kocamın eski sevgilisi hortladı...

Allahtan kocanızdan şüphelenmediniz. bi de boş yere ondan şüphelenip evliliğinizi darma duman etmediniz. böyle işler ciddi boyutta riskler barındırır. bakın yakın gelecekte bu sorun dert olabilir, eğer gereksiz bir trip yaparsnız. kocanıza da yazık, oturduğu yerden tecavüze uğruyo resmen ve kendi tecavüzünü uzaktan izliyo

Gereksiz islere bulasmissin ya esinin agziyla tersle onu ve engelle (senin gibi biri icin evliligimi yikacagimi mi sandin vsdiyerek) yada kadina sazan gibi benle yazistin gunlerce felan diye dalga gec engelle ama esine soyle bunlari yoksa o pislik yapip degistirerek anlatmasin esine ulasip

Ben görmüş olsaydım çoktan engellerdim.. Hatta isteği gördüğüm anda.. Ne eşinize hatırlatmanıza gerek vardı, ne de uğraşmanıza.. Ne de kendinizi paraladığınıza.. Not: Sizinle düşman olmak asla istemezdim..

olay buraya kadar gelmiş artık. şuan o eşinizin size sadakatsiz olduğunu ve sizi aldattığını düşünerek mutlu oluyordur. bu saatten sonra engellerseniz kadın eski sevgilisinin onu unutamadığını düşünecek ve kendisini zafer kazanmış gibi hissedecek. buluşmak biraz fazla olabilir ancak arayıp konusan kişisinin siz olduğunuzu ve eğer bir daha rahatsız edecek olursa ekran fotolarını aldığınızı kendisinin eşine göndereceğinizi hatta dava açacağınızı söyleyin.... beni de eşimin eski sevgilisi eklemişti bir tarafları kalkmasın diye kabul etmeyip mj atıp pardon? tanışıyor muyuz? demiştim. salak beni engellemişti...

Ben ne kabul ederdim ne de reddederdim. bu eşimin hesabı olduğu için onun kararı derdim. saygı duyardım ne yaparsa yapsın. zaten beni üzecek bir şey yapmazdı :)

Son düzenleme:

Biraz dusununce katildim arkdasa.
Konu sahibi beybisi35 sen kadinin esine " ben x in esiyim, karin kocama sulaniyor" dersen evet yuvasi yikilir. Oh olsun deriz. Ama..
1. Kadin bosanmis olur, dahada sarar seninkine.
2. " beni reddeden x degilmis, esiymis, demekki x te hala bi sansim var' diyip yada sana intikam atesiyle dahada kinlenip "beni sikayet edermis, o kocani elinden almazmiyim ben be" diyip dahada sarar.

Her halukarda seninkine saricak bu kadin. Ben olsam esinin agzindan kufredip, gozunde sifir oldugunu yazip tekmeyi basardim. Engeli vururdum.

Ben olsam oyun bile olsa eşimin ağzından o kadınla konuşmaya katlanamazdım.
Sonuçta o eşinizle yazıştığını sanıyor.
Ayrıca çok da tehlikeli işlere bulaşmışsınız, eşi filan görse mazallah. Ava giderken avlanmayın da.

Bu saatten sonra yapacağınız, itiraf edip kocasına söylemekle tehdit etmek olabilir

Buluşma ayarla.ve orda saçını başını yol.sonra kocasına mesajları göster. Gebertsin o pisliği.

konu sahibi arkadaş. bak bu yorumu mutlaka iyi belle

Bak sen şu kendini bilmeze. Bence buluşmaya çağır döv videosunuda kocasına yolla

ben diğerlerine katılmıyorum kadın her seferinde bunu yapmaya devam edecek bir buluşma ayarlayıp benzetin bi güzelce arkandayım

konu sahibi önceki sayfalarda mesajı kendisinin yazdığını söyleyip, kocasına söylemekle tehdit etmemiş mi. yanlış mı okudum ya

Benim hayatta tenezzül etmeyeceğim şeyler.Böyle bir şey yaptığımı eşime söylesem,sen işini bilirsin ....gibi bir gereksiz cümle kullanmayı bırak yüzüme bakmaz,gözünden düşerim.
Bizim aile yaşantımızda kaale bile alınmayacak konusu bile geçmeyecek bir şey bu.İstemiyorsan engellersin bu kadar basit.

konu sahibi önceki sayfalarda mesajı kendisinin yazdığını söyleyip, kocasına söylemekle tehdit etmemiş mi. yanlış mı okudum ya
evet dün akşama kadar kadının amacını eşimin ağzından konuşarak anlayıp sonrasında eşinin eve gelceği saate yakın zamanda aslında yazanın ben olduğumu söyleyerek kadını şoka soktum ne diyeceğini şaşırdı yazdığı mesajları görseniz gülerdiniz zırvaladı resmen ama sonuçta köpek gibi özür diledi eşine duyurursam eşinin kendisi öldüreceğini filan söyledi bence bu korku ona yetti bunlarıda eşime anlattım hatta yazdıklarını gösterdim eşiminde tek söylediği şey demek bu kadar ahlaksızmış bu yazık olmuş onla geçirdiğim zamanıma dedi sonuçta bir anlıkta olsa sanırım kendini kocasının yerine koydu eşim öyle dediğine göre ben öyle tahmin ettim

bence iyi yapmışsın. kaba tabir olacak olacak ama .... yı öldürme korkut demişler. bu korku yeter ona

Yani simdi yapmaniz gereken engellemekti aslinda .Diyelim ki bulusma ayarladiniz ve kadin sizin onunla dalga gectiginizi anladigi anda dalga oyle olmaz boyle olur deyip kocaniza musallat olursa ne yaparsiniz?

Adama bahsederek aklına karpuz kabuğu sokmuşsunuz en iyisi hiç kabul etmeyip engellemekdi
kaldı ki eşinizin aklında aldatma varsa bu her türlü yapar 2. Bir hesap 2. Bir telefon vs yle

Lutfen bir daha boyle bir işe kalkismadan önce olasi sonuclarini dusunun. Kadin o yazismalari baska birilerine gosterip eşinizin hala kendisine asik oldugunu iddia edebilirdi. Daha sonra aslinda o yazismalardaki kisinin siz oldugunu ogrenince de ay şekerim eşiymiş falan da demezdi, pesimden kostu ama ben evli bir kadinim kabul etmedim derdi. O yazismalarin bazi bolumlerini silerek konusmanin seyrini degistirebilirdi, elinde bir kanit olurdu. Evlendikten sonra bile kayinvalidenizi arayan kadin, oglunuz hala beni seviyor diye aramaz miydi? Farz edin ki bu olaylar kayinvalidenizin kulagina gitti, hoş olur muydu? lutfen bir daha bu tarz olaylara girmeyin, en baştan basin engeli gitsin.

Cok yanlis bisey yaptın. Esin igrenmis gibi yapti , ben bununla mi vakit gecirdim dedi sende dusunuyorsun ki ayy karim daha temiz daha iyi diye dusundu. Gururlaniyosun. Halbuki eski sevgilime bak benimle yakinlasmaya calisti, muhabbeti degisik yonlere cekti hala aklindayim hala arzulaniyorum diye dusundu. O gururlandi. Durduk yerde aklina karpuz kabugu dusurdun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…