kocamın eski sevgilisi hortladı...

Bence sohbet ediyorsun madem.ona beni neden ekledin diye sor.
Sonra esimi cok seviyorum sen hic tarzim bile degildin diye saydir tabi esiniz olarak.
Benim karim asla eski erkek ark.larina yazmaz esine acidim de oz guven bi yerlere dussun.
Sonra engeli bas.baktin baska turlu devam ediyor tacizlere ozman cikar tirnaklarini sacini basini yol

Baştan hic kabul etmeyip hatta engelleseydiniz iyi olurmus tabi ama artık olan olmus sonuçta yapmasaydiniz demeye gerek yok. Arayip kac gündür esinin adına konuştuğunu ve bir daha asla aramamasini söyleyin bence. Esinizle konuştuğunu sanip havaya girmesin mal kadın.

Eşini küçük düşürmussun. Onun ayarına inip cevap verdi saniyor ve bununla mutlu ediyorsun onu.

Şu saatten sonra yazmasan kesin karısı uyandı ondan yazmio dicek yani esinin iradesine kalsa coktan tavlardim moduna gircek. Yazmaya devam edersen daha beter kendin oldugunu itiraf edersen daha daha beter kendini de küçük düşürmüş olcan. Kadinin kocasına soylemek de o kocaya göre değişir gelip esini vurmayacagindan eminsen söyle zira bendim konusan kismini belki üstünü örtmeyi düşündüğün icin uyduruosun sanabilir.

Kendi elinle maçı vermissin. Bizi rahatsız etme allahin delisi yazsan bile coktan almıştın alacağını.

Konu sahibi kadinla ne konustun.
Kadina umit veridinmi
Kadin ne diyo seni unutamadim felanmi yoksa normal arkadascami
Ona gore saldiri plani hazirlayalim
Eger kadin sarkiyorsa hak etmis sirfinti yol sacini basini
Arkadasca ise engelle gitsin geldigi yere

Iyi olmuş bi daha da başkasının kocasına yanasmaz artık cins

Bide inanmayacak şimdi sana. Diyeceksin ki baştan beri yazan benim, o diyecek ki kocasıyla konuşuyordum bu yakaladı kesin, blöf yapıyo :) Hiç gerek yoktu ya, böyle Bi kadını muhatap almazdım bile

Çok basit liseli ergen mevzusu okudum sanki. Hele birde o emojiler aman yarabbim dedirten cinsten...

Şimdi sakin ol derin bir nefes al, Sonra faceye gir o kadını engelle ardından sil ve bir daha asla muhatap olma... Kendini basitleştirme...

Haaa birde evli barklı bir kadın olduğunu unutma durduk yere çirkefliğin luzumu yok atraksiyon arama...

bu kadın siz yeni evlliyken sizin yanınızda görümcenizle konuşup telefona eşinizi mi istemişti ?

ıyı yapmıssınız en azından esınızın zayıf anını yakalıyanılıp esınıze sarabılırdı onlem almıs oldunuz...kocasına yollayın dıycemde cok mu agar olur bılemedım veya yollayın kadın resmen kocanızda takılı kalmıs

Kadına uzun zamandır onunla konuşanın siz olduğunuzu söyleyin mutlaka. Aksi halde eşinizden karşılık aldığını sanıp daha çok sarabilir eşinize. Buluşma fikri saçma geldi bana. Amacını öğrenmek ve Delil için yaptığıızı söyleyin. Birdaha fırsat kollarsan adını biryerde görürsem bu konuşmaları eşine ulaştırırım deyin ve kesin konuşmayı. Engellerseniz eşinizi yakalayıp durumu kurtarmaya çalıştığınızı düşünür. Neden küçük düşesiniz ki?! Oyüzden silin ama engellemeyin görün ne yaptığını ki durumun doğruluğundan emin olsun yoksa yalan söylediğinizi düşünürse boş yere eşinizle muhattap etmiş olursunuz. Olan olmuş yanlış bana göre yaptığınız ama burdan kurtarmak lazım

Helal olsun sana. Hepiniz elitsiniz engellersiniz aferin. Şu kadın gibi bi de ben gibi evli adamların yuvalarına comak sokmaya çalışanların hadlerini bildirenlere kocaman alkış. Gönder eşine utanmazın.

Babamı rahatsız eden bi kadın vardı. Babam mesajların geldiğini bile görmemişti. Öncesi vardır belki diye önden babamı bi payladım. Aricam dedim Yok kızım öyle bir şey haberim yok mesaj falan ara istersen kadını dedi. Ne kadını aricam kızının numarasını buldum dedim babam şok tabi kız milleti değilmisiniz falan o zaman stalk demek de yok bu işlere Hoop aradım numarayı Kadının kızını arayıp olayı anlattım. Kız da hamileymiş ya hala çok üzülürüm o kıza kız da şok oldu. meğer annesinin psikolojik bir rahatsızlığı varmış, iyileşti sanıyorlarmış günlerce aradı özür diledi benden... bu vesileyle babama da göz dağı verdim annemi aldatırsan ne olacağını gör

Velhasıl arkadaşım şahane hareket yapmışsın. Allah başa vermesin kınamıyorum herkesin kendi hayatı ama şu kadınlara da hadlerini bildirmek şart.

Ben olsaydım bu duruma hiç sokmazdım kendimi,engellerdim biterdi olay. Sizin durumunuza kadar ilerlendiyse olay yazışmaları alır eşine verir şimdi size kolay gelsin der,giderdim.

Yazismalari onun esine gonderme. Senin esin de mudahil olmak zorunda kalabilir olaylar buyurse hic gerek yok. Sonra suclu sen cikarsin neden boyle yaptin diye. En iyisi kara sinek gibi yapistin kaldin, sirf su konusmalari esine gonderip senden tamamen kurtulmak icin yaptim ama dusundum bunun icin ugrasmaya bile degmezsin. Bir daha olursa ama acimam hrkese duyururum yaz ve gonder.
Tabi sonra sil ve engelle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…