kimse kimsenin avukatı falan değil sizde bu kadar rahatsız olduysanız okumasaydınız bdv yazmış sonuçta başka yerlerde takılın ya da beyninizi kafanızda taşımaya uğraşın ellerinizin yardımıyla epey ağır duruyor.Avukat olarak da sizi mi atadılar. Her neyse polemiğe girmek istemiyorum. Konu sahibesi dışında kimse alıntı yapmasın rica ediyorum
bir arkadaşımın başına aynı şey geldi kız o kadar iyi ki keşke hiç evlenmeseydi ,arkadaşım ayrıldı sizede tavsiyem o kızda eşinize karşılık veriyorsa bitirip gitmeniz karşılıksız bir durumsa aileleri bir araya getirip bu konuyu konuşmakEşimle 1 yıl içinde tanışıp evlendik herşey çok güzeldi daha sonra evlenmeden önce bi kızla aramalarını gördüm sürekli ben görüntülü çoğunuda eşim aramış sordum arkadaşım demişti o zaman çok önemsemedim benden önce diye 3 gün anneme gelmek zorunda kaldım bu süreçte o kızı aramış onu sevdiğini ayrıldığımızı Beni hiç sevmediğini falan söylemiş hatta il değiştirerek 2 saat evine gitmiş konuşmak üzere ama kız görüşmemiş ve baban ulaşıp anlattı bunun üzerine odamızı ayırdım o sıra hamilelik şüphem vardı ayrılmadım 6 aylık hamileyim yani 5 6 ay oldu olaylar olalı pişmanım diyo hâla affetmedim 2 yıllık evliyiz bebeğin doğmasının bekliyorum ne yapmalıyım
Adamın aklındakini nasıl silecek aileler.bir arkadaşımın başına aynı şey geldi kız o kadar iyi ki keşke hiç evlenmeseydi ,arkadaşım ayrıldı sizede tavsiyem o kızda eşinize karşılık veriyorsa bitirip gitmeniz karşılıksız bir durumsa aileleri bir araya getirip bu konuyu konuşmak
Ama olayı öğrendiginiz de yeni hamileymissiniz zaten.Hamileliğim sorunlu geçiyor ailem ankarada atandığımız yer Doğu Yanımda ondan başkası yok işimi bırakıp nasıl döneyim memlekete tek başıma evi nasıl ayırayım
haklısın tekrar yapar bazen yıkıcı olmak istemiyorum bekara koca boşamak kolay derler çocuk var ama aldatılmakta gözü alınmazAdamın aklındakini nasıl silecek aileler.
Unutamadığı bir eski sevgilisi var buna rağmen eşine bunu hissettirmeyen, evliliğin sorumluluğunu yerine getiren bir adam olsa hadi neyse diyebilirdik. Var böyle hikayeler hatırladığında kalbi cız eden ama evine, eşine yansıtmayıp ömür boyu sır gibi saklayan. Ama beyefendi evliliğini gözden çıkaracak kadar hamleler yapmış, umduğunu alamamış sadece. Sizce bu adam aklı başkasındayken bunu tekrar denemez mi?
Hamileliğim sorunlu geçiyor ailem ankarada atandığımız yer Doğu Yanımda ondan başkası yok işimi bırakıp nasıl döneyim memlekete tek başıma evi nasıl ayırayım
Tuh ya... halbuki, o vakitte atom parçalayacak yada mutasyona uğramış virüsün tedavisini bulacaktınız...Hamileliği bahane etmişsiniz bana nedense boşanmayacakmışsınız gibi geldi :) boşuna konu açıp insanların vaktini çalmayın
Kaç yıllık evlisiniz?Hamileliğim sorunlu geçiyor ailem ankarada atandığımız yer Doğu Yanımda ondan başkası yok işimi bırakıp nasıl döneyim memlekete tek başıma evi nasıl ayırayım
Şimdiye kadar boşanmadıysanız , ilk hatası pişman olmuş olabilir diyorsanız biraz sakinleşmenizi tavsiye ediyorum . Ama yok bir kere yapan bir daha yapar diye düşünüyorsanız bir an önce ayrılın . Kendinize de , bebeğinize de , kocanıza da bunu yapmayın .Eşimle 1 yıl içinde tanışıp evlendik herşey çok güzeldi daha sonra evlenmeden önce bi kızla aramalarını gördüm sürekli ben görüntülü çoğunuda eşim aramış sordum arkadaşım demişti o zaman çok önemsemedim benden önce diye 3 gün anneme gelmek zorunda kaldım bu süreçte o kızı aramış onu sevdiğini ayrıldığımızı Beni hiç sevmediğini falan söylemiş hatta il değiştirerek 2 saat evine gitmiş konuşmak üzere ama kız görüşmemiş ve baban ulaşıp anlattı bunun üzerine odamızı ayırdım o sıra hamilelik şüphem vardı ayrılmadım 6 aylık hamileyim yani 5 6 ay oldu olaylar olalı pişmanım diyo hâla affetmedim 2 yıllık evliyiz bebeğin doğmasının bekliyorum ne yapmalıyım
Sadece 3 gün yoktunuz ama eşiniz kıza yalvarmaya gitmiş. Kız evet dese eşiniz sizi terkedecekti farkında mısınız?Eşimle 1 yıl içinde tanışıp evlendik herşey çok güzeldi daha sonra evlenmeden önce bi kızla aramalarını gördüm sürekli ben görüntülü çoğunuda eşim aramış sordum arkadaşım demişti o zaman çok önemsemedim benden önce diye 3 gün anneme gelmek zorunda kaldım bu süreçte o kızı aramış onu sevdiğini ayrıldığımızı Beni hiç sevmediğini falan söylemiş hatta il değiştirerek 2 saat evine gitmiş konuşmak üzere ama kız görüşmemiş ve baban ulaşıp anlattı bunun üzerine odamızı ayırdım o sıra hamilelik şüphem vardı ayrılmadım 6 aylık hamileyim yani 5 6 ay oldu olaylar olalı pişmanım diyo hâla affetmedim 2 yıllık evliyiz bebeğin doğmasının bekliyorum ne yapmalıyım
Ve henuz tanimadan etmeden hemen hamile kalacak kadarNe aceleniz vardı 1 yılda evlenecek kadar.
Empati yoksunluğu...Hamileliği bahane etmişsiniz bana nedense boşanmayacakmışsınız gibi geldi :) boşuna konu açıp insanların vaktini çalmayın
Sana karsi davranislari nasil?Yeterince üzüldüm zaten sağlıklı düşünemiyorum fikirlere ihtiyacım var
Evet öyle olacaktıTuh ya... halbuki, o vakitte atom parçalayacak yada mutasyona uğramış virüsün tedavisini bulacaktınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?