- 4 Temmuz 2019
- 1.455
- 987
- 63
- 31
- Konu Sahibi Melahatabla
Ergenler gibi büyük yazmana gerek yokAhhahhah,evet ya anne nedirki bosver yeeeeaaaa
Sayin uye,KORONA,TECRIT,VIRUS,BULASMA,ÖLÜM,ÖZLEM,PISMANLIK,bilmem anlatabildimmi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ergenler gibi büyük yazmana gerek yokAhhahhah,evet ya anne nedirki bosver yeeeeaaaa
Sayin uye,KORONA,TECRIT,VIRUS,BULASMA,ÖLÜM,ÖZLEM,PISMANLIK,bilmem anlatabildimmi![]()
Merhaba arkadaşlar
İki aylık (olacak) bir bebegim var. Eşim de iki haftadır malum sebepten işe gitmiyor. Ama şimdi işe gitmesi gerekti. Bir iki gün ofiste yatıp kalkacak. Sürekli git gel olmadan işini bitirecek ve gelecek inşallah. İşi bitene kadar her gün gidip gelse üç vesait ile çok riskli. Bu süreçte ben bebegimle yalnız kalacağım.
Ama eşim benden habersiz babamlarla konuşmuş ve annemi çağırmış. Annem bebegime çok düşkün. Bunu duyduğu günden beri iple çekiyor. Çok mutlu. Ama ben gelmesini istemiyorum. Kadını durduk yere heveslendirdi.Söylersem kırılır. Nasıl söyleriz?
Konu sahibinin avukatısın sanırımAhhahhah,evet ya anne nedirki bosver yeeeeaaaa
Ortalik kiyamet,duymadiysaniz diye yardimci olmak istedim,rica ederim ne demekErgenler gibi büyük yazmana gerek yok![]()
Ahhahhaaaa duydunuz mu yaa beni,yok disarida yer yerinden oynuyor da duymayincaKonu sahibinin avukatısın sanırım
Neden kendi kendine konuşuyorsun rica ederim falan evde durmaktan çok oksijensiz kaldın sanırımOrtalik kiyamet,duymadiysaniz diye yardimci olmak istedim,rica ederim ne demek![]()
Çıkmıyorsanız birşey olmaz yaniYa annem tansiyon hastası. Taktı mı takar,kurar kafasında, üzülür ve hemen tansiyona vuruyor. Şöyle güzel bir bahane üretmek lazım, yalan da olsa.
Annem gelmek için dünden razı zaten.
Evet,eşimin işgüzarlığı malesef
Tansiyon hastası kadın için bu daha panik oluşturur. Bu sefer de kızı ve torunu için fazlasıyla endişelenir.Apartmanda vaka tespit edildi. Ve apartman karantinaya alındı. Gerekli bir belge göstermeyenler giriş çıkış yapamıyor gibi bir şey diyebilirsiniz.
Şöyle herşeye maydonoz olan tipler yokmuAhhahhaaaa duydunuz mu yaa beni,yok disarida yer yerinden oynuyor da duymayinca![]()
İl dışından gelmiyorsa, bu süreçte kendi izolasyonuna da dikkat ettiyse yine de sorun oluşturur mu? Virüsü önceden almış olsa belirtisi olur sanırım. Siz bebekli olduğunuz için zaten evden çıkmamışsınızdır. Peki eşinin işi bitince nasıl dönecek. Onun da 14 gün izolesi gerekir bu durumda.Merhaba arkadaşlar
İki aylık (olacak) bir bebegim var. Eşim de iki haftadır malum sebepten işe gitmiyor. Ama şimdi işe gitmesi gerekti. Bir iki gün ofiste yatıp kalkacak. Sürekli git gel olmadan işini bitirecek ve gelecek inşallah. İşi bitene kadar her gün gidip gelse üç vesait ile çok riskli. Bu süreçte ben bebegimle yalnız kalacağım.
Ama eşim benden habersiz babamlarla konuşmuş ve annemi çağırmış. Annem bebegime çok düşkün. Bunu duyduğu günden beri iple çekiyor. Çok mutlu. Ama ben gelmesini istemiyorum. Kadını durduk yere heveslendirdi.Söylersem kırılır. Nasıl söyleriz?
Çok doğru. Tansiyon hastası olduğundan haberim yoktu.Tansiyon hastası kadın için bu daha panik oluşturur. Bu sefer de kızı ve torunu için fazlasıyla endişelenir.
Kronik durumu,var. Ayrıca kronik durumu olmayan olmayan kp dün pozitif çıktı. Yenidoğan bebegim var. Bu iyilik mi?Insanlara iyilik de yaramiyor vallahi... anneniz de kronik bir durum yoksa bence sorun da yok. Ama genel.olatak rahatsizligi varsa tabii gelmesi de sacma olur
Dememe gerek kalmadı kp pozitif çıkınca her şey kendiliğinden çözüldü malesefbence eşinin niyeti iyi :) ama annen eğer korona var gelme'yi kabul etmiyosa anne apartmanda korona çıktı, aile hekimindekilerle konuştum bizim burda çok varmış sakın gelme vs desen?
Ofiste yatıp kalkacak. Sonra da bir odada durur sanırımİl dışından gelmiyorsa, bu süreçte kendi izolasyonuna da dikkat ettiyse yine de sorun oluşturur mu? Virüsü önceden almış olsa belirtisi olur sanırım. Siz bebekli olduğunuz için zaten evden çıkmamışsınızdır. Peki eşinin işi bitince nasıl dönecek. Onun da 14 gün izolesi gerekir bu durumda.
Annem,kronik hasta. Evde yenidoğan bebegim var. salgın kol geziyorKocaniz ne guzel dusunmus siz neden istemiyorsunuz ki annenizi su erkekler ne yaparsa yapsinlar yaranamiyorlar vallah yazik
Babam markete gidiypr, eşim de giditpr. Mutlaka cıkmak zorunda kalan insanlar oluyor ailedeÇıkmıyorsanız birşey olmaz yani
Virüs havadan yağmıyorya