- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Ya ben burada esprisine dedim.Tabi ki gerçek hayatta söylemem öyle bir şey saygım var eşimeYeryuzunde caninizdan daha cok seveceginiz bebeginizin babasina sirf cay istedi diye öküz demeyin ya,esime asla öküz demedim eger o benim basit birseyim icin baba mal dese mesela cok incinirdim.
Kimsenin anlattığı ile esinizi kiyaslamayin uzulen siz olursunuz cunku kimse kötüsünü. Göstermez.
Eşinize haksızlık etmeyin lütfen. Bakın neye bozulduğunu anlamış en sonunda.Kızlar yarın doğum yapacağım.Ayağa kalktığımda dün ve bugün de çay koyabilir misin hayatım diyor kocam.Şuan etrafımda ne istersin bitanem diye fır dönmesi gerekmiyor mu?Ben mi abartıyorum?Benimki mi öküz yoksa bende mi yanlış var.Yarın doğuma gideceğim sen çay koy diyorsun dedim.İyi de dedi sustu.Ben de dedim hee doğru ne yapıyorum ki zaten dedim.Hayır neden bütün sıkıntıları biz çekiyoruz da bunlarda bu rahatlık.Bir arkadaşın eşi beline yastık koyayım mı iyi misin canın bir şey istiyor mu diye soruyormuş sürekli mesela.Sonra hayatım küstün mü bana gel sarılayım diyor.Şimdi yanımızda annem var.Mesela diyorum karnım ağrıdı falan annem ilgileniyor soruyor bu odun tv izliyor.Bazen de çok mu ağrıyor falan diye ilgileniyor ama o kadarını da yapsın.Şimdi geldi öptü neye bozuldun çay koy dedim diye mi diyor.Öküz işte anlamaz ki
Evet canım farkındayım öküz dediğim adamı çok seviyorum ondan çocuk yaptığımdan da çok memnunumBazı kadınları cidden anlamıyorum öküz diye değerlendirdiğiniz adamın nikahındasınız bir de çocuk yapıyosunuz farkında mısınız? Allah bir avazda doğurmayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
Dimi kız?Haklı mıyım haksız mıyım kafam çok karıştı.Hayır ona göre uzatacam da
Kızlar yarın doğum yapacağım.Ayağa kalktığımda dün ve bugün de çay koyabilir misin hayatım diyor kocam.Şuan etrafımda ne istersin bitanem diye fır dönmesi gerekmiyor mu?Ben mi abartıyorum?Benimki mi öküz yoksa bende mi yanlış var.Yarın doğuma gideceğim sen çay koy diyorsun dedim.İyi de dedi sustu.Ben de dedim hee doğru ne yapıyorum ki zaten dedim.Hayır neden bütün sıkıntıları biz çekiyoruz da bunlarda bu rahatlık.Bir arkadaşın eşi beline yastık koyayım mı iyi misin canın bir şey istiyor mu diye soruyormuş sürekli mesela.Sonra hayatım küstün mü bana gel sarılayım diyor.Şimdi yanımızda annem var.Mesela diyorum karnım ağrıdı falan annem ilgileniyor soruyor bu odun tv izliyor.Bazen de çok mu ağrıyor falan diye ilgileniyor ama o kadarını da yapsın.Şimdi geldi öptü neye bozuldun çay koy dedim diye mi diyor.Öküz işte anlamaz ki
Ülen allah kahretmesin ağzım doluydu boğuluyordum beB.k var yer misin deseydiniz. Bunlar da kendilerini yeni doğmuş bebekten de minnacık sanıyorlar. Sanki doğan ya da doğuran onlar da ilgiyi hemen onlar istiyor
örnek verip gideyim ki siz de erken yatın dinlenin.
