Kocamın benimle birlikte olmama sebebi sizce bu olabilir mi?

solenne

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
10
6
6
46
15 yıllık evliyiz. Bir tane10 yaşında oğlum bir tanede 9 aylık kızım var.
Yoğun çalışıyordum. İşten çok yorgun geliyordum. Eşimle de çok anlasamiyorduk. Hiçbir konuda beni anladığını beni onayladığıni bana hissettirmiyordu. Bu sebeplerle 2.çocuğu 10 yıl kadar düşünemedim. 5 sene once kayinpederim bizi ziyarete gelmişti. Lafın arasında 2. torunum nerde falan dedi. Bende gayri ihtiyari ben ondan çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum dedim.Bunu söylerken amacım anlasan insanlar çocuk yaparlardemek istedim. Başkasından olmayı düşünüyorum demek istemedim evli bir kadın olarak.Sonra baktım yaşım 40 a yaklaşıyor. Menapoza girmeden bir çocuk sahibi daha olmak istedim.Hem oğlum ilerde kardessiz kalmasın hem kızım olursa ilerde bana arkadaş olur diye.O sırada bende spiral vardı. Eşimle güzelce konuştum. Yasımız geçiyor, oğlumuz kardessiz kalıyor gidip spirali cikarttiralim bir çocuk daha yapalım dedim. Benimle gelmedi bana yardımcı olmadı hayır dedi.Ben daha gençken senden çok istedim 40 yaşında baba mı olunurdedi. Eski lafa takıldı gurur yaptı. Ben dinlemedim gidip spiralimi çıkarttım. Onada cikarttigimi söyledim. Benden habersiz nasıl yaparsın dedi. Sonra bir şekilde çocuk sahibi oldum.Hamile kalmadan önce çalışıyordum cinsel ilişkimiz normaldi. Doğum yapıp zor dönemler geçip ben istekli olmaya başlayınca benimle hiç birlikte olmaya yanasmadi. Bebek 9 aylık, 9 ayda hamilelik derken 1,5 yıldır sevismiyoruz. Sürekli yorgunum diyor. Bu arada tabi iş değiştirdi. Benden öç almak beni cezalandırmak için bir erkek böyle birşey yapar mı? Nolur samimi cevaplar bekliyorum. Derdim cinsellik filan değil. Acaba eşim bu sözden sonra benden soğudu mu yoksa bahane mi yani başka biri mi var.Yoksa libidosu mu düştü. Kadın olarak işin içinden çıkamıyorum.

Son düzenleme:
Fakat o bunu hiç unutmadı. Özür diledim kızdığım için soyledim dedim.beni üzdüğün kırdığın için dedim. Çare olmadı

Yoğun çalışıyordum. İşten çok yorgun geliyordum. Eşimle de çok anlasamiyorduk. Hiçbir konuda beni anladığını beni onayladığıni bana hissettirmiyordu. Bu sebeplerle 2.çocuğu 10 yıl kadar düşünemedim. 5 sene once kayinpederim bizi ziyarete gelmişti. Lafın arasında 2. torunum nerde falan dedi. Bende gayri ihtiyari ben ondan çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum dedim.Bunu söylerken amacım anlasan insanlar çocuk yaparlardemek istedim. Başkasından olmayı düşünüyorum demek istemedim evli bir kadın olarak.Sonra baktım yaşım 40 a yaklaşıyor. Menapoza girmeden bir çocuk sahibi daha olmak istedim.Hem oğlum ilerde kardessiz kalmasın hem kızım olursa ilerde bana arkadaş olur diye.O sırada bende spiral vardı. Eşimle güzelce konuştum. Yasımız geçiyor, oğlumuz kardessiz kalıyor gidip spirali cikarttiralim bir çocuk daha yapalım dedim. Benimle gelmedi bana yardımcı olmadı hayır dedi.Ben daha gençken senden çok istedim 40 yaşında baba mı olunurdedi. Eski lafa takıldı gurur yaptı. Ben dinlemedim gidip spiralimi çıkarttım. Onada cikarttigimi söyledim. Benden habersiz nasıl yaparsın dedi. Sonra bir şekilde çocuk sahibi oldum.Hamile kalmadan önce çalışıyordum cinsel ilişkimiz normaldi. Doğum yapıp zor dönemler geçip ben istekli olmaya başlayınca benimle hiç birlikte olmaya yanasmadi. Bebek 9 aylık, 9 ayda hamilelik derken 1,5 yıldır sevismiyoruz. Sürekli yorgunum diyor. Bu arada tabi iş değiştirdi. Benden öç almak beni cezalandırmak için bir erkek böyle birşey yapar mı? Nolur samimi cevaplar bekliyorum. Derdim cinsellik filan değil. Acaba eşim bu sözden sonra benden soğudu mu yoksa bahane mi yani başka biri mi var.Yoksa libidosu mu düştü. Kadın olarak işin içinden çıkamıyorum.

