kocamın cocugu olacak :( :(

Ya arkadaşım şimdi sen neyi isbat etmeye çalışıyorsun, tüm dünya şu an alkolü kısıtlamaya çalışıyor. ben de hayatımın bir döneminde alkol alıyordum. ne olduğunu gayet iyi bilirim. alkolün beyne ve tüm vücuda zararları herkesçe malümdur, siz hala alkol kullananlar bunu bir zevk ve eğlence aracı olarak görüyorsunuz ve elinizden alınmasını istemiyorsunuz, bu beni hiç ilgilendirmiyor. içen içsin, ama toplumda alkol ve uyuşturucu özendirilmesin ve devlet bunun üretim ve kullanımına kademeli olarak kısıtlamalar getirsin ve sonuçta yasaklasın. esrarı, eroni yasaklayıp karşı çıkan zihniyet onlardan bir farkı olmayan alkole yeşil ışık yakıyor, olayın traji komik yanı bu zaten.

Arkadaşım alkol çok faydalı günde 3 öğün tüketin diyen mi oldu da zararlarını bize anlatıyorsun.
İsteyen içer istemeyen içmez. Kime ne?
Konu alkolün zararları değil ahlaksız birinin eşini üzmesi.
Bu adam şimdi "içtim" diye kendini savunuyor,içki yasak olaydı "sütüme kaşıntı hapı katmışlardı" der.
Malum kaşıntı hapları da sağlam kafa yapıyor.
O zaman ben gibilerin de yaptığı yanlışları hoş görünüz. Bu gece yine kaşıntıdan uyku yok bana.Sabaha işe geç mi kalırım,iş yerinde masamda mı uyurum,uykulu halimle birine mi sarkarım artık belli olmaz bana..

Bence sen uc aylik zamn diliminde esine sure vermeyi degil.esinden nasil ayrilabilirim dye dusun.on dk lik zevk icin diyorsun ama bu on dk lik zevkler bitmez.bence sureyi falan birak.kendi hayatina bak..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence sen uc aylik zamn diliminde esine sure vermeyi degil.esinden nasil ayrilabilirim dye dusun.on dk lik zevk icin diyorsun ama bu on dk lik zevkler bitmez.bence sureyi falan birak.kendi hayatina bak..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benım anlatmak ıstedıgım bu sure onun ıcın dııl kendım ıcın ıste sacma sapan seyler yapıyorum zaten bu ısın sonu ayrılık beraber olup onu affedemem ama onu oyle bı sırtından bıcaklamam lazım kı ne yapacagım hemen cekıp gıtsem ekmeklerıne bal yag surmek olacak bunun ıcın actım bu konuyu buraya ama herkez benı ıcınde bı affetme olasılıgı var olarak goruyor bunun olasılıgı bıle yok onlar benım canımı yaktı ben onlarınkını nasıl yakabılırım dıye dusunuyorum hadı bana dondu affettım dıyelım ama bıdaha yaparsa duygusuyla hayatta yasayamam

Sarhoşları tenkit etmek, onları eleştirmek bir şeyi değiştirmediği gibi sarhoşların işledikleri suçlardan dolayı onları eleştirmek mantıksız bir davranış olur. Çünkü sarhoşların iradeleri ve akılları yoktur. Önemli olan sarhoşluğa yol açacak her türlü ortamı ortadan kaldırmaktır.

he yav he.............................

Arkadaşım alkol çok faydalı günde 3 öğün tüketin diyen mi oldu da zararlarını bize anlatıyorsun.
İsteyen içer istemeyen içmez. Kime ne?
Konu alkolün zararları değil ahlaksız birinin eşini üzmesi.
Bu adam şimdi "içtim" diye kendini savunuyor,içki yasak olaydı "sütüme kaşıntı hapı katmışlardı" der.
Malum kaşıntı hapları da sağlam kafa yapıyor.
O zaman ben gibilerin de yaptığı yanlışları hoş görünüz. Bu gece yine kaşıntıdan uyku yok bana.Sabaha işe geç mi kalırım,iş yerinde masamda mı uyurum,uykulu halimle birine mi sarkarım artık belli olmaz bana..

