Kocamın eski aşkına dönmesi okurmusunuz

Avukat olarak da sizi mi atadılar. Her neyse polemiğe girmek istemiyorum. Konu sahibesi dışında kimse alıntı yapmasın rica ediyorum
kimse kimsenin avukatı falan değil sizde bu kadar rahatsız olduysanız okumasaydınız bdv yazmış sonuçta başka yerlerde takılın ya da beyninizi kafanızda taşımaya uğraşın ellerinizin yardımıyla epey ağır duruyor.

bir arkadaşımın başına aynı şey geldi kız o kadar iyi ki keşke hiç evlenmeseydi ,arkadaşım ayrıldı sizede tavsiyem o kızda eşinize karşılık veriyorsa bitirip gitmeniz karşılıksız bir durumsa aileleri bir araya getirip bu konuyu konuşmak

Başına gelmeyen anlamaz bu durumu, boşanmak isteyemeyebilirsin bu da hakkın elbette, ama boşanmayacaksan ilişkiniz için terapiye gidebilirsiniz, belki aranızda bir kopukluk olmuştur belki çözümü vardır
Eşinin yaptığı kesinlikle çok yanlış
Ben boşanmak istemezsen bunu yapmak mantıklı olabilir diye düşündüm

Adamın aklındakini nasıl silecek aileler.
Unutamadığı bir eski sevgilisi var buna rağmen eşine bunu hissettirmeyen, evliliğin sorumluluğunu yerine getiren bir adam olsa hadi neyse diyebilirdik. Var böyle hikayeler hatırladığında kalbi cız eden ama evine, eşine yansıtmayıp ömür boyu sır gibi saklayan. Ama beyefendi evliliğini gözden çıkaracak kadar hamleler yapmış, umduğunu alamamış sadece. Sizce bu adam aklı başkasındayken bunu tekrar denemez mi?

Keşke hamileliğinizin en başında kararınızı net bir şekilde verseydiniz doğum sonrasında bebeğinizle alacağınız kararlar sizi daha fazla yıpratabilir. Çocuğunuza ve kendinize faydanız olmaz.

Adam kadın doğum doktoru filan değilse ben niye doğumu beklediğinizi hiç anlamadım
Bariz şekilde aldatmış, istediği yüzü karşı taraftan bulamamış, bir de üstüne ifşa edilmiş
Adamın pişmanlığı tamamen yakalandığına
Yakalanmasa ne pişmandı ne üzgün
Büyük ihtimalle sizin yanınızda bile değildi hatta

Hamileliğim sorunlu geçiyor ailem ankarada atandığımız yer Doğu Yanımda ondan başkası yok işimi bırakıp nasıl döneyim memlekete tek başıma evi nasıl ayırayım
Ama olayı öğrendiginiz de yeni hamileymissiniz zaten.

Tek tek ne yaşadığınızı bilemem ama aynı evde yaşamanın dışında alternatif bulabilirdiniz. Ailenizden yardım isterdiniz. Siz beklemeyi tercih etmissiniz.

Sonra küçük çocukla nasıl yapayım diyeceksiniz tüm bunları.

Doğuma ailenizin yanına gidin bari. Sonrasını da orada kendiniz karar verirsiniz. İşiniz gücünüz de varmış. Bir yıllık evlilikte kosa koşa eski sevgilisine giden bir insana mecbur değilsiniz hiçbir şekilde.

haklısın tekrar yapar bazen yıkıcı olmak istemiyorum bekara koca boşamak kolay derler çocuk var ama aldatılmakta gözü alınmaz

Hamileliğim sorunlu geçiyor ailem ankarada atandığımız yer Doğu Yanımda ondan başkası yok işimi bırakıp nasıl döneyim memlekete tek başıma evi nasıl ayırayım

Atandım demişsiniz, merak etmeyin boşanma olunca ailenizin yanına atanabiliyorsunuz. Hemen avukat bulup işlemlere başlayın. Delillerinizi verin ve boşanma nedeniyle atamanızı ne zaman isteyebileceğinizi öğrenin. Anneniz çalışmıyorsa ve uygunsa gelsin, doğudaysanız zaten kiralar çok fazla değildir, çalışıyormuşsunuz. Adamı evden yollayın, kendi evinizde annenizle yaşayın. Atanır atanmaz zaten gidersiniz. Bir de doğum iznine artık erken çıkılıyor covid nedeniyle. Zaten doğum izniniz gelmek üzeredir. Bu sırada boşanma işlemleri başlasın, doğumdan sonra boşanmış ve ailenizin yanına atanmış olarak işinize dönersiniz.

Kaç yıllık evlisiniz?

Şimdiye kadar boşanmadıysanız , ilk hatası pişman olmuş olabilir diyorsanız biraz sakinleşmenizi tavsiye ediyorum . Ama yok bir kere yapan bir daha yapar diye düşünüyorsanız bir an önce ayrılın . Kendinize de , bebeğinize de , kocanıza da bunu yapmayın .
Eşinizle çok defa konuşmuşsunuzdur eminim ama içinizi rahatlatmak adına bazı şeyler yapmasını isteyin , ev araba vs varsa gözünüz üstünde olsun para vs kaçırmasın sizden .
Bunu yaşayan sizsiniz , boşanmak kolay değil ama bu şekilde yaşamakta kolay değil . Eğer biraz zaman verebildiyseniz şu ana kadar bence bebeğiniz doğunca da gözlemleyin biraz . Olmadı o zaman boşanırsınız . Şimdi son evrede stres erken doğuma sebep olabilir . Öncelik bebek ve sizsiniz . Düzeninizi bozmayın . Olmadı adamı kapının önüne koyun siz devam edin yaşamaya orda .

Sadece 3 gün yoktunuz ama eşiniz kıza yalvarmaya gitmiş. Kız evet dese eşiniz sizi terkedecekti farkında mısınız?
Siz niye ona mecburmuş gibi davranıyorsunuz?

Bu 2. Evliliginiz mi?

Uzun yıllar süren sevgililikler bitince hemen evlenen erkek modellerinden biri eşiniz sanırım... Anlattıklarınızdan öyle anlıyorum eski aşkı demişsiniz. Ani karar vererek sizinle evlenmiş sonrası hüsran tabi ama keşke böyle olmasaydı Allah yardımcınız olsun umarım en kısa sürede boşanırsınız sonuçta insan yedisinde neyse yetmişinde de öyle olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…