- Konu Sahibi Memeli Mestan
-
Mesele sadece bir takim degil, dayinizin esinizi kaale almiyor olmasi.Esimin bu kadar fanatik oldugunu anlamadim cunku biz farkli sehirlerdeydik evet tuttugu takimi biliyodum ancak aramizda veya baska biriyle hic bu sebepten bir tartisma olmadi,duymadim en azindan… ta ki evlenip dayimlar yemege geldigi gun fb bjk maci olana kadar…o zaman cok ustune geldiler ve ogun bugundur maalesef bu sekilde beni uzen arada kalmam anlatsam bile anlayacaklarini dusunmuyorum malum bu dusunulecek birsey hediyeyi giydirdiklerini gordum gelinleri esin besiktasliydi demi dedi evet dedim biz bi karar almistik takimla ilgili yada kendi tercihlerini yapacagi konularda serbest olacak cocugumuz dedim bunu onlarda duydu zaten ondan 5 dakika sonra degistirme fisi icinde ama etiketini kopartildi dendi…benim esimi degistirmek degil sadece bu kadar sinirlenmesi hemde bir takim yuzunden ona zarar.bizim ekmegimizi asimizi takim vermiyo adamlar oynuyo parasini alip keyfini suruyo tamam zevk alabilirsin ama bu senin huzurunu kaciriyosa sinirlerini bozuyosa biraz daha frenlemelisin kendini dedim
Esimin bu kadar fanatik oldugunu anlamadim cunku biz farkli sehirlerdeydik evet tuttugu takimi biliyodum ancak aramizda veya baska biriyle hic bu sebepten bir tartisma olmadi,duymadim en azindan… ta ki evlenip dayimlar yemege geldigi gun fb bjk maci olana kadar…o zaman cok ustune geldiler ve ogun bugundur maalesef bu sekilde beni uzen arada kalmam anlatsam bile anlayacaklarini dusunmuyorum malum bu dusunulecek birsey hediyeyi giydirdiklerini gordum gelinleri esin besiktasliydi demi dedi evet dedim biz bi karar almistik takimla ilgili yada kendi tercihlerini yapacagi konularda serbest olacak cocugumuz dedim bunu onlarda duydu zaten ondan 5 dakika sonra degistirme fisi icinde ama etiketini kopartildi dendi…benim esimi degistirmek degil sadece bu kadar sinirlenmesi hemde bir takim yuzunden ona zarar.bizim ekmegimizi asimizi takim vermiyo adamlar oynuyo parasini alip keyfini suruyo tamam zevk alabilirsin ama bu senin huzurunu kaciriyosa sinirlerini bozuyosa biraz daha frenlemelisin kendini dedim
Hanımefendi iş artık şakayı fanatikliği falan geçmiş farkında değilsiniz. Neyse ne, size göre saçma da olsa eşinizin hassasiyet gösterdiği bir konuda bile isteye gıcıklık yapılıyor. Yani bu bildiğiniz kötü niyet ve kasıttır. Neden diretiyorsunuz ısrarla?? Eşinize çok büyük bir ayıp yapılmış ve yapılmaya devam ediliyor.Esimin bu kadar fanatik oldugunu anlamadim cunku biz farkli sehirlerdeydik evet tuttugu takimi biliyodum ancak aramizda veya baska biriyle hic bu sebepten bir tartisma olmadi,duymadim en azindan… ta ki evlenip dayimlar yemege geldigi gun fb bjk maci olana kadar…o zaman cok ustune geldiler ve ogun bugundur maalesef bu sekilde beni uzen arada kalmam anlatsam bile anlayacaklarini dusunmuyorum malum bu dusunulecek birsey hediyeyi giydirdiklerini gordum gelinleri esin besiktasliydi demi dedi evet dedim biz bi karar almistik takimla ilgili yada kendi tercihlerini yapacagi konularda serbest olacak cocugumuz dedim bunu onlarda duydu zaten ondan 5 dakika sonra degistirme fisi icinde ama etiketini kopartildi dendi…benim esimi degistirmek degil sadece bu kadar sinirlenmesi hemde bir takim yuzunden ona zarar.bizim ekmegimizi asimizi takim vermiyo adamlar oynuyo parasini alip keyfini suruyo tamam zevk alabilirsin ama bu senin huzurunu kaciriyosa sinirlerini bozuyosa biraz daha frenlemelisin kendini dedim
