Kocamin bosanmis arkadasi

Ben eşime böyle birşey desem neler olurdu kimbilir…Bence eşinizin iş yerinde filan bayan iş arkadaşlarıyla sohbet filan etmesinin önünü kapatmak için bu davranış.

Benim yakın arkadaşlarımdan biri şehir dışında yaşıyor, ara sıra gelir 3-5 gün kalır bizimle. Hatta geçenlerde de eşimin bir arkadaşı hadi gel akşam yemeğini bizde ye sonra gidersin deyince eşim TEK BAŞINA evlerine girip yemek yemiş. Çok mu geniş acaba bizim mezhebimiz

Evinize dışarıdan insan gelince mahremiyetiniz mi bozuluyor? Ev yahu altı üstü ne kadar mahrem olabilir? Gerçekten toplumsal yaşama ayak uyduramayan insanlar köye dönüp insanlardan izole yaşamalı.
İnanın, köydeki insanlar böyle değil. Herkes birbirini evine davet eder, muhabbet ortamları olur, çok şey paylaşırlar. Hatta boşanmış erkek de evlerine gelse sorun olmaz. Ona da uygun birisiyle evlensin, tekrar yuva kursun diye yardımcı olurlar.

gözleriiim neler okudu böyle. Ama cidden rahatsız olmanizin sebebi nedir mesela esiniz size haber vermeden siz musait olmadiginiz zamanlarmi cagiriyor. Veya adam hergunmu geliyor biraz detay alabilirmiyiz

Neden yanlis anlasildim bilemiyorum ev benim ici mahremdir o yuzden ben arkadasimida fazla cagirmam
Hanımefendi çevirmeyin şimdi lafı. Sizin başta ne demek istediğinizi anladık hepimiz. Özellikle "boşanmış arkadaşı" olarak belirtmişsiniz. Çok çirkin bir öteleme bu. Velev ki siz bir gün boşandınız, evli bir arkadaşınızın evine gideceksiniz ve karşıdaki insan böyle düşünüyor, iğrenç iğneleyici bir düşünce değil mi sizce bu? Yoksa haklı mı olurdu sizin için?
Ha madem ki böyle olsun yine de sağlıklı bir düşünce yapısı değil bu. Altı üstü ev yani, bekarken aile evinizde de böyle mahremiyeti önemsiyor muydunuz? "Baba o adam boşanmış, gelmesin evimize, mahrem burası" modunda mıydınız? Eş, dost, akraba, komşu gelmiyor muydu size hiç? Veya siz arkadaşlarınızı hiç çağırmıyor musunuz evinize? Kafanızda ev ve mahrem deyince ne oluşuyor ben çok merak ediyorum.

Yok köydeki insanlara istinaden yazmadım zaten. Köy hayatı keşmekeşten, insan kalabalığından uzak bir ortam olduğu için köy ifadesini kullandım

Eşinizin rahatlığı mı rahatsız ediyor sizi Kıskanılmak mı isterdiniz

O gelince siz kendinizi odaya kapatıp çıkmayın Protesto edin eşinizi o varsa ben yokum tercih et deyin Ya da boşanmış arkadaşının başını mı bağlasanız ki

Uygunsuz bir saatte içmeye felan gelse anlarımda ev işi için eşinizde evdeyken gelen bi adam sizi neden rahatsız etti ? Yanlış bir hareketini ya da kötü bir üslubunu görmediğiniz sürece yargısız infaz yapmak saçma. O gelince işi bitene kadar muhatap olmayın başka odaya geçin o zaman. Kalbinizi de az temiz tutun lütfen

Artik neler okuyup duyuyoruz. Konu sahibi bu konuda tedirgin olmus olabilir. Bence esiniz yardima cagirsa gerekmedigi sürede yanlarinda bulunmayin rahatsiz oluyorsaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…