Kocamın geçmişi aklımdan çıkmıyor yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocam bana oturup eski sevgilisini anlatsa eski kocam olurdu.

onların birbirine sevgisini Bi anlatıyorlar resmen filimlere konu olucak sekilde n
Kim bu anlatanlar? Ailesi mi anlatıyor? arkadaşları mı? Yani siz evlendikten sonra anlatıp durmaları büyük yanlış.
Konunuza gelecek olursak, Eşinizi bilmiyorum ama belki de aynı durumda olduğu için susup sizi dinlemiştir, sesini çıkarmamıştır. Siz onu seviyor musunuz peki? Sevseydiniz siz de eski sevgilinizi anlatıp durmazdınız. Eşiniz de durup durup anlatıyor mu böyle? Yani bir karar vermelisiniz, eşinizi seviyor musunuz? Devam etmek istiyor musunuz? Ona göre yol çizin. Eğer sevmiyorsanız ayrılın. Seviyorsanız konuşun birbirinize anlatmayın artık eski sevgililerinizi. Eğer eskiler bitti gittiyse, gömün artık geçmişe, yani mezar açar gibi afedersiniz çıkarıp durmayın ortaya, bu çok çirkin. Ortak bir kaderimiz var deyip birbirinize daha çok bağlanabilirsiniz; ama siz siz olun asla başa kakmayın; o kakmıyor anladığım kadarıyla; siz de yapmayın. Herkesin bir geçmişi var eğer ilk aşklarımızı unutup tekrar sevebilecek olmasaydık hiçbirimiz evlenmezdik.

Eeeee ne kadar zorluyorsuniz iliskinizi farkında mısınız? Herkes birbirine yol vermiş. Sizin de sorununuz yok. Bu kadar o öyleymiş bu böyleymiş size zarar verir. Ha amca kızı olunca sık karsilasabilirler o sıkıntı. Ama yanlış bir davranışını görürseniz o zaman sıkıntı. Siz kendi ilişkinize odaklanın.

Ayrıca eski sevgilisiyle olan ilişkisini size büyük aşk filmlerdeki gibi diye anlatan kişiler her kimse o kişilerin de niyetini bi’ sorgulayın.Bilerek anlattıklarını düşündüm siz kendinizi kötü hissedin diye.Geçmiş gitmiş şeyi ne diye anlatıyorlar ki size?

Evet ya ,eski sevgiliyi ,yasanilanlari anlatmak kadar saçma,gereksiz bir şey daha yok çiftler arasında.

İmzayı atmadan önce kafanız karissaymis keşke belki atmazdiniz...belkilerle şunlarla bunlarla evlilik yürütmek çok zor hele ki şüpheyle

Derim ki görüşmez geçmişte kalır amcasının kızı çıktı yine görüşmeye devam etmiş zor biter o üstüne üstelik amca kızı yaaa insanın kardeşi gibi nasıl aşık oluyor yaaa yuh. Sen desen hep eski iliskinden bahsetmissin vs. İkinizin de aklı bir karış hava da evlilik olmamalıydı da neyse artık tüm geçmişten arınıp sil baştan olunmalı o kuzeni ile de asla iletişimi kalmasın silin engelleyin heryerden.

Kocanın eski sevgilisini unutmadığını düşünüyorsan sende eski sevgilini unutmadığın için ola bilir. Ve birde böyle düşünüyosan neden evlendin

kim anlatiyor onlarin muhtesem asklarini? kim anlatiyorsa o kisilere dikkat edin. benim gozumde bu bir evlilige huzursuzluk sokmaktir. oyle olsa bile anlatilmaz kadina.

Amca kızına aşık olmak bana göre sapkınlık. Esimin eskiden dolu dizgin bir aşk yaşaması değil amca kızına başka gözle bakması sıkıntı olurdu benim icin
Kuzen evliliği diye birşey var.Dinen caiz ve Resmi Nikahla da evlenebiliyorsunuz.

7 yıllık ve çok severek ayrıldığı kızsa unutması zor evet ama unutamamışta diyemeyiz. Bide erkek muhabbetlerini çok iyi bilirim. Adam karısıyla 5 yıldır evli hala eski ilişkisini ve o ilişkisini sevdiği gibi karısını sevemediğinden bahsediyordu alkol masasında. Erkek arkadaşım anlatmıştı banada. Gene baska bir olay daha anlatayım. Erkek arkadaşımın şifresi bendeydi bi erkek arkadaşı mesaj attı üstelik nişanlı bu adam. Eski sevgilisini nasıl sevdiğini şuan ne yaptığını sevgilime sordu. Çünkü ortak arkadaşlarmış kızın profiline bakmasını istedi benimkinden. Yani erkek zamanında uzun bir ilişkisi varsa ve çok sevmişse unutamıyor kolayca. Ve unutmak için evlenen erkek çok var maalesef ki

Kocana eski sevgilini anlatan sensin e sen de unutamamışsın
Böyle devam sizin evliliğiniz tam birbirinize denk işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…