kocamın eski sevgilisi hortladı...

Ben olsam önce msjların fotosunu çeker ona yollarım o msjları görünce arar bir de güzel yusuflatırım. Mesajlarda hakaret edip eline fırsat vermem. Ama msjlaşmanızın gereği yokmuş bencede

sizin yaptiginiz kadinin yaptigindan daha yanlis bir durum neticede esinizin face adresi o adresden istegi silip engelleseydiniz esinizin yaptigini sanacakti yeterince cevap olurdu kadina yuz goz olmaya gerek yokki bu kadar

Eşine söyleme yani kadının eşine . Öldürür filan gerek yok .
Kim olduğunu söyle güzelce azarla kapat.
Nasıl baştan çıkarıcı konuşmaya başladı ?
Cinsellikten filan mi bahsetti .

Yuh 11 yılda unutmamış mı?
Bir de evli çocuklu ama evli adamı mı ayartmaya çalıştı?
Şoktayım.

Eşine yazık gerçekten senin eşin yüz verse kadının kocası da sende aldatılacaktın neticede.
Bence evli kalmamalı adam bununla ama ben sanırım söyleyemezdim eşine adam birşey yaparsa kadına bunu üstlenemezdim.

Dövüp rahatlamak isteyebilirdim açıkçası ama kendimi sokak ortasında rezil edemezdim.

Bence açıkça söyle eşin yerine sen konuştuğunu. Rahat bırakmasını yoksa eşine söyleyeceğini belirt

:))) en güzeli mesajlarını kocasına yollaman hem adam kimle evli olduğunu anlasın, sen huzursuz olacağına o olsun belkide sen ilk deilsin yuvasını yıkmaya çalıştığı

Bence de fazla kurcalama uzulen sen olma sonrasin da soyle uyarini yap engelle hic oyle muhattap olmaya gerek yok kendini kucuk dusurmekten baska bisey degil yaptigin

Benide çağır yırtalım ağzını.

Evet engellemeniz gerekti baştan ama durum bu noktalara geldiyse telefonda hallederdim. Konuşmaları kaydettim kocana atayım mı diye korkuturdum bu kadar. Bidaha kimsenin kocasına iş olmaya kalkmaz belki.

Hic karışmasaniz iyi olurdu. Ama karismissiniz yapacak birsey yok madem 1 ve 3. Maddeyi kesinlikle su saatten sonra yapardim.

amacın kadının eşine söylemekse aman yapma derim. hayır eşi öldürür falan sebebi sen olursun. iyi kötü anne sonuçta. yazık çoluk çocuk ansız babasız kalır. böyle oyunlara girmeden engelleseydiniz keşke. zira herkes kendinden sorumlu. eşiniz ona yüz vermedikten sonra gerisi önemli değildi.

bence sen bunlarin hic birini yapma
artik Kendini acikla da şok olsun yerin dibine girsin
tehdit et .yazismalar kayitli bende esine atar yuvani yikarim bak de .
o da uzaklasir
bence cok iyi yapmissin sonucta esinin haberi var
gorsun nasil oluyomus milleti ayartmak :)
ama sakin kadinin kocasina yazismalari gostermeyin tabi ki sonu cinayet bile olabikir sakin yapmayın bunu o kadinin da cocuklaro var onlara yazik olur
zatem yaotigi igrenclik bu dünyada yanina kar kalmaz ahirette cezasini alir illa ki
siz sadece sözlü olarak tehdit edin

Yorumlar ekseriyetle keşke yapmasaydınız tarzında olmuş.

Ama ben katılmıyorum. Bence iyi yapmışsınız. Bazı insanlar engelden anlamıyor. Beni senelerce rahatsız eden, engellememe rağmen her gün üşenmeden yeni hesap alıp, yeni hat alıp taciz eden insanlar oldu. Keşke herkes bir engelden anlasa. Aynı şeyi sapık bir kadın eşime de yaptı. Ve insan gerçekten rahatsızlık duyuyor bu durumdan. İnsanlar "Hayır istemiyorum"dan anlamıyor. Erkekler bir kadın kendisini reddedip hayır dediğinde anlamayıp ya benimsin ya kara toprağın diyebiliyor. Gerçekten toplumda ruh hastası çok. O yüzden çok abes karşılamadım. Tabi ki hoş değil ama bazen çaresiz kalıyor insan.

Bence daha fazla uzatmadan açıklayın kendiniz olduğunu. Skype a çağırıp ta taa diye mi çıkarsınız telden mi ararsınız bilmem. Ama bi daha aramaya cesaret edemez.

Kendinize saygınız sıfır tenezzül bile etmezdim varoşça hareketlere girmeye gerek yok

Varos,mahalleli vs şeklinde hitaplarla arkadaşı asagilamasak daha bize yakışır diye düşünüyorum. Konu sahibi o anlık hislerle karmaşık fikirlere kapılmış olabilir bu şekilde iğneleme ve yargılama yerine konuda ne yapacağı hakkında yol göstersek?

Kocasına göster,baskalarinin yuvasini yıkmasın

evet bombayı patlattım kızlar daha fazlasını midem kaldırmadı eşimi sadece ismende olsa böyle bir muhabbete daha fazla dahil edemezdim çok güzel bir tehdit dolu bir mesaj yazdım yapardım ama genede kıyamadım çocuklarına evet yazdığı mesajları kocasına göndersem ya boşardı yada öldürürdü onun böyle birşeye sebep olmak istemedim baştan hata yaptım farkındayım baştan kestirip atmak istedim ama ona olan öfkem ağır bastı burda yazdıklarınızı da okuyunca biraz olsun öfkemi kontrol edip mantığımı devreye soktum en son özür diledi zaten büyük yemin etti birdaha asla ne adımı ne yüzümü görmiceksin diye affetmek büyüklüktür bir anlık kontrolden çıkmıştım sinirden ne yapcağımı şaşırmıştım bu bize tahmin ettiğinizden fazlasını yaşatmıştı hakediyordu ama allaha bıraktım gerisi boş ona son sözüm hadi git çocuklarına analık yap sağda solda aranma! dedim ve konuyu kapattım açmamak üzere

Kocasina yollayin gözü disarda araniyor belliki bu kadin.adamda bilsin kandirilmasin bari

Hiç üşenmediniz mi onunla sohbet etmeye. Ama madem işi bu raddeye getirdiniz. Konuşmaları kocasına atın.
Sünepe kadın iki koca eskitmiş hala başkalarının huzurunu kaçırma peşinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…