Kocamın benimle birlikte olmama sebebi sizce bu olabilir mi?

Evet bencede 3. çocuğu yapmamdan korkuyor. Kendini kandırılmış gibi hissediyor. O yüzden benimle birlikte olmuyor. Ama sadece benimle gibi..Çok hesapci ,yani lafın sözün peşine çok takılıyor. Herşeyi çok uzatıyor. Mutlaka bir şekilde bana zarar veriyor .Eskiden anneler çocuk sahibi olmak istemezdi,taşıması buyutmesi zor diye.Şimdi babalar istemiyor ben anlamıyorum. Büyüten, taşıyan ,sıkıntıyı çeken ben, bedavadan baba olan o.Spermini ha tuvalete atmış, ha bana vermiş. Aslında kazançlı olan o.İlerde yaşlanınca kızı bakıcak ona,gelini değil.

Erkekler kadınlar gibi değil düz mantik kadınlar gibi takılmaz lar her lafa bence başka bişey var gecelik giy süslen puslen güzel bir sofra hazırla güler yüzlü ol ve açık açık sorderim

Sen istemeseydin ikinci cocugu kazara olmazdi dimi.esin istememis mecbur birakmissin bir yerde.
Eve alinmis bir esya degil ki bu çocuk yani adam ikinci bir cocuk buyutmek sorumluluk istememis olabilir.
Tepkisi zamanla gececektir belki ama suan tepki gostermesi normal bence.

Evet bencede 3. çocuğu yapmamdan korkuyor. Kendini kandırılmış gibi hissediyor. O yüzden benimle birlikte olmuyor. Ama sadece benimle gibi..Çok hesapci ,yani lafın sözün peşine çok takılıyor. Herşeyi çok uzatıyor. Mutlaka bir şekilde bana zarar veriyor .Eskiden anneler çocuk sahibi olmak istemezdi,taşıması buyutmesi zor diye.Şimdi babalar istemiyor ben anlamıyorum. Büyüten, taşıyan ,sıkıntıyı çeken ben, bedavadan baba olan o.Spermini ha tuvalete atmış, ha bana vermiş. Aslında kazançlı olan o.İlerde yaşlanınca kızı bakıcak ona,gelini değil.
Şu kurdugunuz mantık birden fazla hatayla dolu.

Bir Şekilde çocuk sahibi oldum lafınıza takıldım ben. Kocanız spiralı çıkardığınızı biliyormuş ve çocuk istemiyormuş o halde korunmasız ilişkiye girmezdi bana göre. Peki nasıl hamile kaldınız?

Cirkinlesmeyelim. Erkek bu,bir şekilde tahrik oldu. Birlikte olduk.Spirali cikarttigimi biliyordu.

Zorla çocuk nasıl yapmış? Spirali çıkartınca eşinden saklamamış ki, söylemiş. Spiralle korunmak zorunda da değil. Adam kendi korunsaydı madem. Kandıran veya kafasına silah dayayan olmamış.

"
Yasımız geçiyor, oğlumuz kardessiz kalıyor gidip spirali cikarttiralim bir çocuk daha yapalım dedim. Benimle gelmedi bana yardımcı olmadı hayır dedi.Ben daha gençken senden çok istedim 40 yaşında baba mı olunurdedi. Eski lafa takıldı gurur yaptı. Ben dinlemedim gidip spiralimi çıkarttım. Onada cikarttigimi söyledim. Benden habersiz nasıl yaparsın dedi. Sonra bir şekilde çocuk sahibi oldum. "

Bir şekilde oldum ne demek..
Bu konu sahibinin mesajı, bende allem ettim kallem ettim yaptım gibi bir his uyandırıyor.

Tabi ki umutmaz. Bencilce davranıp kendi isteğinle çocuk yapmışsın,bu çok yanlış bir hareket.

Kadin istemezken adam zorla cocuk yapsa ne olurdu? Esinizin tavri cok normal diyemem ancak onu anlamaya calasibilirsiniz. Evliliginizin bitme noktasina geldigini sanmiyorum ama bu noktada toparlamak size bagli gibi geldi.

bence çift terapisine gidin ve hayatınızla ilgili kararları beraber alın, ortak sorumluluklarınızın olduğunu unutmayın.
ayrıca size ikinci çocuk ısrarınız yüzünden kızıyorsa bence de sonuna kadar haklı. zaten baba olmuş 40 yaşına gelmiş adamı isteği dışında yeniden baba yapmışsınız.

