merhaba arkadaşlar..
şimdi size 2 gündür yaşadığım sinir bozucu olayı anlatayım..
evet kocamın eski sevgili eşimin face sine istek göndermişkızın adı mıh gibi aklımda bu arada eşim facesine çok çok nadir girer oda benim telefonumdan filan biraz tekneloji özürlüsü eşim var. bi girip bakayım dedim birde ne göreyim işte bu kadın eşime istek göndermiş ki buda evli ve iki çocuk annesi hatta ikinci evliliğiymiş.
bende bu kadının yüzünden ilk evlendiğim zamanlar zehir olmuştukayın validemi bile arayıp eşimle görüşmek için ısrar ediyordu kendini unutturmamak için elinden geleni yaptı daha sonra numaralar değişince pes etti ve aradan 11 yıl geçti ve şimdide faceden bulup eklemiş. bende afedersiniz ama bunun kaşıntısı başlamış gene diye bir sinirle kabul ettim isteğini ve sinsi planlar içersinde buldum kendimi madem milletin evinin huzurunu bozmaya kalkıyosun asıl huzur nasıl kaçırılır gör bakalım diye eşimin adıyla yazışmaya başladım başta bi işgillendi sanki ama eşim ufak tefek anlatmıştı bana birazda ben araştırmıştım bi şekilde inandırdım ve sohbet etmeye başladık o eşimle konuştuğunu zannederken karısıyla konuşuyor haberi yok sazanın neyse ordan burdan derken ki konuşmaları baya baştan çıkarmaya yönelik hatta telefonunu verdi tabi bir bahane bulup aramadım aslında sinirle bi ara arıcak oldum ki o eşimi beklerken benimle karşılaşıcak yüzündeki ifadeyi tahmin etmek değil görmek istediğim için aramadım kafamda 40 tilki dolaşıyor şuanda evliliği benim elimde olan bir adet sazan var hala yazıyor beni eşim sanarak bu arada da eşimin haberi var bu durumdan bu kadarından değil ama arkadaşlık isteği gönderdiğini ve benim onun adıyla kabul ettiğimi hatta yazarsa karşılık vereceğimi hepsini söyledim oda umursamadı bile sen işini bilirsin ama çokta takma kafana dedi
şimdi ne yapayım?
* bu sohbetin sonu buluşmaya gider buluşma yerine gidip bir güzel dayak manyağımı yapauım üstüne bide kameraya çekip işte milletin yuvasına çomak sokmaya çalışanın hazin sonu diye
*yoksa ufak bir iç rahatlamasına sebep olcak verdiği telefonu ben arayıp telefondamı paylayım
*yada bunun kocama yazdıklarını kocasına yollayıp yuvasını başınamı yıkayım
hiç benlik değil ama son olarakta arkadaşlıktan çıkarıp engeli basıyım napıyımmmmm
karımı sevıyorum yılan.bır daha bana yazma de engelle gıtsınmerhaba arkadaşlar..
şimdi size 2 gündür yaşadığım sinir bozucu olayı anlatayım..
evet kocamın eski sevgili eşimin face sine istek göndermişkızın adı mıh gibi aklımda bu arada eşim facesine çok çok nadir girer oda benim telefonumdan filan biraz tekneloji özürlüsü eşim var. bi girip bakayım dedim birde ne göreyim işte bu kadın eşime istek göndermiş ki buda evli ve iki çocuk annesi hatta ikinci evliliğiymiş.
bende bu kadının yüzünden ilk evlendiğim zamanlar zehir olmuştukayın validemi bile arayıp eşimle görüşmek için ısrar ediyordu kendini unutturmamak için elinden geleni yaptı daha sonra numaralar değişince pes etti ve aradan 11 yıl geçti ve şimdide faceden bulup eklemiş. bende afedersiniz ama bunun kaşıntısı başlamış gene diye bir sinirle kabul ettim isteğini ve sinsi planlar içersinde buldum kendimi madem milletin evinin huzurunu bozmaya kalkıyosun asıl huzur nasıl kaçırılır gör bakalım diye eşimin adıyla yazışmaya başladım başta bi işgillendi sanki ama eşim ufak tefek anlatmıştı bana birazda ben araştırmıştım bi şekilde inandırdım ve sohbet etmeye başladık o eşimle konuştuğunu zannederken karısıyla konuşuyor haberi yok sazanın neyse ordan burdan derken ki konuşmaları baya baştan çıkarmaya yönelik hatta telefonunu verdi tabi bir bahane bulup aramadım aslında sinirle bi ara arıcak oldum ki o eşimi beklerken benimle karşılaşıcak yüzündeki ifadeyi tahmin etmek değil görmek istediğim için aramadım kafamda 40 tilki dolaşıyor şuanda evliliği benim elimde olan bir adet sazan var hala yazıyor beni eşim sanarak bu arada da eşimin haberi var bu durumdan bu kadarından değil ama arkadaşlık isteği gönderdiğini ve benim onun adıyla kabul ettiğimi hatta yazarsa karşılık vereceğimi hepsini söyledim oda umursamadı bile sen işini bilirsin ama çokta takma kafana dedi
şimdi ne yapayım?
