- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
Tek başına hamile bir kadının bütün düzeninin değiştirmesi baba evine dönmesi kolay mı sanıyorsunuz danışıyorum keşke vaktinizi harcamasaydınız
Boşuna konu açmak mı?? Burası dert bölümü değil mi? İnsanlar derdini anlatıyor. Boşanır boşanmaz o onun problemi size hesap vermek zorunda mıHamileliği bahane etmişsiniz bana nedense boşanmayacakmışsınız gibi geldi :) boşuna konu açıp insanların vaktini çalmayın
Ne aceleniz vardı 1 yılda evlenecek kadar.Eşimle 1 yıl içinde tanışıp evlendik herşey çok güzeldi daha sonra evlenmeden önce bi kızla aramalarını gördüm sürekli ben görüntülü çoğunuda eşim aramış sordum arkadaşım demişti o zaman çok önemsemedim benden önce diye 3 gün anneme gelmek zorunda kaldım bu süreçte o kızı aramış onu sevdiğini ayrıldığımızı Beni hiç sevmediğini falan söylemiş hatta il değiştirerek 2 saat evine gitmiş konuşmak üzere ama kız görüşmemiş ve baban ulaşıp anlattı bunun üzerine odamızı ayırdım o sıra hamilelik şüphem vardı ayrılmadım 6 aylık hamileyim yani 5 6 ay oldu olaylar olalı pişmanım diyo hâla affetmedim 2 yıllık evliyiz bebeğin doğmasının bekliyorum ne yapmalıyım
Kesinlikle...Kız karşılık verse, hamile olmanız falan umurunda olmadan aldatirdi sizi, yaptığı da aldatma zaten de daha ileriye de götürürdü.
Hamile olduğunuz için ayrılmak istemediyseniz, doğumdan sonra da çocuk için istemeyeceksiniz muhtemelen.
Boşanmak varsa aklınızda doğum doğumdan önce olması daha mantıklı yeni bir düzen kurmak için. Ama siz ikinciyi tercih etmişsiniz.
Tek başına hamile bir kadının bütün düzeninin değiştirmesi baba evine dönmesi kolay mı sanıyorsunuz danışıyorum keşke vaktinizi harcamasaydınız
Cekecegin eziyetlerden ve gururunun gun be gun kirilmasindan daha iyidir baba ocagi inan.Tek başına hamile bir kadının bütün düzeninin değiştirmesi baba evine dönmesi kolay mı sanıyorsunuz danışıyorum keşke vaktinizi harcamasaydınız
Kız karşılık verse, hamile olmanız falan umurunda olmadan aldatirdi sizi, yaptığı da aldatma zaten de daha ileriye de götürürdü.
Hamile olduğunuz için ayrılmak istemediyseniz, doğumdan sonra da çocuk için istemeyeceksiniz muhtemelen.
Boşanmak varsa aklınızda doğum doğumdan önce olması daha mantıklı yeni bir düzen kurmak için. Ama siz ikinciyi tercih etmişs
Allah rızası için anlamadığınız yorumlarımı alıntı yapmayın. Oradaki ironiyi anlamamak için beynimizi kol altımıza almamız gerekir. Bana hesap versin gibi bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum ? Fikir sormuş fikrimi özgürce beyan ettim. Yeterince üzgün olması doğurana kadar o kazma sapının yanında beklemesini mi gerektirir. Bir de anlamadım ki siz neden gocundunuz?Boşuna konu açmak mı?? Burası dert bölümü değil mi? İnsanlar derdini anlatıyor. Boşanır boşanmaz o onun problemi size hesap vermek zorunda mı
Bir de gülücükle boşanmayacaksınız gibi geldi demişsiniz. Aldatıldığı adamın çocuğunu taşıyor ve yeterince üzgün. Gülmek yakışmamış
Doğurana kadar orada beklemeyi göze alabiliyorsanız benim de bu konuya zaten yorum yapmamın anlamı yok. Kolay gelsinTek başına hamile bir kadının bütün düzeninin değiştirmesi baba evine dönmesi kolay mı sanıyorsunuz danışıyorum keşke vaktinizi harcamasaydınız
düşüncelerinizi daha güzel ifade edinAllah rızası için anlamadığınız yorumlarımı alıntı yapmayın. Oradaki ironiyi anlamamak için beynimizi kol altımıza almamız gerekir. Bana hesap versin gibi bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum ? Fikir sormuş fikrimi özgürce beyan ettim. Yeterince üzgün olması doğurana kadar o kazma sapının yanında beklemesini mi gerektirir. Bir de anlamadım ki siz neden gocundunuz?
Aldatılıp evliliğini devam ettirip mutlu olanlardan mısınız?
Uzgun olmakta cok haklisiniz. Sizin hamilelik supheniz varken arkanizdsn is cevirip 2 saatlik yola baska bir kadina yalvarmaya giden adamdan ayrilmaniz en mantiklisi tabi ki. Neden dogumu bekliyorsunuz? Sanirim esinizi affetmek istoyorsunuz. Bu sizin tercihiniz tabi ama bedel odetmek istiyorsunuz sanirim?Yeterince üzüldüm zaten sağlıklı düşünemiyorum fikirlere ihtiyacım var
Avukat olarak da sizi mi atadılar. Her neyse polemiğe girmek istemiyorum. Konu sahibesi dışında kimse alıntı yapmasın rica ediyorumdüşüncelerinizi daha güzel ifade edin
canım seninde çaresizliğini anlaybiliyorum ama şimdi teksin bebğin karnında ve bir çanta alıp çıkcaksın ama bebeğin olduktan sonra çıkamaybilirsin zor olurHamileliğim sorunlu geçiyor ailem ankarada atandığımız yer Doğu Yanımda ondan başkası yok işimi bırakıp nasıl döneyim memlekete tek başıma evi nasıl ayırayım
Atamanızı isteyin, zaten doğum izniniz olacak izin başlayınca ailenizin yanına gidin. İzin dönüşüne kadar zaten atama işlemleri hallolur sanıırm.Hamileliğim sorunlu geçiyor ailem ankarada atandığımız yer Doğu Yanımda ondan başkası yok işimi bırakıp nasıl döneyim memlekete tek başıma evi nasıl ayırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?