Laflara takılıyorlar erkekler,hem de sandığınızdan daha çok.Sizin söylediğiniz kötü niyetle olmasa bile kırıcı olmuş.Babasına karşı küçük düştüğünü düşünmüştür.Gelelim spiral meselesine.Çıkarttığınız akşam söylemişsiniz.Bunu bilerek ilişkiye girmiş kendi korunsaymış çocuk istemiyorsa.Kandırma yok ortada yani.Şu an birlikte olmamanız konusunda ise garip diye düşünüyorum.Ne yapıyor bu adam bir buçuk senedir.Kemirir insanı bu duygu.Alın karşınıza konuşun.

Ilk olarak baskasinin yaninda ondan cocuk yapmayacagim deseydi esim, gercekten bi daha benden cocugu olamazdi. Buna kirilmakta cok cok hakli esiniz.

İkincisi adam cocuk istemiyormus. Ama siz tek basiniza aldiginiz bir kararla cocuk yapmissiniz. Sizin hevesli olmaniz, sizin cocuk istemeniz, sizin hayatinizi kendinize gore yonlendirmeniz sogutmus bence esinizi. Ki ben bu konuda da hak verdim. Naskl duzeltirsiniz bilmiyorum. Ama biraz bencil bir iliski yasiyorsunuz. Kendinizi duzeltmee calisin.

"
Yasımız geçiyor, oğlumuz kardessiz kalıyor gidip spirali cikarttiralim bir çocuk daha yapalım dedim. Benimle gelmedi bana yardımcı olmadı hayır dedi.Ben daha gençken senden çok istedim 40 yaşında baba mı olunurdedi. Eski lafa takıldı gurur yaptı. Ben dinlemedim gidip spiralimi çıkarttım. Onada cikarttigimi söyledim. Benden habersiz nasıl yaparsın dedi. Sonra bir şekilde çocuk sahibi oldum. "

Bir şekilde oldum ne demek..
Bu konu sahibinin mesajı, bende allem ettim kallem ettim yaptım gibi bir his uyandırıyor.

Dediğim gibiymiş:

Çıkarttigim günün akşamı da söyledim

Adam korunsaydı madem. Sadece kadın korunmakla yükümlü değil ki. Kadının gidip tuzak kurup kondomlara zarar verdiğini sanmıyorum. Adam çocuk istemediği halde korunmamış diye anladım ben.

Eşim cocuk istemiyor.onu zorlasam zamanla aramızdaki iletişim kopar.bile isteye adamın soğumasını göze almışssınız.umarım kızınıza karşı bu durumu belli etmiyordur

Dediğim gibiymiş:

Adam korunsaydı madem. Sadece kadın korunmakla yükümlü değil ki. Kadının gidip tuzak kurup kondomlara zarar verdiğini sanmıyorum. Adam çocuk istemediği halde korunmamış diye anladım ben.
yani adam da korunabilirdi tabiki ama adam demişki hayır çocuk istemiyorum. bu yeterli olmalıydı bence..

Konu sahibi çok yanlış yazmışsınız,herkes sizi yanlış anlıyor.

Kadın diyor ki ''spirali çıkarttım akşam da söyledim''.Yani ilişkiden önce söylemiş zaten adamın ''rızam olmadan'' dediği şey spirali çıkarması.Bu durumda zorla falan olmuyor,madem karşıdaki bu konuda hassas değil kendisinin hassas olması gerekirdi senelerce trip atacaksa bunun için.

Ben iki tarafı da çok suçlu buldum.Sizin ısrarla çocuk demeniz onun korunmayıp sizi suçlaması falan.Bence birlikte evlilik danışmanına gidin.Sevgi kalmamış gibi pek.

yani adam da korunabilirdi tabiki ama adam demişki hayır çocuk istemiyorum. bu yeterli olmalıydı bence..

Ben olsam çocuk istemeyen birinden çocuk yapmamak için uğraşırdım. Ama adam "sen beni tuzağa düşürdün" tarzında davranıyormuş. Korunmadıktan sonra kadın çocuk istemese de çocuk olabilir. Burada bilimsel olarak çocuğa sebep olan şey bile bile korunulmamış olması. İkisi de korunma için çaba göstermemiş. Mesuliyet ikisi arasında paylaşılmalı. Kadını tek sorumlu ilan edemez. Mahkemeye verse, hakim güler mesela, biliyormuşsun, korunsaymışsın der.

Ben olsam çocuk istemeyen birinden çocuk yapmamak için uğraşırdım. Ama adam "sen beni tuzağa düşürdün" tarzında davranıyormuş. Korunmadıktan sonra kadın çocuk istemese de çocuk olabilir. Burada bilimsel olarak çocuğa sebep olan şey bile bile korunulmamış olması. İkisi de korunma için çaba göstermemiş. Mesuliyet ikisi arasında paylaşılmalı. Kadını tek sorumlu ilan edemez. Mahkemeye verse, hakim güler mesela, biliyormuşsun, korunsaymışsın der.
kadının da adamın kendilerini ifade ediş biçimleri çok yanlış.

Back
X