• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın eski sevgili sorunsalı

adasmommy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2018
20
8
1
Merhaba,sırf bunu danışmak için üye oldum.Eşim 30 yaşında neredeyse çocukluğundan beri birlikteyiz çocukluk dediysem lise.Benden önce ortaokulda bir kız vardı,biz ilk çıkmaya başladığımızda beni aramıştı hatta kız takıntılı birisi.14 yaşlarında öyle çıkmışlar okulda görüşmüşler sonra benimle tanıştı, o kız da beni aradığıyla kaldı daha konusu kapandı.Dün facebook arama geçmişine baktığımda bu kızı aradığını gördüm profiline bakmış.Ve bu arada kızın bir sevgilisi vardı ve ondan çocuk yaptı ayrıldılar.5 yaşında bir çocuğu var.Bir de eşim askerdeyken bu kız yine facebooktan mesaj atmıştı henüz sevgilisi yokken o zaman.Dünkü olayda eşime sordum neden aradın diye öyle yanlışlıkla çıktı aramaya çıktı vesaire dedi ama aklıma takıldı.Sizce ne yapmam lazım ne olabilir aslı?

Ne olabilir allah askina kac yil gecmis aradan
Oylesine bakmistir,merak etmistir. Ben de merak eder bakarim eski sevgililerime. Aaa evlenmis aa nisanlanmis ne guzel der kapatirim.
Ama bu ilk değil askerdeyken de mesajlaştılar bir defa da instagramda aradığını gördüm.Ve aynı şeyi benim bir arkadaşımın yaşadığını anlatmıştım eşim de evli adamın ne işi var eski sevgiliyi aramayla falan demişti.Öylesine mi baktı ben de bunu düşünüyorum.

Öylesine aratmışta olabilir.
Sıkıntılı bir durumda olabilir.
Eşiniz bu siz onu hal ve hareaketlerini düşünce tarzını daha iyi bilirsiniz.
Şimdi ben fikrimce öncesinde yaşanmış bitmiş öylesine bakmış derim.
Ama adam evlilik boyunca o güveni size vermemiştir mesela şüphe duyarsınız
İçinize oturur sezersin
iz.

Ama bu ilk değil askerdeyken de mesajlaştılar bir defa da instagramda aradığını gördüm.Ve aynı şeyi benim bir arkadaşımın yaşadığını anlatmıştım eşim de evli adamın ne işi var eski sevgiliyi aramayla falan demişti.Öylesine mi baktı ben de bunu düşünüyorum.
Mesajlarin niteligi neydi? Selam naber falansa onda da bir sorun yok bence. Bitmis gitmis, artik arkadas olmuslar yas 14mus cunku sevgili olduklarinda.

Merak etmiş olabilir ama iletişime geçerse sıkıntı.
Artık lafını etmeyip takipte kal.

Mesajlarin niteligi neydi? Selam naber falansa onda da bir sorun yok bence. Bitmis gitmis, artik arkadas olmuslar yas 14mus cunku sevgili olduklarinda.
Mesaj şuydu sensiz geçen rüyaların bir sonu var mı kızın yazdığı selam naber değil yani şiirimsi mesajlar

sen sormuşsun adam da cevabını vermiş. iletişime geçmedikleri sürece baksa nolur ki? ben de arada bakarım eskilere sırf merakten.

Öylesine aratmışta olabilir.
Sıkıntılı bir durumda olabilir.
Eşiniz bu siz onu hal ve hareaketlerini düşünce tarzını daha iyi bilirsiniz.
Şimdi ben fikrimce öncesinde yaşanmış bitmiş öylesine bakmış derim.
Ama adam evlilik boyunca o güveni size vermemiştir mesela şüphe duyarsınız
İçinize oturur sezersin
iz.
Hareketlerinde bir anormallik yok ama unutamamış olabilir mi diye düşünüyorum.

profiline bakması bir şey değil de
mesajlaşması sorun
bir de şiirsellll:KK20:

Back
X