kocamın eski sevgilisi hortladı...

Böle pisliklere bi ders vermek lazım bak bakalım bi daha milletin yuvasına göz dikebiliyo mu

Dovsen ne olacak evliligini yiksan nolacak acar tazminat davasini esek yukuyle tazminat odersin parayi oderken aglamayacaksan devam et

Onun arkadaslik yollamasi bir hata senin yaptigin baska hata. Engeli basip muhatap almayacaktin olup bitecekti. Bu kadar yuzgoz olmak neyin nesi.

Baştan engeli basıp geçseniz en güzeliymiş, muhatap alıp da vaktinizden vermenize değecek bi hadise değil.
Ama madem işler bu radde geldi, mesajla durumu açıklayarak ve üstü kapalı olarak kocasına söylemekle tehdit edep engellemeniz en ideali sanırım. O korku ve hayal kırıklığı ona yeter.

Cok ayip bu yaptiginiz, hic hos degil. Ucuz bir davranis, hicbirzaman gizli kimlik altinda konusan insanlari anlamamisimdir.

Istegi gorur gormez 'Senin aklin basindami, hangi kafayla sen benim kocama arkadaslik istegi gonderiyosun, gozum gormesin seni sirfinti!' der, ekran goruntulerini alir, bloklardim sanirim. Ne gerek var boyle sacma biseye zaman ayirmaya. Hadi inada bindirirde esinizle gorusurse, esiniz benim adima konustun ayip ettin diyip ondan ozur dilerse, bu kez kendi elinizle onlari gorusturmus olmazmisiniz. Ne gerek var yaa strese.

bence bunlar size yakışmıyor. basit kadın işi bunlar. adam seni seçmiş evlenmiş onu isteseydi onunla evlenirdi bu kadar basit.
benim eşimin de eski sevgilisi musallat olmuştu bir zaman hatta direk bana yazdı yaptıklarını felan anlattı ben de dedim ki buyur adam orda alabiliyorsan al hiç seninle uğraşamicam. baktı ki ben sallamıyorum bıraktı peşimizi.
direk engelle çıkart arkadaş listesinden de. başka işin mi yok allasen??

Sonuç ne olacak merak ediyorum; ya çirkef çıkıp sizden intikam alacak,hani her şeyi göze almış ya!,ya da susup inzivaya çekilecek....İlk seçenek olmaz umarım, ama olursa sebebiyeti siz vermiş olacaksınız....Kaybedecek bir şeyi olmayacak kadınla oyun olmaz bence!kendini kaybetmiş ya o bakımdan!
Ben olsam engellerdim,hiiiiçççç uğraşamam bu tiplerle......

Ben olsam sanirim kocasina haber verirdim . Bilmeye hakki var

valla açıkcası bende pek hoşnut değilim bu durumdan eşimin adına yazmak o kadının eşime yılışması hazmedemiyorum ama buna haddini bildirmek istiyorum evli iki çocuk annesi ve kocasını ayakta uyutuyor ki faceye ekledikten sonra gördümki eşide ona baya düşkün görünüyor buda görünüşte eşim canım herşeyim diye yorum yaplar ama kocayı işe gönderip başkasının kocalarına mesajlar yağdırıyor kadını aklını milletin kocasıyla bozmuş durumda birde dediklerini görseniz kanım donuyor çocuğu okula gönderip hemen geliyorum eşim akşam 6 gibi gelir yazmazsın o saatten sonra bilmem ne bu ne hayasızlık bu ne arsızlık ki evliliğimin ilk bir yılı bu kadından kurtulmakla geçti tabi o zaman yenide evli olduğum için eşime güven sorunu vardı haliyle paronaya olmuştum baya bi etkilemişti yani evliliğimin ilk yıllarını onun yüzünden kıskançlıkla huzursuzlukla geçirdik sayesinde işte bunları intikamı için bugün o hayasız kadınla muhattap olmak zorunda hissediyorum canını yakmak istiyorum cezalandırmak istiyorum çünkü hakediyor yazık ondan olan çocuklara yazık..

Yada kendini açık etme, kocana bidaha bulaşmaması için deki senin pisliğini görmek için isteğini kabul ettim senin yüzünden evliliğimin ilk zamanları eşimle aram açıldı peşimizi bırakmadın, bütün konuşmalarımızı kocana atıcam görsün ne halt olduğunu heryerde yayınlıcam diye korkut. Ama kocan adına yap bunu.

karımı sevıyorum yılan.bır daha bana yazma de engelle gıtsın

buluşma yerine git bi tane tokat at ve kocasına da yaz hatta kocasının ailesine bile rezil et.. ve sonucu da yaz merak ettim

K
o Kocasına yolla..hak etti

Bence bu kadar uzatmak gereksiz olmuş ama yine de illaki içinizde kaldıysa öyle dövme sövme yoluyla değil buluşma vericekseniz karşınıza alın kesin ve sert bi dille uyarın,tekrarında mesajlaşmaları onun eşine göstereceğinizi söyleyin .Ve kalkın.İnsanlık bu kez de sizde kalsın. Daha önce edinilmiş bir tecrübedir,işe yarar diye umuyorum. Tekrarında hiç muhatap olmadan hukuki yollarla halledersiniz inşallah gerek kalmaz

Ay saçmalıyorsun bence. Evliliğinin ilk yıllarının kötü geçmesi o kadın yüzünden değil senin takıntın yüzünden olmuş farkındaysan. Ve takıntın hala devam ediyor gördüğün üzere. Engelleseydin direk niye kabul ettin. Pireyi deve yapmış koymuşsun oraya.
Şu saatten sonra yapacağın en mantıklı şey onca zamandır konuştuğu kişinin eşin değil sen olduğunu söylemek ve konuşma kayıtlarının kendinde saklı olduğunu eğer tekrar eşinle bir iletişime kalkarsa eşine göndereceğini söyleyip konuyu kapatmak.

Ortada bişey yokken zorla insanların aklına sokma daha fazla

Bir şekilde bunun bir oyun olduğunu açıklamanız gerek. Daha fazla uzatmayın. Siz açıklamadan önce kadının kocası mesajları görürse çok kötü sonuçlanır bu gereksiz oyun. Hiç bu yönünü düşünmediniz mi? Kendi huzurunuzu bozuyorsunuz değmeyecek insanlar için. Bir gün bir şekilde ettiğini bulacak kadın. Yok yere kendinize bulaştırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…