Kocamın düşüncesizliği

Merhaba arkadaşlar
İki aylık (olacak) bir bebegim var. Eşim de iki haftadır malum sebepten işe gitmiyor. Ama şimdi işe gitmesi gerekti. Bir iki gün ofiste yatıp kalkacak. Sürekli git gel olmadan işini bitirecek ve gelecek inşallah. İşi bitene kadar her gün gidip gelse üç vesait ile çok riskli. Bu süreçte ben bebegimle yalnız kalacağım.
Ama eşim benden habersiz babamlarla konuşmuş ve annemi çağırmış. Annem bebegime çok düşkün. Bunu duyduğu günden beri iple çekiyor. Çok mutlu. Ama ben gelmesini istemiyorum. Kadını durduk yere heveslendirdi.Söylersem kırılır. Nasıl söyleriz?

Kocaniz ne guzel dusunmus siz neden istemiyorsunuz ki annenizi su erkekler ne yaparsa yapsinlar yaranamiyorlar vallah yazik

Apartmanda vaka tespit edildi. Ve apartman karantinaya alındı. Gerekli bir belge göstermeyenler giriş çıkış yapamıyor gibi bir şey diyebilirsiniz.

Ya annem tansiyon hastası. Taktı mı takar,kurar kafasında, üzülür ve hemen tansiyona vuruyor. Şöyle güzel bir bahane üretmek lazım, yalan da olsa.
Annem gelmek için dünden razı zaten.
Evet,eşimin işgüzarlığı malesef
Çıkmıyorsanız birşey olmaz yani
Virüs havadan yağmıyorya

Merhaba arkadaşlar
İki aylık (olacak) bir bebegim var. Eşim de iki haftadır malum sebepten işe gitmiyor. Ama şimdi işe gitmesi gerekti. Bir iki gün ofiste yatıp kalkacak. Sürekli git gel olmadan işini bitirecek ve gelecek inşallah. İşi bitene kadar her gün gidip gelse üç vesait ile çok riskli. Bu süreçte ben bebegimle yalnız kalacağım.
Ama eşim benden habersiz babamlarla konuşmuş ve annemi çağırmış. Annem bebegime çok düşkün. Bunu duyduğu günden beri iple çekiyor. Çok mutlu. Ama ben gelmesini istemiyorum. Kadını durduk yere heveslendirdi.Söylersem kırılır. Nasıl söyleriz?
İl dışından gelmiyorsa, bu süreçte kendi izolasyonuna da dikkat ettiyse yine de sorun oluşturur mu? Virüsü önceden almış olsa belirtisi olur sanırım. Siz bebekli olduğunuz için zaten evden çıkmamışsınızdır. Peki eşinin işi bitince nasıl dönecek. Onun da 14 gün izolesi gerekir bu durumda.

Insanlara iyilik de yaramiyor vallahi... anneniz de kronik bir durum yoksa bence sorun da yok. Ama genel.olatak rahatsizligi varsa tabii gelmesi de sacma olur
Kronik durumu,var. Ayrıca kronik durumu olmayan olmayan kp dün pozitif çıktı. Yenidoğan bebegim var. Bu iyilik mi?

bence eşinin niyeti iyi :) ama annen eğer korona var gelme'yi kabul etmiyosa anne apartmanda korona çıktı, aile hekimindekilerle konuştum bizim burda çok varmış sakın gelme vs desen?
Dememe gerek kalmadı kp pozitif çıkınca her şey kendiliğinden çözüldü malesef

İl dışından gelmiyorsa, bu süreçte kendi izolasyonuna da dikkat ettiyse yine de sorun oluşturur mu? Virüsü önceden almış olsa belirtisi olur sanırım. Siz bebekli olduğunuz için zaten evden çıkmamışsınızdır. Peki eşinin işi bitince nasıl dönecek. Onun da 14 gün izolesi gerekir bu durumda.
Ofiste yatıp kalkacak. Sonra da bir odada durur sanırım

Anne benim yüzümden korona olursan kendimi affetmem, iki hafta idare ederim ben, sen beni düşünme. Sağlığın çok daha önemli deyin.

Fahrettin koca konudaki yorumları okusa titreme tutar adamı. Bas bas bağrılıyo tvlerde hala daha anneni neden istemiyosun diyen var🤦🏻‍♀️

Eşiniz arasın anne bi kaç gündür öksürüğüm var normal bi griptir yüksek ihtimalle ama biz yine önlemimizi alalım malum bebekler de taşıyıcı oluyor Allah korusun öyle bi durum varsa da size bulaşırsa vicdan azabı çekerim tarzı konuşsun biraz. İşgüzarlık yapılacak dönem değil aylardır iki adım ötedeki yakınlarımızı görmeden yaşıyoruz. Sevmediğimizden değil yani sevdiğimizden😏

Back
X