- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Daha çok stres olma diye normal davranmaya çalışıyordur, bir şeylerle meşgul ol kafan dağılsın diye. Bilemedim, belki de düşünememiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda gayet normal yazmis arkadas ama neden hosunuza gitmeyen yorumlari alintilayip boyle dikce sertce dalgasina cevap veriyorsunuz madem hallolmus ki bana gore sknti bile degil bir cay koymak yapabilecegnz biseymis yapamayacak olsaydinizda suan rahatsizim sen demle denilebilecek kdr kucucuk bisey Allah buyugnden saklasin ...Aa ben kendimi hasta sanmışım 9 aydır.Keşke önceden söyleseydiniz son gün öğrendim geç oldu![]()
eşinize öküz diyorsunuz ve öküzden ilgimi bekliyorsunuz ilginçKızlar yarın doğum yapacağım.Ayağa kalktığımda dün ve bugün de çay koyabilir misin hayatım diyor kocam.Şuan etrafımda ne istersin bitanem diye fır dönmesi gerekmiyor mu?Ben mi abartıyorum?Benimki mi öküz yoksa bende mi yanlış var.Yarın doğuma gideceğim sen çay koy diyorsun dedim.İyi de dedi sustu.Ben de dedim hee doğru ne yapıyorum ki zaten dedim.Hayır neden bütün sıkıntıları biz çekiyoruz da bunlarda bu rahatlık.Bir arkadaşın eşi beline yastık koyayım mı iyi misin canın bir şey istiyor mu diye soruyormuş sürekli mesela.Sonra hayatım küstün mü bana gel sarılayım diyor.Şimdi yanımızda annem var.Mesela diyorum karnım ağrıdı falan annem ilgileniyor soruyor bu odun tv izliyor.Bazen de çok mu ağrıyor falan diye ilgileniyor ama o kadarını da yapsın.Şimdi geldi öptü neye bozuldun çay koy dedim diye mi diyor.Öküz işte anlamaz ki
hay zıkkım icsinler yetti bunların çay koy fasli ya .
onu baştan alistirmayacaktin bacım ..şimdi sen yavaş yavaş hayat müşterek gerekirse çaylarımızı sen koy hayatım neden bu benim görevim mis gibi davranıyorsun , elin kolun var neden yani falan yap alışır zamanla...benimkide öyleydi ah salak kafam su bile getiriridim , şimdi gece yatmadan rezene mi falan yapıyor :dd.ne caymis arkadas, kalkip kendi cayini almak cok zor sanki..
onu baştan alistirmayacaktin bacım ..şimdi sen yavaş yavaş hayat müşterek gerekirse çaylarımızı sen koy hayatım neden bu benim görevim mis gibi davranıyorsun , elin kolun var neden yani falan yap alışır zamanla...benimkide öyleydi ah salak kafam su bile getiriridim , şimdi gece yatmadan rezene mi falan yapıyor :dd.
Evet cücelerimi kaybettim siz gördünüz müMerhaba.. siz?
sanirim pamuk prenses![]()
Yok artıkkkkAy o da bir şey mi? Arkadaşlarla dışarıdayım sen doğuma git ben sonra gelirim diyen var.
