Kocamın benimle birlikte olmama sebebi sizce bu olabilir mi?

Sizin hataniz cok gibi duruyor ama sebebi ne olursa olsun saglikli bir erkek 1.5 yil cinsellik olmadan durmaz ki 40 yasinda ikinci cocuk olduguna gore esiniz saglikli. Yani ya kendisini tatmin ediyordur ya da ardinda farkli seyler vardir. Siz surekli tahrik edin bakalim. Yani sinirle olsa en fazla 3 kez geri cevirir 4. Ye yenik duser diye dusunuyorum.

O sozden dolayi olsa o gunden itibaren sevismezdi, bence hamilelik doneminde cinsellik yasamadiginiz icin araya sogukluk girmis, bir sekilde baslarsaniz her sey eskiye doner, oturun acikca konusun evliliginizin bu sekilde eksik oldugunu anlatin.
Arkaşın yorumuna katılıyorum. Eşin o söze takılmış olsaydı o günden itibaren sevişmezdi.
Eşiniz sizden soğumuş olabilir hatta çocuk yapmak istememesinin nedeni de bu olabilir açıkçası bana o söz biraz bahane gibi geldi.

Hayır hamile kalmadan once tek basima sağlık ocağına gidip cikarttirdim spirali .Gel dedim gelmedi. Tek taraflı planlamış oldum yani.

Hem ben ondan çocuk yapmam de sonra git çocuk yapalım de. Sonra bide hamile kal. Eşim böyle olsa inan bende sevişmek istemem..
soğumuş yada başkası var.

Kayınpederinizin yanında o tarz laf göndermeler hoş olmamış,size yakışmamış.O sene çocuk yapılacak Ada'm degildi de 10 sene sonra mı oldu derler.Benim eşimin de bu tarz bir patavatsızlığı olmuştu.Şuan çocuk istegi bırakmadı mesela.O kelimeyi unutmadım unutamam.Eşiniz de kinci bir yapıdaysa sebep düşündüğünüz gibidir.Gençken oluyorken yetiştirmek şimdi karı koca keyfini sürmek varken malesef işleriniz ters gitmiş.Birazcık temkinli konuşmak lazım.

Kocan onu kandırdığını düşünüyor bu yüzden de sana karşı öfkeli buda senden uzak durmasını sebep oluyor kanaatindeyim.nasıl düzelir dersen bence epey zor.bunu ancak kendisi değiştirebilir .isterse eğer.ama eğer kabul ederse terapinin faydalı olacağını düşünüyorum.ikna etmeye çalış.
Ve al karşına samimiyetle gerçek mana da özür dile (suçlusun demiyorum).onun beklentisine cevaben diyorum.

Çıkarttigim günün akşamı da söyledim

O zaman neden rızam dışı diyor? İlişkiden sonra mı söylediniz, o ilişkide mi oldu gebelik? Ya da doğum kontrol hapı kullandığınızı mı söylediniz? Biliyorsa rızası dışında olduğunu iddia etmesi çok saçma değil mi? Korunabilirdi kendisi de, ben anlamadım bu kısmını.

Konu yanlış yerde.

Adam istemiyormuş gidip zorla çocuk yapmışsın. Adamı hem babasının yanında küçük düşürmüşsün sonra da keyfin gelmiş itiraz etmesine rağmen spirali çıkartmışsın.
Evlerden ırak bir kadın tipisin.
hele bir oturup soluklanın yahu. bu ne celal sanki eşi sizsiniz hayret bir şey.

Keyfi tek taraflı çocuk yapılmaz. Zamanında siz babasının yanında oğlunuzdan çocuk istemiyorum derken eşinize sordunuz mu isteyip istemediğini kestirip atmışsınız sonra da yok ben çocuk istiyorum demişsiniz eşinizde oyuncak değil bir öyle bir böyle eşiniz yine iyi davranmış babasının yanında öyle konuşmanıza tepki vermemiş zaten sorunlarınız varmış hamilelikle birlikte derinleşmiş. Yeni bir şeymiş gibi konuşmayın bir şeyler bitmiş bence siz evliliği kurtarmak için eşiniz daha iyi olur diye çocuk yapmışsınız ama başarılı olamamışsınız ne yazık ki eşiniz sizden soğumuş. Eşime söyledim diyorsunuz ama bence spirali çıkattığınızı sakladınız bir şekilde çocuk oldu dediğinize göre çünkü eğer bilseydi eşiniz korunurdu zaten istemediğini söylemiş neden gidip çıkarıyorsunuz ki tamam çıkarttığınızı söylediniz diyelim hapla falan korunduğunuzu düşünmüştür ya da eşinize öyle düşündürmüşsünüzdür nereden bakarsanız bakın bu yaşta çocuk istemiyorum diyen adamdan çocuk yapmak mantık dışı

