kocamın eski sevgilisi hortladı...

buluşma yerine çağırın konuşmaların çıktısını alıp yüzüne çarparsınız

Bence güzel.fikirler
Hepside intikam alici ...
En guzelid3 bulusma yerine gidip kadini rezil etmek ...ay nasil.dövesim.geldi kadini ya ...bende gelim.nolurr

Aşırı doz emojiden gözlerim kanadı.

Vallahi hiç uğraşmaya değmez. Engelle gitsin. Anlamıyorum kadın evli barklı ne diye eski sevgilisini ekler. Aklım almıyor doğrusu. Hem eski sevgiliside evlenmiş kendi yuvasını kurmuş. Bence kadının canı sıkılmış evcilik oynamak istiyor galiba haspam. Bence sizde uzatmayın direk kocasına söyleyin gerisine karışmayın.

KOcasına gönder gazetelerin 3. Sayfasında görürüz

İşi bu noktaya kadar ilerlettin sonucunu da gör derim.
Bin nasihat bin musibetten (sizi tenzih ederim) iyidir.
Aklı başına gelsin.

ne kadar gereksiz ergen ergen tavırlar yoksay gitsin zaten eşinin aklında esamesi kalmamış kadının.belki de tanıyor olabileceği kişilede görüp gayriihtiyari arkadaş mı arkadaş eklemiş olayım diye eklemiş bile olabilir.sen engelle geç.allah bilir ilk mesjı kadın değil sen atmışssındır konuşturmak eskileri anımsatıp tava getirmek için.çok gereksiz hareketler bunlar canın sıkılmış besbelli eğlence aramışsın.

ayy çok güldüm valla ..
bence ara ağzının payını ver . sonrada engelle . kocasına falan söyleme kadın iyice arsız bir şekilde kendini masum çıkarır eşinin başı belaya girer . fazla uzatmadan bunu yapmalısın .

Yani bi yandan iyi yapmışsınız ya sen evlisin o evli ne diye araya giriyosun nefret ediyorum böyle kadinlardan bnce buluşma günü ayarlayin ve gitmeyin bayaa bi mort okur ve telefonda arayarakta içinizden ne geçiyorsa söyleyin :)

şu aşağılayıcı yorum yapanlar sırf stres atmak için yapıyorlar sanırım bu durumda siz olsanız ne yapardınız acaba eminim bir çoğunuz gidip kocanızın başının etini yerdiniz çünkü sizden çok var benim eşim hadi pc den anlamıyor face kullanma gibi bir alışkanlığı yok peki ya kullananlar haa kendini bilen yapmaz tabiki ama öyle kadınlarda varki şeytandan beter sinsice hayatınıza sızıp yıllarınızı verdiğiniz yuvanızı en temelinden sarsabilir. ben bu işi eşime fazla yansıtmadan hallettim kendimce bahsettiğim şahışta utanmadan eser yok olsa zaten böyle bir şeye teşebbüs etmezdi neyse daha fazla sanırım uzatmama gerek yok beni anlayan zaten anladı anlamayıp
varoş mahalle karısı kendine güveni yok bilme ne gibi yakıştırılan sıfatlarıda sahiblerine iade ediyorum ve mevzuyu bitiriyorum burda ki yönlendirmelerin etkisiyle ve içimdeki huzursuzluğun (eşimin ağzıyla ona cevap vermek ten kastım )etkisiyle zaten kıza gereken açıklamayı yapıp kapattımkırıcı olmayın burda konu açma sebebim belli benim kafamda 3 seçenek oluşturdum ve bir karar vermeliydim verdimde desten verenlere teşekür ederim ..

Tüm konuşmanın ekran görüntüsünü al ve kocasına gönder. Kuduruk pislik!

Yaptığınız doğru olmamış ama bir yerde anlayabiliyorum sizi, sonuçta zamanında huzurunuzu bozmuş siz de sinirinizi çıkaramamışsınız. Ama yaptığınız çok riskli bir hareket, ya eşi görse ve eşinizi bulup bir şey yapmaya kalksa? Adamın karakterini biliyor musunuz ki garanti verebilir misiniz bir şey yapmayacağına?
Sizin yerinizde olsam kendi facebookumdan adamı eklerim ona da anlatırım 'eşiniz kocamı ekledi bu da mesajları, ben olduğumu bilmeden yavşamaya devam ediyor' falan diye.
Buluşup dövmek nedir yahu, kaçıncı yüzyıldayız. Madem bu kadar ilerlettiniz eşine söyleyin bari de adamın nasıl biriyle evlendiğinden haberi olsun...

İşte böyle yok tenezzül etmem diye diyeee ontarz kadınlar yüz buluyo bence gayet iyi yapmışsın bende kesinlikle rezil ederdim haketmiş o hiç kocasını seni dşünüyormu sanki bence kocasına söylersen senin eşinin başı belaya gireblirmi adam bunu anlıycak biri mi belki delircek psikopata bağlıycak ama eşin gibi buluşup gidip saçını başını yolmak mantıklıymış videosunuda çek :))

Arkadaşlık isteğini gördüğünüz an engellemeliydiniz.
Böyle alengirli işlere girmeye lüzum yoktu.

Ben olsam kocam la giderdim yazismalardan haberim var senle beraber dalga geçtik dedirtirtirdim eşime. ..böyle yerin dibine girerdi ..tehdit de ederdim heryerden mesajlarını deşifre edicez kocan Ailene soylicez diye! Hep bi koz tut elinde. ..bence. ..bulastirmissin bir kere pisligi beraber temizleyin. ..

yada kadın güç alıp kocasının karşısına geçen senle ne güzel konuşuyorduk falan diye iş yerine gelirse
gereksiz atraksiyon olmuş bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…