Kocamın eski aşkına dönmesi okurmusunuz

gazexe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
17
-2
36
35
Eşimle 1 yıl içinde tanışıp evlendik herşey çok güzeldi daha sonra evlenmeden önce bi kızla aramalarını gördüm sürekli ben görüntülü çoğunuda eşim aramış sordum arkadaşım demişti o zaman çok önemsemedim benden önce diye 3 gün anneme gelmek zorunda kaldım bu süreçte o kızı aramış onu sevdiğini ayrıldığımızı Beni hiç sevmediğini falan söylemiş hatta il değiştirerek 2 saat evine gitmiş konuşmak üzere ama kız görüşmemiş ve baban ulaşıp anlattı bunun üzerine odamızı ayırdım o sıra hamilelik şüphem vardı ayrılmadım 6 aylık hamileyim yani 5 6 ay oldu olaylar olalı pişmanım diyo hâla affetmedim 2 yıllık evliyiz bebeğin doğmasının bekliyorum ne yapmalıyım

Eşimin sürekli aynı kadını görüntülü aradığını görcem, ben tanımadığım halde arkadaşım diyecek, ben de peki tamam o zaman deyip inancam oyle mi? Yok artık ya nasil hayatlar bunlar?
Tanışmadan önce o kısım ben hayatında yokken

Yeterince üzüldüm zaten sağlıklı düşünemiyorum fikirlere ihtiyacım var
Burada kimsenin "aman bişey olmaz, evliliğini yıkma bunun için" diyeceğini sanmam. Her şey ortada değil mi? Daha şimdiden bunu yapan sonrasında neler yapmaz. Bir an önce yeni düzen kurmanız hem sizin hem bebeğin yararına olur.

Hamileliği bahane etmişsiniz bana nedense boşanmayacakmışsınız gibi geldi :) boşuna konu açıp insanların vaktini çalmayın
Tek başına hamile bir kadının bütün düzeninin değiştirmesi baba evine dönmesi kolay mı sanıyorsunuz danışıyorum keşke vaktinizi harcamasaydınız

Kız karşılık verse, hamile olmanız falan umurunda olmadan aldatirdi sizi, yaptığı da aldatma zaten de daha ileriye de götürürdü.

Hamile olduğunuz için ayrılmak istemediyseniz, doğumdan sonra da çocuk için istemeyeceksiniz muhtemelen.

Boşanmak varsa aklınızda doğum doğumdan önce olması daha mantıklı yeni bir düzen kurmak için. Ama siz ikinciyi tercih etmişsiniz.

Çok zor bir durum

Bende boşanın diyeceğim,kesinlikle affetmem diyorsanız düzeninizi kurmuş olursunuz..

Madem sevmiyormuş neden evlenmiş bebek yapmış

Eski sevgilisine inat olsun diye mi 1 yılda evlendi diyeceğim ama çok kısa bir zaman sayılmaz..

Ama kızla görüşmelerini görmüşsüznüz şüphelenmediniz mi L insan karşı cins arkadaşını defalarca neden görüntülü arar aklım almıyor

Hadi normal kayıt olsa iştir vs diyip geçiştirse ok diyecemde.insanın aklı almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…