Yeterince üzüldüm zaten sağlıklı düşünemiyorum fikirlere ihtiyacım varne diyeceğimi bilemedim. Hamile halinizle üzmeyeyim diye.
Eşimin sürekli aynı kadını görüntülü aradığını görcem, ben tanımadığım halde arkadaşım diyecek, ben de peki tamam o zaman deyip inancam oyle mi? Yok artık ya nasil hayatlar bunlar. Biz tanışmadan öncesi o kısım ben hiç hayatında yokken
Tanışmadan önce o kısım ben hayatında yokkenEşimin sürekli aynı kadını görüntülü aradığını görcem, ben tanımadığım halde arkadaşım diyecek, ben de peki tamam o zaman deyip inancam oyle mi? Yok artık ya nasil hayatlar bunlar?
Wp arama kayıtlarında görmüştüm silmemiş unutmuş demekkiSiz hiç hayatinda yoksaniz görüntülü aramaları nasil gördünüz?
Üzgünüm ama baştan beri sizi cok umursamamis ve varlığınıza saygi duymamiş.Wp arama kayıtlarında görmüştüm silmemiş unutmuş demekki
Burada kimsenin "aman bişey olmaz, evliliğini yıkma bunun için" diyeceğini sanmam. Her şey ortada değil mi? Daha şimdiden bunu yapan sonrasında neler yapmaz. Bir an önce yeni düzen kurmanız hem sizin hem bebeğin yararına olur.Yeterince üzüldüm zaten sağlıklı düşünemiyorum fikirlere ihtiyacım var
Tek başına hamile bir kadının bütün düzeninin değiştirmesi baba evine dönmesi kolay mı sanıyorsunuz danışıyorum keşke vaktinizi harcamasaydınızHamileliği bahane etmişsiniz bana nedense boşanmayacakmışsınız gibi geldi :) boşuna konu açıp insanların vaktini çalmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?