• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın eşorfmanında d*l lekesi buldum

Oha 😐adam erkek olmanin üstünlüğünü sonuna kadar yasiyomus, ben olsam ben de don giymem, hatta hic bisey giymem, yigidin malıni sallaya sallaya gezerim gururla
Sende ciciklerini sallaya sallaya gezersin 😎
Banlanmayiz sakin olun. Konu sahibi ortayı çok iyi verdiği için birkaç defa topu ağlarla buluşturduk sadece.
Sende ne kaaa eminsin öyle özgüvenini takdir ettim😂😂

Size el kaldırmasında sorun yok ama eşorfmanında d*l olması sıkıntı mı

Arsız oldum artk zoruma da gitmiyo haketmişsindir diyorum😅 keske ülkeyi mune ve kazen yönetse mikemmel olurdu 🫡
Banlanmak kafa yapıyor sanırum😬

Hanımlar konuyu trollemeyin, üyenin eski konularına bakılırsa anlattıkları tutarlı, üye 23 yaşındaymış ve 5 yıl önce evlenmiş.

Yine ilginç Bi konu. Adam sana el kaldırıyor küfür ediyor sen hala ona cinsel olarak yaklaşıyorsun yani. Ne libidoymuş arkadaş. 😳
Libido değil ki o,bir don meselesi. Don sevdası,tutkusu. Seksi geliyor demek.

Tüm iğrençliğimle gidem de iftar hazırlayam,hurma çıkaram,geri gelince Oppps!görmeyem amin. Mune Mune 🤲

Hanımlar konuyu trollemeyin, üyenin eski konularına bakılırsa anlattıkları tutarlı, üye 23 yaşındaymış ve 5 yıl önce evlenmiş.

Abla banlanınca kk süzlük kafa yapıyor snrada böyle o açlıkla daha cok hata yapıyorum😅

Her şeyi tutarlı olan üyeyi banlayan Mune, bize ne yapmaz 😃
Yalnız hakikaten kaç tane ciğer var benim kafam karıştı:)))

Böyle konuları okuyunca birilerinin kocamı zemzemle yıkadığını düşünüyorum 🤓
Hani bir şey diyecek olsa olur öyle şeyler canım sen don giyiyorsun ya hiç önemli değil falan diyeceğim o raddeye geldim kk sayesinde 😆😆

Ban yemişsiniz ama bir şekilde okursunuz diye yazıyorum bence evliliğinizde dondan ve dölden daha önemli sorunlar var. Baltaya sap olamayacak bir adamla evli kalma ısrarı neden?

Back
X