Kocamın geçmişi aklımdan çıkmıyor yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Acelyaaaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2023
7
-9
1
20
Herkese merhaba ben 1 aylık evliyim ve kocamın eski sevgilisi aklımdan çıkmıyor hemen detaylı bir şekilde anlatim bu dan 1 yıl önce ben kocamla görücü usulü evlendim fakat benim 4 yılık bir ilişkim vardı ailem onaylamıyorum diyince bende ayrılıp kocamla evlendim ne tesadüfki kocamla geçmişimiz çok benziyor onunda 7 yılık bir ilişkisi varmış sevdiği kız Bi başkasıyla evlenmek zorunda kalmış ki sevdiği kız amcasınınkızı kocam benle nisanlanmadan önce bile konuşmaya devam ediyormuş çünkü unutmamamış fakat benle nisanlaninca Bi şekilde bağımı kopartim dedi ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum ama onların birbirine sevgisini Bi anlatıyorlar resmen filimlere konu olucak sekilde neyse ben bu durumu bir türlü aşamıyorum sürekli beyimi kemiriyor kocamın beni sevdiğine inanmıyorum bakın inanın bana kimsenin bana göstermediği şefkati merhameti sevgiyi o bana gösterdi ki o kadar kalbi güzel bir adamki böyle bir adam o kadar sevdigi kızı unutamaz diye düşünüyorum hata bana o sevgiyi hiseterince acaba o kızı dusunrekmi bana böyle davraniyo diye düşünmüyorda değilim ben sürekli geçmişimden bahsedip duruyordum çünkü severek ayrılmıştım o ise beni saatlerce dinlerdi sesini bile çıkarmazdi belkide bu yüzden beni sevdiğine inanmiyom seven insan susamaz kıskanır ama o hep sustu hep o sevgiyi hisetirmeye çalıştı işin özeti kafam karışık ne yapicam bilmiyorum

Bile bile evlenmişsin, şuanda yapacak bişey yok , en baştan evlenmeseydiniz o zaman ...

Eşinize gecmsini rahatlikla anlatmak ve karşı tarafın arkadaş gibi sus pus dinlemesi bana tuhaf geliyor. Ben kendi adıma konusayim ; de evgisizlik ararım bu durumun içinden. Tabiki kıyameti koparmasini hoş karşılamam ama ben rahatsız oliyorum anlatma demesi de gerekiyordu. Kaldı ki bile bile.kabul etmişsiniz. En başından düşünmeniz gereken durumu her şeyi yaşadıktan sonra düşünmenizin kimseye faydası yok. Benliğinizin kabul edemeyeceği şeyleri kendiniz için zorunluluk sayip hayatiniza mal etmeyin. Bu durumda verilebilecek bir tavsiyem yok maalesef..

Eski sevgilisi evliyken onunla konuşmaya devam mı etmiş yani?
Siz tanıştıktan sonra da konusmus oluyor aynı şekilde. Evlilik, hayatınızda birilerinin olması bir şey değiştiremiyorsa her şey olabilir evet yani üzgünüm. Akraba oldukları içinde birbirlerini görecekler sonuçta.

Ama sizde geçmişinizden bahsetmişsiniz. Bu da çok saçma. Kendinize gelince hiç hassasiyet göstermemişsiniz maşallah. Severek ayrıldıysanız, kimseyle görüşmeyebilirdiniz bir süre. Görücü usulü biriyle tanışıp ona eski sevgiliyi anlatmak ne demek?
İkinizde tuhafsiniz.

Kuzene aşık olan koca.
Çok zor yahu bu, aile olduğu için biraraya gelmeler de olur, hep görecek onu etrafında.
Görücü usulü evlenmeyin ya off.

Bu arada; ben "geçmişi anlatmak"ta sorun görmüyorum, ama iki tarafta da çok sağlam özgüven olmalı bunun için. Amaan ne var sevmiş bitmiş diyebiliyor olmak lazım. Burda bence en büyük sorun kuzen'in ailenin içinde olması. Eski sevgili sürekli hayatınızda olacak yani.
Tekrar ediyorum görücü usulü evlenmeyin.

Bi arkadaşımın durumuna benziyor. Onun da sevdiği biri vardı karşılıksız. Evleneceği adamın da aynı durumda olduğunu bir yerden öğrenmiş. Görücü usulüydü o da. Sevdiği varmış nasıl olur diye ağlıyor. Kızım sen kafayı mı yedin demiştim.

Kim kiminle ne zaman evlenmiş ve kim kime kimi ne kadar sevdiğini niye anlatmış belli değil.
Sizle nişanlanana kadar o kızla da görüşmüş. Yani evli kadınla da mı görüşmüş oluyor bu durumda?
Evlilik oyuncak mı? nasıl hayatlar yasıyorsunuz?

Aynısını yazacaktım , konu sahibesi de kocası da aynı gemide, aynı kafada ikisi de baska baska insanları yüz üstu bırakıp görücü usülü evlenmişler işte, ne sevgisi Allah aşkına

Bilerek evlenmissiniz başta düşünüp öyle evlenecektiniz bu saatten sonra o şüphe ile nasıl yasayacaksiniz ne kadar bu evliliği surdure bileceksiniz. Eşiniz eski sevgilisinden bahsetmemis cvreden duyduklariniz ile şüpheye kapilmissiniz ama siz eski sevgilinizi adama anlattıkça anlatmissiniz

Sen unuttun mu eski sevgilini ?

Sırf evlenmiş olmak için başkalarını severken evlenmeyecektiniz o zaman, eşinize geçmişinizi anlatıp durmanız da hiç doğru değil. Madem başkalarını seviyorsunuz onları unutmadan yuva kurmayacaktınız. Kuzenine aşık bir adamla ben olsam yedi ceddim üzerime gelse yine evlenmem. Bilmeden evlendiyseniz de boşanın. Sevilmediğiniz bir evlilikten çocuk mocuk da yapmayın aradaki bağımız artar kafasıyla. İlerde eşinizin kuzeni boşanır eşiniz koşarak o kadına giderse o zaman ne olacak bir de o var. Valla nasıl hayatlar var anlamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…