yani 2. çocuğu istemediği halde çocuk sahibi oldun öyle mi, gönülsüzdü yani
ben erkeklerin bi lafa takılıp büyük kararlar alacağını pek sanmıyorum, üstelik erkek için geç bi yaş sayılmaz, bence çocuk istemiyordu ama bunu öne sürdü
cinsel sorunlarınızda onu zorla ikna edip çocuk yapmandan kaynaklanıyor olabilir
yaşa bağlı bazı sorunları varsa bunlara senin tanık olmanı istemiyor olabilir

Kızını çok seviyor fakat beni cezalandırmak içinbuyuturken hiç yardım etmedi. Bu çocuğu benim rizam dışında yaptın diyor. Her çocuk isteyerek veya kazayla oluyor. Bir erkeğin bunu hala konuşması normal mi?

Konu yanlış yerde.

Adam istemiyormuş gidip zorla çocuk yapmışsın. Adamı hem babasının yanında küçük düşürmüşsün sonra da keyfin gelmiş itiraz etmesine rağmen spirali çıkartmışsın.
Evlerden ırak bir kadın tipisin.

Zorla çocuk nasıl yapmış? Spirali çıkartınca eşinden saklamamış ki, söylemiş. Spiralle korunmak zorunda da değil. Adam kendi korunsaydı madem. Kandıran veya kafasına silah dayayan olmamış.

Kızını çok seviyor fakat beni cezalandırmak içinbuyuturken hiç yardım etmedi. Bu çocuğu benim rizam dışında yaptın diyor. Her çocuk isteyerek veya kazayla oluyor. Bir erkeğin bunu hala konuşması normal mi?

Benim rızam dışında yaptın deyince "senden bilgi mi sakladım, kafana silah mı dayadım" demediniz mi?

Ne yaşarsan yaşa ,evin dışına çıkmasın ..evine gelen kayinpederine böyle bir şikayette bulunmak bana göre çok çirkin ..İnşallah de maşallah de geç yani ..buna alınmış olabilir ama o kadar uzatacagini sanmıyorum ..başka kadın olabilir mi bunu ancak sen bilirsin ,davranışları nasıl ? Libodosu falan da düşmez erkek milletinin ..onlar günün her anı Libodo tavan dolanıyor ..

her çocuk isteyerek ya da kaza ile olmaz
böyle olsaydı insanlar senelerce tedavi görüp hala çocuk sahibi olamadıkları için üzülmezlerdi

Ben çiftlerin çocuk sahibi olma/olmama kararlarını birlikte almalarından yanayım.
Ve bu konuda ortak fikir oluşturamayan çiftlerin boşanmasından.
Bana göre o kadar katı bir konu.
Buna rağmen eşimin zoru ve ısrarı ile çocuk sahibi olsam, o çocuğu çok sevecek ve canımı verecek olsam da eşime kızgınlık duyardım.

Birlikte çift terapisi alabilirsiniz.
Belki size karşı öfkesi ve kırgınlığı isteğinin önüne geçiyordur.

Yahu o siz istemediğiniz halde zorla sizi hamile bıraksa nasıl olurdu? Hiç empati yapamıyor musunuz? Tabi ki normal hala konuşması. Ben boşanırdım bile böyle bir şey yüzünden. Her çocuk isteyerek ya da kazayla oluyor ama sizinki tuzakla olmuş.

Tabiki normal. Ama şöyle de birşey var. Spirali çıkarttığınızı söylemişsiniz sonuçta. Söylemeseniz gizlice çocuk yapsanız zorla olurdu. Bu durumda çocuk istemiyorsa o korunacaktı birşekilde

Back
X