- 30 Kasım 2010
- 9.721
- 19.635
- 448
Ayy boşanmış erkek şimdi canı kadın çekiyordur dimi?Merhaba kizlar bu konuda ne yapmaliyim bilemiyorum esimin bosanmis bi arkadasi var esim evde ufak tefek seyler icin onu yardima cagiriyor ama ben esi olmayan bir erkegin evime girmesinden hoslanmiyorum defalarca esime bu konuyu anlattim kötü biri olsa getirmem o zaman eve tamircide gelmesin oda erkek diyor ne yapmaliyim bilmiyorum arkadasinin yanlis bi hareketini görmedim ama yinede bu durumdan con rahatsizim
Ev karı-koca-çocukların ortak alanıdırKadın rahatsız oluyor tanımadığı istemediği birinin evine girmesine ama doğru ama yanlış düşünür ama onun hakkı bu eşinin saygı göstermesi lazım
Her seferinde elin adamın bir tamirat geyiğiyle eşinin eve getirmesini hizmet etmeyi istememek onun tercihi
Geldiğinde salonda otursunlar siz hoşgeldin deyip çay ikram edip mutfağa odaya geçersiniz.Merhaba kizlar bu konuda ne yapmaliyim bilemiyorum esimin bosanmis bi arkadasi var esim evde ufak tefek seyler icin onu yardima cagiriyor ama ben esi olmayan bir erkegin evime girmesinden hoslanmiyorum defalarca esime bu konuyu anlattim kötü biri olsa getirmem o zaman eve tamircide gelmesin oda erkek diyor ne yapmaliyim bilmiyorum arkadasinin yanlis bi hareketini görmedim ama yinede bu durumdan con rahatsizim
Bu durumda siz boşanmış kız arkadaslarinizi hayatınızdan cikariyorsujuz. Adam evin işleri için gelmiş. Eşinizden evde. Garip bir yaklaşım. Evlenmekte helal bosanmakta. Eşinizi ipsiz sapsız biri olsa getirmezdi herhalde.Merhaba kizlar bu konuda ne yapmaliyim bilemiyorum esimin bosanmis bi arkadasi var esim evde ufak tefek seyler icin onu yardima cagiriyor ama ben esi olmayan bir erkegin evime girmesinden hoslanmiyorum defalarca esime bu konuyu anlattim kötü biri olsa getirmem o zaman eve tamircide gelmesin oda erkek diyor ne yapmaliyim bilmiyorum arkadasinin yanlis bi hareketini görmedim ama yinede bu durumdan con rahatsizim
İyide herhangi biri değil arkadaşıni getiriyor. Ayrıca evde ustalık bir iş oldugunda ne yapıyorlar kendileri tamir etmiyorlar herhalde. Hizmet etmeye gelince mutfakta hazırlarsin eşin ikramı v.s takdim eder.Kadın rahatsız oluyor tanımadığı istemediği birinin evine girmesine ama doğru ama yanlış düşünür ama onun hakkı bu eşinin saygı göstermesi lazım
Her seferinde elin adamın bir tamirat geyiğiyle eşinin eve getirmesini hizmet etmeyi istememek onun tercihi
Eşimin memlekette bir işi vardı, gelirken en yakın kız arkadaşımı da alıp bize getirdi diye burada çok geniş olduğumu ilan etti bir üye. Sizin ilanınız da yakındırBenim yakın arkadaşlarımdan biri şehir dışında yaşıyor, ara sıra gelir 3-5 gün kalır bizimle. Hatta geçenlerde de eşimin bir arkadaşı hadi gel akşam yemeğini bizde ye sonra gidersin deyince eşim TEK BAŞINA evlerine girip yemek yemiş. Çok mu geniş acaba bizim mezhebimiz
Napacakmis eşiniz zaten dönecekken kız otobüsle mi gelsindi? Ay ne ilginç kafalarEşimin memlekette bir işi vardı, gelirken en yakın kız arkadaşımı da alıp bize getirdi diye burada çok geniş olduğumu ilan etti bir üye. Sizin ilanınız da yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?