var eşiminde öyle bir yıllık evliyiz çok şükür maddi sıkıntımız yok eşimin maaşı fazla fazla yetiyor hiç bi şekilde parasını da kısmıyor benden başıma falan kalkmada yok ama ben yinede çalışmak istiyorum en azından evde oturmaktan sıkıldığım için. eşim her zaman bana sana uygun iş arıyorum vs diyor ama kandırdığını biliyorum aklınca oyalıyor bni çalışmamı istemediği için kalbimi kırmamak için iş arıyorum sana bulunca başlarsın falan diyor. agustos ayından beri iş arıyor güya bulamıyor ben kendim buluyorum gidip görüşelim diye tamam diyor iki gün sonra hadi gidelim diyo o zamana kadar da boş pozisyon doluyor. yani kısaca geçiştiriyor. bugun yine aynı şeyi yaptı çok canımı sıktı inanın cinleniyorum. konuşmayacagım küsecem onla soguk davranacam anlasın kızdığımı.
Konuyu okumaya bile erinmiş yanlış anlamışsınvalla burdakilerin cogu calısma delisi oldugu icin seni pek anlamazlar sekerim
bu senin insiyatifinde olan bisey ünide okusan master de yapsam calısmak istemezsen calısmazsın kimseyi baglamaz son sayfalarda kızlar beni cagırmıs niye cagırmıs anlamadım biri özet gecsin hele :))
valla hicte sıkılmıcaktın ille tonla arkadasın olmasına da gerek yok kendi kendinede yetebilmeli insan sartlarını biliyorum esinin maası iyimis ama ailen yakın mı cevremde cok arkadasın varmı bunların hepsi etken ama insan kendi kendinede yetebilmeli herkez farklı seylerden zevk alır ve ugrasır zamna gecirir senin en sevdigin seyler nelerdir meselasağolsun hiç bişeyimi eksik etmez ama işte insan sıkılıyor boşluktan.
bi özet alalım nedne cagardınız beniKonuyu okumaya bile erinmiş yanlış anlamışsın
Konu sahibi evde oturmaktan sıkılmış, maddi olarak calismaya ihtiyaci yokmus ama calismak istuyormus, esi de is bulacagim sana diyerek oyaliyormus. Direkt sen geldin aklima :) Neden diye sorma!!!bi özet alalım nedne cagardınız beni
okişşş ben yazdım ona zaten sıkılmaya gerek yok ims-kan dahilinde yapıcak o kadar sey varki gün yetmezKonu sahibi evde oturmaktan sıkılmış, maddi olarak calismaya ihtiyaci yokmus ama calismak istuyormus, esi de is bulacagim sana diyerek oyaliyormus. Direkt sen geldin aklima :) Neden diye sorma!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?