* bu sohbetin sonu buluşmaya gider buluşma yerine gidip bir güzel dayak manyağımı yapauım üstüne bide kameraya çekip işte milletin yuvasına çomak sokmaya çalışanın hazin sonu diye
*yoksa ufak bir iç rahatlamasına sebep olcak verdiği telefonu ben arayıp telefondamı paylayım
*yada bunun kocama yazdıklarını kocasına yollayıp yuvasını başınamı yıkayım
hiç benlik değil ama son olarakta arkadaşlıktan çıkarıp engeli basıyım napıyımmmmm
o Kocasına yolla..hak ettivalla açıkcası bende pek hoşnut değilim bu durumdan eşimin adına yazmak o kadının eşime yılışması hazmedemiyorum ama buna haddini bildirmek istiyorum evli iki çocuk annesi ve kocasını ayakta uyutuyor ki faceye ekledikten sonra gördümki eşide ona baya düşkün görünüyor buda görünüşte eşim canım herşeyim diye yorum yaplar ama kocayı işe gönderip başkasının kocalarına mesajlar yağdırıyor kadını aklını milletin kocasıyla bozmuş durumda birde dediklerini görseniz kanım donuyor çocuğu okula gönderip hemen geliyorum eşim akşam 6 gibi gelir yazmazsın o saatten sonra bilmem ne bu ne hayasızlık bu ne arsızlık ki evliliğimin ilk bir yılı bu kadından kurtulmakla geçti tabi o zaman yenide evli olduğum için eşime güven sorunu vardı haliyle paronaya olmuştum baya bi etkilemişti yani evliliğimin ilk yıllarını onun yüzünden kıskançlıkla huzursuzlukla geçirdik sayesinde işte bunları intikamı için bugün o hayasız kadınla muhattap olmak zorunda hissediyorum canını yakmak istiyorum cezalandırmak istiyorum çünkü hakediyor yazık ondan olan çocuklara yazık..
Ay saçmalıyorsun bence. Evliliğinin ilk yıllarının kötü geçmesi o kadın yüzünden değil senin takıntın yüzünden olmuş farkındaysan. Ve takıntın hala devam ediyor gördüğün üzere. Engelleseydin direk niye kabul ettin. Pireyi deve yapmış koymuşsun oraya.valla açıkcası bende pek hoşnut değilim bu durumdan eşimin adına yazmak o kadının eşime yılışması hazmedemiyorum ama buna haddini bildirmek istiyorum evli iki çocuk annesi ve kocasını ayakta uyutuyor ki faceye ekledikten sonra gördümki eşide ona baya düşkün görünüyor buda görünüşte eşim canım herşeyim diye yorum yaplar ama kocayı işe gönderip başkasının kocalarına mesajlar yağdırıyor kadını aklını milletin kocasıyla bozmuş durumda birde dediklerini görseniz kanım donuyor çocuğu okula gönderip hemen geliyorum eşim akşam 6 gibi gelir yazmazsın o saatten sonra bilmem ne bu ne hayasızlık bu ne arsızlık ki evliliğimin ilk bir yılı bu kadından kurtulmakla geçti tabi o zaman yenide evli olduğum için eşime güven sorunu vardı haliyle paronaya olmuştum baya bi etkilemişti yani evliliğimin ilk yıllarını onun yüzünden kıskançlıkla huzursuzlukla geçirdik sayesinde işte bunları intikamı için bugün o hayasız kadınla muhattap olmak zorunda hissediyorum canını yakmak istiyorum cezalandırmak istiyorum çünkü hakediyor yazık ondan olan çocuklara yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?