E bilerek yapmışlar resmen kışkışrtmışlar,eşiniz haklı.Futboldan,fanatiklikden hiç hoşlanmam ama mesele zaten bu değil.Mesele gıcıklığına yapılan tavır.Daha once de cok ustune geldiler hatta esim bak ben bile cocuguma takimla ilgili bisey almiyorum rica ediyorum kimse de almasin cocuguma hic bir konuda baski yaparak buyutmek istemiyorum isterse Galatasarayli olsun ama onun tercihi olsun demisti..olan benim huzuruma oluyo biliyolar fanatik oldugunu
Hanımefendi iş artık şakayı fanatikliği falan geçmiş farkında değilsiniz. Neyse ne, size göre saçma da olsa eşinizin hassasiyet gösterdiği bir konuda bile isteye gıcıklık yapılıyor. Yani bu bildiğiniz kötü niyet ve kasıttır. Neden diretiyorsunuz ısrarla?? Eşinize çok büyük bir ayıp yapılmış ve yapılmaya devam ediliyor.
Dayınızın yaş kaç 10 mu? Şaka gibi muhabbetler.Az once konustum haberim olmadigini kahve yaparken giydirdiklerini soyledim onda bile annesi babasinin haberi yokken nasil bunu yapabilirler and iciyorum bende onlara aynisini yapmazsam dediEtiketini soktuklerini isterseniz degistirin ama etiketi sokuldu demelerini soylemedim duysa tepkisi cok daha buyuk olacakti…isin kotusu kurban kesim alaninda konusmuslar aldigini soylemis,esimde dayi onu getirme bende size aynisini yaparim hos olmaz demis..simdi onu soyledi bana soylemislerdi getiriceklerini ben getirmeyin sagolun getirirseniz bende aynisini yaparim demistim demek ki bunu istiyolar inadima gidiyolar bundan sonra muhattap olmak istemiyorum yanimda da takim muhabbeti yaparlarsa artik susmam konusturtmam haberin olsun dedi
Kocana aldığın tavrı dayına alabilirsin mesela. Mademki eşinizle karar aldınız takım eşyası giydirmeme konusunda , bu konudaki hassasiyetinizi hem siz hem eşiniz adama açık açık söyledi. Adamda sizle dalga geçer gibi formanın eriketini yırtıp çocuğa giydirdi. Üstelik pişkince bunu size söyledi,çocuğunuzun üstünde formayı gördüğünüzde dayınızın gözü önünde formayı üstünden çıkarıp, kararınızı tekrar hatırlatıp böyle bir hediyeyi kabul edemeyeceğinizi söyleyebilirdiniz. Zira dayınızın yaptığı siz farkında değilsiniz ama eşinizi yok saymak ve terbiyesizlik. Bile isteye yuvanın huzurunuz kaçırmak. Dayınız sırf siz haklı olduğu bir konuda eşinizin yanında oldunuz diye yeğenliğinize laf ediyorsa sizde eşinizin tavrını bile bile sırf sizi kavga ettirmek için böyle yapan dayı mı olur diye tepkinizi koyabilirdiniz. Siz sessiz kalarak buna ortak olmuşsunuz. Eşinizde buna kızmış. Bence biraz empati yapın, eşinizin halasının siz ısrarla yok demenize rağmen çocuğunızla ilgili bir konuyu size dayattığını, hatta sizi dinlemeden emrivaki yaptığını, ve eşinizinde bu duruma aman ne olacak sende bunu yutuver dediğini bir düşünün siz ne yapardınız.Arkadaslar hepiniz dayimi hakli buluyomusum gibi bir tutum sergilemissiniz…ben konustum forma olayindan once de konustum yapmayin damarina basmayin dedim…hatta o mac muhabbetinden sonra evime de almadim yemege veya oturmaya bugun de gecerken ugradilar…ben giydirdiklerinde de gelini esin bjk liydi dimi diyince evet