su kv.kp.anne baba çocuk yapıp yapmaya karımalarına gıcık oluyorm sananne be adam :sinirli: evlılıkte bbırlıktelık olmuyorsa ask kalmamıştır bence umarım ıyı olur ve hersey yolunda gıder ınsallah

Hiç hazır değilmiş çocuk fikrine..Çok dominant bir kadın figürü karşımda.Ayrıca sizi aşırı bencil buldum.Herşey sizin keyfinize göre.. Cinselliği bile sizin istediğinize göre olsun istiyorsunuz.bilmemde bu adam kukla mı? En büyük hatayı sizde buldum..Cinselliği kenara koyun adamın gönlüne girin de size karşıda yorgun olmasın.okurken ben bile yoruldum.adam sizinle hayatı yaşıyor.babasinin yanında ettiğiniz sözde çok ağır olmuş.telafisi olmadanda bebehiniz olmuş.Bence olabilir.

Esinizin babasina bu adamdan cocuk istemiyorum sozu cok talihsiz bi konusma tarzi olmus.gerek k.p icin gerekse esiniz ve kendiniz icin.keske insallah deyip konuyu gecistirseydiniz.ayrica oglunuza kardes fikri cok guzel ama keske esinizin gonul rizasiyla olsaydi.hersey hakkinizda hayirli bi sekilde gelisir insallah.

Ben olsam affrtmezdim ne demek habersiz korunmayi birakip adami tizaga dusuruz kandirir gibi kataklleyle cocuk sahibi olmak..senin ikinciyi istemen ne kadar normalse onun istememeside o kadar normal babasinin yaninda cok agir bi laf etmissin hadi hata diyelim dusunemedin diyelim olur insanlik hali..ama ikici cocugu onu ikna etmeden sirf kendin isteyip yapman cok cirkin
Sonucta bu karar tek verilebilseydi cocuk yapmak icin iki kisiye ihtiyac olmazdo dimi ama senden muhtemelen sogudu veya kinlendi ben olsam bende esinin tavrinda davranirdim

Erkekler saf, birçok şeyi hatırlamıyor, unutmuyor vs eyvallah ama şu da bir gerçek ki deve inadı ve hafızası var hepsinde. Develer sahiplerinin kendilerine yaptığı yamuğu asla unutmaz otuz yıl sonra dahi bunu hatırlat ve bir artistik yaparmış.
Lafınız epey ağır ve kırıcı olmuş. Acaba başka bir erkekmi var diye düşünmez, düşünse çocuk yapmazdı. Ama erkek olarak onurunu kırmışsınız hem de babasının önünde.

Çocuk istiyorum demiş çocuk yapmışsın istemiyorum demiş yapmamışsın
Eşiniz suni feni programlanan bir mekanizmamı ?
Bir ihtimal evliliğinini sizi sevdiği değer verdiği istediği için değil çocukları için sürdürüyor
Yani bana öyle geldi

Her cocuk isteyerek veya kaza ile olmaz ki. Esiniz istememis cocuk ama korunmamis da. Spiralle korunmak sizin boynunuzun borcu degil neticede. İkinizin de hatasi var. Zamanla normale doner diye dusunuyorum ama tabii esinizin bu cocugu ben istemeden yaptin demesi cok garip. Tecavuz falan etmediyseniz tabii kendisine.

Hem o söze kızmış hem de zamanında o 2. Çocuğu isterken sizin ısrarla karşı çıkmanıza kızmış hem de 2. Çocuk için yine sadece kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket edip spirali çıkarmanıza kızmış.
Zamanında nasıl ki siz istemediniz diye 2. Çocuk yapılmadıysa şimdi de bu konuda eşinizin düşünceleri dikkate alınmalıydı.

Back
X