kocamın eski sevgilisi hortladı...

yıllar sonra senle gerçekten görüşeceğimimi sandım çok eğlendirdin beni diye mesaj at.bas sonra engeli dahada muhattap olma

Arkadaşlık isteğini engelleseydin bile böyleleri bu sefer başka yerlerden çıkıyor bi yolunu bulup
Ya kendin olup herseyi söyle
Yada oyunu devam ettir eşinin adından yaz evliyim mutluyum diye diycem ama ne konuştun ki eşin adından muhabbet etmeseydin keşke

Bence eşine soyle o cevap versin daha fazla uzamasin

Madem bu noktaya getirdiniz buluşma ayarlayın ve tabiki gitmeyin sonra neden gelmedin diye yazarsa kocamın senden daha önemli işleri var yazarsınız..sonra da engelleyin hayatınıza devam edin kaldığı yerden..
Kesinlikle katılıyorum.

yıllar sonra senle gerçekten görüşeceğimimi sandım çok eğlendirdin beni diye mesaj at.bas sonra engeli dahada muhattap olma
+1
kaç zamandır seninle dalga geçiyorum bir daha eşime mesaj atmaya kalkarsan bu mesajlarını afiş yaptırıp evinin kapısına asarım da diyebilir

kendi evli siz evlisiniz böyle kadınlara ne yapsanız az kendimi sizin yerinize koydum ve inanın yüzyüze gelmeye degmez , alın ekran resmini bulun eşini dostunu rezil edin bukadar arsızlık olmaz bence iyi yapmısınız oynatmakla istedigide oynaş degilmiydi zaten dövmekten beter edin gerci bundanda ayrılır 3. bulur sizden uzak olsunda naparsa yapsın kesinlikle rezil edin ders olsun yuva yıkmaya calıssın oldu canm sizde engelleyin gitsin yok öyle. bizim komsunun esinin basınada gelmisti kadın seneler sonra yazıpta faceden num. bırakmıstı oda aynı gibiydi arattırdım bi güzel terbiyesini verdirdim böyle aşşaglık insan lar olamaz sizin huzurunuz da kacabilirdi . hakettigini verin susmayın

+1
kaç zamandır seninle dalga geçiyorum bir daha eşime mesaj atmaya kalkarsan bu mesajlarını afiş yaptırıp evinin kapısına asarım da diyebilir
yani önemli olan bir an önce konuyu bitirmesi çünkü tehlikeli sular bunlar.karşınızdaki kadını küçümsemeyin.

Baska isiniz mi yok. Cok fazla dizi izlemissiniz. biraz ufkunuzu genisletin. Arkadas listesinden cikarip engelleyin.

Siz ortaya çıkarmadan başka biri farketse eşinizin başını belaya sokarsınız benden söylemesi

Ben olsam eşine konuşmaları gönderirim.
Bazen burdaki insanları anlamakta zorlanıyorum.Kadın en başından beri kendisi de konu sahibinin eşi de evli olduğu halde iletişim kurmaya çalışıyor.Haddini bildirmenin zamanı gelmiş de geçmiş bile.Konu sahibi yeterince görmezden gelmiş zaten.

Ben olsam hic ugrasmazdim engellerdim.
Boyle isler bana sacma geliyo.

Bulusmaya ne gerek var canım ne olur ne olmaz sinir aniniza denk gelir orda istemediginiz olaylar yasanir ne geregi var ama msj yazin Ben esiyim deyip ac agzini kapat gözünü iyice saydiktan sonra engelle gitsin

Ya bu kadının kocası mesajları gorduyse ve derinden ilerliyorsa? Eşinin adını soyadini biliyor ve ekli de olduğuna göre daha bi çok bilgiye ulaşabilir. Yarın öbürgun sen o yuvayi yıkma planları yaparken kendi yuvan dagilirsa. Adam eşini bulup bişey yaparsa? Ava giderken avlanma sonra.

Buluşma yeri ayarlayıp adreside eşine verin :) eşi ile buluşsun

Aynen benimde başıma geldi benimki sevgilisi degil ilk karısıydı hatta numarayı degiştirdik sonra faceden yazdı bende eşimin agzıyla işine bak yazdım. Tabi çok tartışmalar oldu onun yüzünden face bendeydi zaten eşimin aklımda fikrimde bu sonra yazdım hayırdır eşime biye ikide bi nasılsın yazıyorsn diye neymiş evli oldugunu bilmiyormuş içip içip yazıyormuş sakın birdaha yazma seni mahkemeye veririm dedim engelledim bunu engelle bence canım ugrasma sakın buluşcam filan diye nasılsa kocanda hiç umrunda degil benimkide öyle agzına geleni yaz dedi boşver hiç muhatap olma işine bak hadi de engelle

Bence sen ona senin yazdığını söyle ve tehdit et kocasına söyleyeceğini falan bu işlerin sonu cinayet olabiliyor eşinize güveniyorsunuz bence güvenilmeyecek bisey yapmamış ama dikkatli olun.

Bak nasıl sinir oldum şimdi yaaa onurlu gururlu kadın istemeyen erkegin peşinden koşmaz. Sakın kocasına filan duyurma dertsiz başın agrımasın agzına geleni yaz sonrada engelle

Sarımsak ve tahta kazık önermeye gelmiştim ama siz baya yol almışsınız zaten.

Eşinin face tamamen kapat bi süre canım ben öyle yaptım

çok sinir bozucu bir olay olduğunun farkındayız,konu sahibi.
ama bence real bir görüşmeye taşımadan,yaz ve söyle ne gerekirse.Sonra da bas tekmeyi gitsin.
böyleleri için uğraşmaya bile değmez.
ki,aradan yıllar da geçmiş.11 yıl da az değil hani
kızlar doğru söylediler,kocasıyla boşanırsa musallat ola bilir,göz önünde bulundur derim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…