- 12 Temmuz 2023
- 115
- 111
- 18
- 40
Ev senin oldugu kadar esinin de evi. Odana gir gozukme ozaman.Neden yanlis anlasildim bilemiyorum ev benim ici mahremdir o yuzden ben arkadasimida fazla cagirmam
Yanlis anlayan yok ki. Kocanin bekar arkadasi evinize gelsin istemiosun, bunda anlasilmayacak ne var :) tuhaf davraniosun eşin soğur daha makul bi insan ol.Neden yanlis anlasildim bilemiyorum ev benim ici mahremdir o yuzden ben arkadasimida fazla cagirmam
Mahremiyet evli olunca da bitmeyecek ki. Adamın 4 tane eşi de olsa yine namahremNeden yanlis anlasildim bilemiyorum ev benim ici mahremdir o yuzden ben arkadasimida fazla cagirmam
Veya gelen eleman çok mu yakışıklı diye de sorulabilir.Cok mu guzelsin
İnanın, köydeki insanlar böyle değil. Herkes birbirini evine davet eder, muhabbet ortamları olur, çok şey paylaşırlar. Hatta boşanmış erkek de evlerine gelse sorun olmaz. Ona da uygun birisiyle evlensin, tekrar yuva kursun diye yardımcı olurlar.Evinize dışarıdan insan gelince mahremiyetiniz mi bozuluyor? Ev yahu altı üstü ne kadar mahrem olabilir? Gerçekten toplumsal yaşama ayak uyduramayan insanlar köye dönüp insanlardan izole yaşamalı.
Hanımefendi çevirmeyin şimdi lafı. Sizin başta ne demek istediğinizi anladık hepimiz. Özellikle "boşanmış arkadaşı" olarak belirtmişsiniz. Çok çirkin bir öteleme bu. Velev ki siz bir gün boşandınız, evli bir arkadaşınızın evine gideceksiniz ve karşıdaki insan böyle düşünüyor, iğrenç iğneleyici bir düşünce değil mi sizce bu? Yoksa haklı mı olurdu sizin için?Neden yanlis anlasildim bilemiyorum ev benim ici mahremdir o yuzden ben arkadasimida fazla cagirmam
Ev ne zaman mahrem olayına dahil oldu ya. Ben en son yeni gelinlerin yatak odası mahremlerinde kalmışım, kapsam bayağı genişlemiş..Neden yanlis anlasildim bilemiyorum ev benim ici mahremdir o yuzden ben arkadasimida fazla cagirmam
İnanın, köydeki insanlar böyle değil. Herkes birbirini evine davet eder, muhabbet ortamları olur, çok şey paylaşırlar. Hatta boşanmış erkek de evlerine gelse sorun olmaz. Ona da uygun birisiyle evlensin, tekrar yuva kursun diye yardımcı olurlar.
Eşinizin rahatlığı mı rahatsız ediyor siziMerhaba kizlar bu konuda ne yapmaliyim bilemiyorum esimin bosanmis bi arkadasi var esim evde ufak tefek seyler icin onu yardima cagiriyor ama ben esi olmayan bir erkegin evime girmesinden hoslanmiyorum defalarca esime bu konuyu anlattim kötü biri olsa getirmem o zaman eve tamircide gelmesin oda erkek diyor ne yapmaliyim bilmiyorum arkadasinin yanlis bi hareketini görmedim ama yinede bu durumdan con rahatsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?