ama biz karar almistik cocugumuzun kendi kararlarini verebilecegi konularda baski yapmicaktik dedim bunu da duydular ama yine ayni terhane koskoca insanlarin girtlagina yapisamam laftan anlamiyolar bende esime laf anlatmaya çalışıyorum bu onu ezdirmek icin degil huzurumuzun kacmamasi icin…goruldugu uzere onlar gitti 26272881. Ruyasinda ama biz esimle durduk yere gerildik gerek var miydiDiyorum bak sinir ettiklerini anladiklari icin ustune geliyolar umursamazsan onlarda birakir konustum olmadi tavir aldim boyle yigen mi olur dendi goruyosun dedim daha ne yapabilirim
Herkese merhaba hatun kisileri
Oğlumun mayıs ayında doğum günüydü 17 gün kapanmaya denk geldiği için ailecek bir kutlama yaptık..hediyeler daha sonra gelmeye başladı buraya kadar bir problem yoktu.Bugün dayımlar bize uğradı oğluma hediye getirmişler eşimde uyuyodu son gunlerde ailecek zor zamanlardan geçiyoruz babam mide kanamasi gecirdi sagolsun esim hem babamla cok ilgilendi hemde cocukla e bide kurbanlarla ugrasti ..bende uyandirmaya kiyamadim uyu sen toparlan biraz dedim…dayimlar hediyeyi giydirmişler dogal olarak ,hediye sort ve fenerbahce formasi…esim koyu bir besiktasli ayrica zaten Trabzonlu..biz konustugumuzda kimse cocuga baski yapmicak hangi takimi tutmak isterse onu tutucak dedik bu sekilde anlastik…her neyse esim uyandi cocukla ilgileniyo bende yemek yapiyodum arkami dondum surat bes karis tuhaf bakiyo dedim noldu yok bisey dedi…sonra dank etti dedim neye sinirlendigini anladim gittim ustunu degistirdim cocugun ama hala trip atiyo bana sanki ben giydirdim cocuga…o surat asinca bende hic aciklama gereginde bile bulunmadim daha once de bu takim muhabbetleri yuzunden esim cok sinirlenip “bak dayina soyle ustume cok geliyolar benim hassas noktam onlari uyar ben kendimi tutuyorum saygisizlik yapmak istemiyorum ama bu kadar ustume gelmesinler kalpleri kirilicak” demisti ve suan dis biliyo ve muhtemelen onlari benim giydirdigimi dusunup surat yapiyo yada dayimlarin bunu kasti olarak yaptigini dusunuyo…ben bu adama ne yaptiysam anlatamadim bu kadar fanatikligin iyi olmadigini sacma sapan muhabbetler yuzunden gerildigimizi. Gercekten cok bunaldim gerginlik olucak diye aklim cikiyo bir araya gelindiginde.Esimin bunu yenmesi icin ne yapmam lazim karadeniz inadi tuttu mu kirmak mumkun degil cunku…
Arkadaslar hepiniz dayimi hakli buluyomusum gibi bir tutum sergilemissiniz…ben konustum forma olayindan once de konustum yapmayin damarina basmayin dedim…hatta o mac muhabbetinden sonra evime de almadim yemege veya oturmaya bugun de gecerken ugradilar…ben giydirdiklerinde de gelini esin bjk liydi dimi diyince evet ama biz karar almistik cocugumuzun kendi kararlarini verebilecegi konularda baski yapmicaktik dedim bunu da duydular ama yine ayni terhane koskoca insanlarin girtlagina yapisamam laftan anlamiyolar bende esime laf anlatmaya çalışıyorum bu onu ezdirmek icin degil huzurumuzun kacmamasi icin…goruldugu uzere onlar gitti 26272881. Ruyasinda ama biz esimle durduk yere gerildik gerek var miydiDiyorum bak sinir ettiklerini anladiklari icin ustune geliyolar umursamazsan onlarda birakir konustum olmadi tavir aldim boyle yigen mi olur dendi goruyosun dedim daha ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?