Kocamın eski aşkına dönmesi okurmusunuz

Tek başına hamile bir kadının bütün düzeninin değiştirmesi baba evine dönmesi kolay mı sanıyorsunuz danışıyorum keşke vaktinizi harcamasaydınız

Bebek dogunca minicik bebekle baba evine donmek kolaylasacak mi?
Bu seferde bebegimin babasiz buyumesine icim el vermiyor diyeceksiniz.
Ayrilmayi dusunmuyorsunuz anladigim kadariyla.
Buradan alacaginiz yorumlar sizi memnun etmez. Ben de dahil çogunluk bosan diyecektir.
Malesef eşiniz karaktersizin teki.

Maalesef adamın yara bandı olmuşsunuz.
Sinyali vermiş görmezden gelmeyi tercih etmişsiniz.
Bu nedenle boşanacağınıza inanmıyorum.
Tek tavsiyem çocuğunuzu bahane etmeyin.
Böyle evlilikte o adamlar hep döner sonra yine gider, kadınlarsa evde seyretmek zorunda kalır.
Hem çocuğa kötü örnek, hem evdeki huzursuzluklar çocuğa daha büyük zarar.

Kıza helal olsun yüz vermemiş,zaten yüz vermediği için kocan pişmanlık naraları atıyor. Yoksa çoktaan o kızla gününü gün ediyordu.Sana gelince üzgünüm ama boşanmayacaksın. 2. Çocuğu da yapacaksın hatta. Olay sıcakken,o can acısıyla boşanmayan zaman geçince hiç boşanmaz. Çocuk ve birilerinin yüz vermemesi nedeniyle u dönüşü yapan koca ve evlilik,ben devam edemezdim.

Hamileliği bahane etmişsiniz bana nedense boşanmayacakmışsınız gibi geldi :) boşuna konu açıp insanların vaktini çalmayın
Boşuna konu açmak mı?? Burası dert bölümü değil mi? İnsanlar derdini anlatıyor. Boşanır boşanmaz o onun problemi size hesap vermek zorunda mı
Bir de gülücükle boşanmayacaksınız gibi geldi demişsiniz. Aldatıldığı adamın çocuğunu taşıyor ve yeterince üzgün. Gülmek yakışmamış

Ne aceleniz vardı 1 yılda evlenecek kadar.

Kesinlikle...
Kızdan beklediğini alsaydı hamile halinize rağmen ne gözyaşlarınıza üzülürdü nede hamile olmanıza üzülürdü.
Eşiniz eyleme geçmiş ama istediği gibi olmayınca "hadi evliliğe devam edeyim bari" diye düşünmüş.
Kendinize bunu reva göreceğinizi düşünmek istemiyorum.
Bebek doğduktan sonra zaten boşanılacaksa neyi beliyorsunuz?
Bebeğin düzeni şu an yaşadığınız eve göre kurulacak ama onu bozmak zorunda kalacaksınız. Lohusa halinizle bu adama, belki ailesine katlanmak zorunda kalacaksınız. Üstüne belki de çocuğu götüremezsin saçmalıklarıyla uğraşacaksınız.

Zaten bittiyse şimdiden düzeni kurup o düzen içinde bebeğinize odaklanmak sizin için daha iyi olur sanki.

Tek başına hamile bir kadının bütün düzeninin değiştirmesi baba evine dönmesi kolay mı sanıyorsunuz danışıyorum keşke vaktinizi harcamasaydınız

Madem ki kolay değil, madem ki bunca olaydan sonra sadece odaları ayirdiniz ve evliliğe devam ediyorsunuz, bebeğiniz doğunca ne değişecek?

Cekecegin eziyetlerden ve gururunun gun be gun kirilmasindan daha iyidir baba ocagi inan.
Gucsuz degilsin kimsesiz de değilsin.
Kendini pisman olacagin bir hayata mahkum etme.
Kiz reddetmeseydi olacaklari sen dusun.
Eminim kocan senin kadar dusunmeden koynuna alacakti onu ve belki de daha bilmedigin neleri var?

Kendini harap etme.
Bazi insanlar icin cabalamaya degmez!
Ve sunu unutma; insanlar asla degismez.
Sadece daha ustalasir, sen fark etmezsin ne yaptigini..

Konu sahibinin haksız olduğu yazdıklarında belli gibi ama bazı kişilerin üsluplarına şaşıyorum hatasının farkında ve napayım diye fikir istiyor beni alın yerden yere vurun demiyor ayrıca bu kadın hamile yazdıklarınıza daha da dikkat etmeniz gerekir

Allah rızası için anlamadığınız yorumlarımı alıntı yapmayın. Oradaki ironiyi anlamamak için beynimizi kol altımıza almamız gerekir. Bana hesap versin gibi bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum ? Fikir sormuş fikrimi özgürce beyan ettim. Yeterince üzgün olması doğurana kadar o kazma sapının yanında beklemesini mi gerektirir. Bir de anlamadım ki siz neden gocundunuz?

Aldatılıp evliliğini devam ettirip mutlu olanlardan mısınız?

Doğurana kadar orada beklemeyi göze alabiliyorsanız benim de bu konuya zaten yorum yapmamın anlamı yok. Kolay gelsin

Hamileliğim sorunlu geçiyor ailem ankarada atandığımız yer Doğu Yanımda ondan başkası yok işimi bırakıp nasıl döneyim memlekete tek başıma evi nasıl ayırayım

düşüncelerinizi daha güzel ifade edin

Yeterince üzüldüm zaten sağlıklı düşünemiyorum fikirlere ihtiyacım var
Uzgun olmakta cok haklisiniz. Sizin hamilelik supheniz varken arkanizdsn is cevirip 2 saatlik yola baska bir kadina yalvarmaya giden adamdan ayrilmaniz en mantiklisi tabi ki. Neden dogumu bekliyorsunuz? Sanirim esinizi affetmek istoyorsunuz. Bu sizin tercihiniz tabi ama bedel odetmek istiyorsunuz sanirim?

Hamileliğim sorunlu geçiyor ailem ankarada atandığımız yer Doğu Yanımda ondan başkası yok işimi bırakıp nasıl döneyim memlekete tek başıma evi nasıl ayırayım
canım seninde çaresizliğini anlaybiliyorum ama şimdi teksin bebğin karnında ve bir çanta alıp çıkcaksın ama bebeğin olduktan sonra çıkamaybilirsin zor olur

Atamanızı isteyin, zaten doğum izniniz olacak izin başlayınca ailenizin yanına gidin. İzin dönüşüne kadar zaten atama işlemleri hallolur sanıırm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…