Kocamın bu konuda trip yapması normal mi

Sshelby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
460
134
33
Biraz ozel olucak derdim ama..
Esim bana sirnastiginda karşılık vermezsem triplere giriyor
Libidom düşük degil fakat insan her an o modda olamıyor malum
Eşiniz her sevismek istediginde karşılık veriyor musunuz?
Bir kac arkadaşımın yorumu her istediginde beraber olma biraz ısrar etsin, ozlesin oldu.

Ben cinsellikte bu tur taktiklere karşıyım. Böyle bir sey de gelmedi hic aklıma hani reddedeyim de ozlesin gibi.. Aksine bazen ben belli ederim istedigimi bunda hicbir sorun görmüyorum. genelde de duruma gore hareket ederim yorgun oldugu vakitleri goz onune alırım falan dolayısıyla esim bana olumsuz yaklasmaz.

Ozetle esimin triplere girmesi normal mi? bazen yeni dus almış oluyorum, bazen ojelerimi çıkarmaya useniyorum falan. Yardımcı olur musunuz?

Lutfen taşınmasın konum benim icin önemli bir dert çünkü ://

Empati kur
çoook yabancı olduğum bir konu :))
lakin birinin ne hissettiğini anlamak için empati kurmak gerek
sen istenmeseydin ne hissederdin ve tavrın ne olurdu ?
ondan sonra sorduğun sorunun cevabını da sen ver, eşinin tavrı normal mi değil mi diye
mutluluklar canım

Trip atması tabikide normal değil bende istemediğim zaman tatlı dille anlatmaya çalışıyorum trip falan da atmıyor eşim insanız sonuçta her an her zaman sevişmeye hazır olacağız diye bir kural yok her iki taraf ta anlayışlı olmalı birbirine

Çok teşekkürler
Işi yoksa o an bozulurdum yalan yok

Canın istemiyorsa karşılık ver ,tribini de görmezden gel.
Her zaman hazır ve de nazır olamaz ki insan.

Oje sacma bir bahane erkek icin iki dakikalik is cikarmak.
Banyo ise her an yapilan birsey oncesinde yapmis olmaniz daha guzel degilmi iki kere yikanmakla asinmazsinizya.

Bunlar disinda canim istemiyor daha gecerli birsey bana gore.

Oje sacma bir bahane erkek icin iki dakikalik is cikarmak.
Banyo ise her an yapilan birsey oncesinde yapmis olmaniz daha guzel degilmi iki kere yikanmakla asinmazsinizya.

Bunlar disinda canim istemiyor daha gecerli birsey bana gore.
Onlar bahanesi zaten.
Yazımın başında her an o modda olunmuyor diye belirtmistim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…