Covid -19 pozitif ve 4 aylık bebeğim
Arkadaşlar merhaba, eşim 4 gün önce Covid-19 pozitif çıktı. Ben negatiftim. Bugün bende de semptomlar başladı. Daha önce sağlık personelleriyle görüştüğümde pozitif çıkarsam emzirmeyi bırakmam söylenmişti. Bi başkası anne sütüyle virüsün geçmediğini söyledi. Kafam karıştı. Yeni test yaptırdığım...www.kadinlarkulubu.com
O sözümün hoşunuza gitmediğini saldırıya geçtiğinizi ikimiz de biliyoruz şimdi numara yapmaya gerek yok hoşuma gitmişti uyguluyorum falan he uyguluyorsanız ne güzel.Biz şuanda eşimle gayet iyiyiz odaya kendimi kapatıp eşim gelse de gönlümü alsa da reddedeceğim diye triplere girmedim bu birincisi.İkincisi kocamın koluna tırnaklarımı geçirip çocuğumun korkarak aglamasıyla kendime gelecek kadar kendimi kaybetmedim.Benimki küçük bir nazlanmaydı 15 dk sonra bitti gitti.Her evlilikte kırılmalar nazlanmalar olur.Benim konumda yazdığın msj geldi aklıma direk.
Odaya girip de eşim gelsin gönlümü alsın diye beklemem, o aradaki moral bozukluğunu çocuğuma yansıtmam. Annem de sizin gibiydi demiştiniz. Gerçekten çok hoşuma gitmişti o sözünüz ve gerçekten uygulamaya çalışıyorum.
Fakat şu anda doğmasa bile canlı ve herşeyi hisseden bi bebeğiniz var. Bir çay için girdiğiniz stresi bebeğinizin hissetiğini biliyorsunuz.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. ❤
Ayyy aktar canım benim de ihtiyacım var.Mesela sütüm gelmezse diye mama aldım.Ama ne kadar vereceğim hemşireler yardımcı olur mu bilmiyorum hiç bi şeyyyyYa yarın doğuma mı gidiyorsunİki çocuktan bildiğim herşeyi şuan aktarmak istiyorum sana Tam doğum yapacağın an çok kutsal dua etmeyi unutma Aneksa ☺ Allah kurtarsın
Eşini boşver nasıl olsa yarın lohusalık psikolojisiyle herkesi doğramak isteyeceksin, hevesini yarına sakla
Burada konu açmam keyfimi heyecanımı yaşamadığım anlamına gelmiyor ki.İnan bana hiç gerilmedim germek isteyenlere gülerek cevap veriyorum şuan mutluluğumu kimse bozamaz.İnşallah canım sen de bebeğini kucağına alırsınyarin dogum yapacaksiniz bunun keyfini ve heyecanini yasamak yerine burada konu aciyorsunuz, gelen cevaplara laf yetistiriyorsunuz. geriliyorsunuz ister istemez. yapmayin etmeyin. pozitifte kalin. alt tarafi cay. dogum yaptigim gun benden cay istedi deseniz neyse.. daha yatalak degilsiniz. uzmeyin kendinizi de bebegi de esinizi de.. her sey guzel olacak. bana da dua ederseniz Rabbim bana da saglikli evlatlar nasip ederse cok cok sevinirim. simdiden hayirli dogumlar. gecmis olsun. saglikla gecsin insallah.
Essegin kelebeği var derdim bana öylesi denk gelseBen dogumdan geldigim gun yemekte ne var diye sormustu bizim odun
Yanii aynenn, bebek ordan cikinca hersey bitti saniyorlarEssegin kelebeği var derdim bana öylesi denk gelse
Ayyy aktar canım benim de ihtiyacım var.Mesela sütüm gelmezse diye mama aldım.Ama ne kadar vereceğim hemşireler yardımcı olur mu bilmiyorum hiç bi şeyyyy
Sezaryen olcam ya gelmezse dedim.İnşallah gelir.Sarılık olmasın diye aldım ne olur ne olmaz diyeBen hiç mama vermedim bebeklerime, dokuz ay karnımda büyüdüğüne göre göğüslerimden niye süt gelmesin dedim ve saatlerce göğsümde tutup boş memeleri emmesini sağladım, kendi rızklarını kendileri çıkartıp sütün inmesini sağladılar. İlk altı ay sadece anne sütü aldılar.
Hemşireler konuya hakim ama onlar yardımcı oluyorlar , sakin ol yeterli
Hamilelik zaten hastalık değilArkadaşın kocası belinin arkasına yastık ister misin bir şeye ihtiyacın var mı diye sürekli soruyormus ya buna asla inanma..sırf hava atmak kocasının onla çok ilgili olduğunu anlatip amacı sizi ya üzmek ya kıskandırmak bunu yapan erkek yok çünkü erkekler bizim gibi hamileliği bir "hastalik" olarak görmüyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?