ben alkolün zararlarını size yani sana anlatmıyorum, anlatsam buralara sığmaz. konunun ne olduğunu gayet iyi biliyorum, ama sen çok uzattın...

o çocuğa üzülüyorum ben kesinlikle bu şekilde doğmak istemezdi.:50:.umarım annesi da babası da ona sahip çıkar ve iyi biri olarak yetişir.eşin yaptıgı da büyük bir hata tabir-i caize eşeklik yani..bu erkekler hep böyle zaten aldatttıkları zaman hep bir bahanesi olur yazık adamceğizlere:41:

yorumları okumadım.
ilk aklıma gelen eşiniz sizden boşanmak için yalan soyleıs olabılır mı??

Dizi gibi olmus biraz..
Bir kez birlikte oluyorlar ve onca ihtimal bir araya gelip hamile mi kaliyor kadin..

çok yakın bir arkadaşımın başına geldi aynı durum :ssz:
Bebek doğdu ve o adam maalesef arkadaşımla hala evli ve o bebekten dolayı o kadınla da hala görüşüyor.
Çok ağır ve çok zor bi durum, eğer bebek doğarsa ki (aldırılması taraftarı değilim) O kadın hep sizin hayatınızda olacak. :ssz:

Kocanın cocougu mu olacak benmı yanlıs okudum acaba ? dahada ılgıncı sen kadından ve cocuktanmı kurtulmak ıstıyorsun bence sen ılk once o kocandan kurtul , hadı bundan kurtuldun dıyelım kadın aldırdı bısıler yaptı oldu bıttıye geldı ıs bunu yapan bır daha yapar bır laf var agzıyla degıl baska yerıyle ıcıyor dmemkkı bu adam:47:bırde ıtıraf etmıs cok durust kocan var kutlarım :44:

esım 10 dklık bı zevk ıcın hayatımı mahvettı tanıstıgı bı kızla alkol alıp beraber olmuslar ve kız suan 2 aylık hamıle oldugunu ogrendım napıcam bılmıyorum herseyı kendı ıtıraf ettı yuzume bakacak yuzu olmadıgını bı anlık hatasının oldugunu soyledı ama o hata benı öldürdü benden 3 ay musade ıstedı cocuktan ve kadından kurtulmak ıcın ne yapmam lazım ne cevap vermem lazım bı akıl verın

Çocuktan kurtulmak nedemek yazık günah ya onun ne suçu var çocuğa dokunmasın napıyosa yapaın Allah ın verdiği can alınmaz sen ne tepki verdin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kocan 1 gecede kadini taniyip beraber olduysa , nasil haber almis hamile oldugunu da cocugun kendisinden olduguna emin.. Bence farkli seyler var isin icinde. Ya esin uzun zamandir o kadinla beraber ve kadin hamile kaldi , ya da kadin hamile falan degil senden bosanmak icin sana yalan atti. Ama ne olursa olsun zaten bosancakmissin bence bosver intakimi falan direkt bosan ve kendine yazik edip daha fazla zarar gorme. Ne halleri varsada gorsunler !!!

arkadaslar bosanıyorum ıcım cok rahat ve huzurluyum :))

Böyle bir durumda sevinilmez ama ben senin adına sevindim.eşin sonra çok pişman olucak.ama sen çoktan huzurlu ve güzel bir hayat kurmuş olucaksın.belkı zor olucak ama senın ruh sağlığım için en iyisi.inşallah cabucak biter

Valla aslında çok sinirli biri değilimdir ana sana yazık yani; çok büyük bir ihanete uğramışsın. Bi de bebekten kurtulcakmış? Potansiyel katil. Napcaka kadını dövüp bebeği mi düşürecek? 3 ay bekle demiş, kanunen aldıramaz ki? Seni oyalıyor gibi geldi bacım. Bence sen bi avukata git dava aç ikisine birden, mallara tedbir koydur, donlarına kadar al ne varsa. Onlar da kaderleriyle başbaşa kalsın.

Back
X