Yahu bu erkekler ne film ha bi öyle bi böylelerKızlar yarın doğum yapacağım.Ayağa kalktığımda dün ve bugün de çay koyabilir misin hayatım diyor kocam.Şuan etrafımda ne istersin bitanem diye fır dönmesi gerekmiyor mu?Ben mi abartıyorum?Benimki mi öküz yoksa bende mi yanlış var.Yarın doğuma gideceğim sen çay koy diyorsun dedim.İyi de dedi sustu.Ben de dedim hee doğru ne yapıyorum ki zaten dedim.Hayır neden bütün sıkıntıları biz çekiyoruz da bunlarda bu rahatlık.Bir arkadaşın eşi beline yastık koyayım mı iyi misin canın bir şey istiyor mu diye soruyormuş sürekli mesela.Sonra hayatım küstün mü bana gel sarılayım diyor.Şimdi yanımızda annem var.Mesela diyorum karnım ağrıdı falan annem ilgileniyor soruyor bu odun tv izliyor.Bazen de çok mu ağrıyor falan diye ilgileniyor ama o kadarını da yapsın.Şimdi geldi öptü neye bozuldun çay koy dedim diye mi diyor.Öküz işte anlamaz ki
Güncel:Kızlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Eşim birkaç kere benden öpücük aldı ve boş yere alındığımı hazır ayaktayken çay istediğini bana zarar verecek ağır bir şey kaldırma çekme vs istemediğini söyledi.Sonra çay bittiği için çay demleyeyim mi,canın bir şey istiyor mu alıp geleyim mi,hamilelik sana çok yakıştı biliyorsun dimi,yarın benden bir şey istiyor musun dile benden ne dilersen gibi sözleriyle gönlümü aldı.Üzerine güzel bir mısır patlattı.Gece de ameliyatla ilgili korkmamam gerektiğini hemen olup biteceğini söyledi.Beni pek uyku tutmayınca o da uyumadı.Biraz uyumuştum yine uyandım.Heyecanım çok fazla.Bu arada evet yine ben Yanlış düşünmüşüm eşime haksızlık yapmışım.Dualarınızı eksik etmeyin(doğum için)![]()
Kız yavaş ne oluyor sen baya birikmişsinhay zıkkım icsinler yetti bunların çay koy fasli ya .
Bu gercek miEvet bir çoğu öküz . Seninki çay koyar mısın demiş şükür .
Sancım başladı diyince ,çay koy kahvaltıyı hazırla kahvaltıdan sonra hastaneye gidelim diyeni de duydum .
Heyecandan insan yiyip içemezki eli ayağına dolaşır , bilemedim .
Ahahah yaa bu olayda aynı eşimle beni gördüm.Yine de eşine haksızlık yaptığını düşünmüyorum.Erkeklerin kafaları çalışmıyor bazen, incelik konularında.bilerek yapmıyorlar ,bildiğin kafaları basmıyor.kusura bakmasınlar.Kızlar yarın doğum yapacağım.Ayağa kalktığımda dün ve bugün de çay koyabilir misin hayatım diyor kocam.Şuan etrafımda ne istersin bitanem diye fır dönmesi gerekmiyor mu?Ben mi abartıyorum?Benimki mi öküz yoksa bende mi yanlış var.Yarın doğuma gideceğim sen çay koy diyorsun dedim.İyi de dedi sustu.Ben de dedim hee doğru ne yapıyorum ki zaten dedim.Hayır neden bütün sıkıntıları biz çekiyoruz da bunlarda bu rahatlık.Bir arkadaşın eşi beline yastık koyayım mı iyi misin canın bir şey istiyor mu diye soruyormuş sürekli mesela.Sonra hayatım küstün mü bana gel sarılayım diyor.Şimdi yanımızda annem var.Mesela diyorum karnım ağrıdı falan annem ilgileniyor soruyor bu odun tv izliyor.Bazen de çok mu ağrıyor falan diye ilgileniyor ama o kadarını da yapsın.Şimdi geldi öptü neye bozuldun çay koy dedim diye mi diyor.Öküz işte anlamaz ki
Güncel:Kızlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Eşim birkaç kere benden öpücük aldı ve boş yere alındığımı hazır ayaktayken çay istediğini bana zarar verecek ağır bir şey kaldırma çekme vs istemediğini söyledi.Sonra çay bittiği için çay demleyeyim mi,canın bir şey istiyor mu alıp geleyim mi,hamilelik sana çok yakıştı biliyorsun dimi,yarın benden bir şey istiyor musun dile benden ne dilersen gibi sözleriyle gönlümü aldı.Üzerine güzel bir mısır patlattı.Gece de ameliyatla ilgili korkmamam gerektiğini hemen olup biteceğini söyledi.Beni pek uyku tutmayınca o da uyumadı.Biraz uyumuştum yine uyandım.Heyecanım çok fazla.Bu arada evet yine ben Yanlış düşünmüşüm eşime haksızlık yapmışım.Dualarınızı eksik etmeyin(doğum için)![]()