- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi Acelyaaaaa
-
Kocam bana oturup eski sevgilisini anlatsa eski kocam olurdu.Herkese merhaba ben 1 aylık evliyim ve kocamın eski sevgilisi aklımdan çıkmıyor hemen detaylı bir şekilde anlatim bu dan 1 yıl önce ben kocamla görücü usulü evlendim fakat benim 4 yılık bir ilişkim vardı ailem onaylamıyorum diyince bende ayrılıp kocamla evlendim ne tesadüfki kocamla geçmişimiz çok benziyor onunda 7 yılık bir ilişkisi varmış sevdiği kız Bi başkasıyla evlenmek zorunda kalmışki sevdiği kız amcasınınkızı kocam benle nisanlanmadan önce bile konuşmaya devam ediyormuş çünkü unutmamamış fakat benle nisanlaninca Bi şekilde bağımı kopartim dedi ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum ama onların birbirine sevgisini Bi anlatıyorlar resmen filimlere konu olucak sekilde neyse ben bu durumu bir türlü aşamıyorum sürekli beyimi kemiriyor kocamın beni sevdiğine inanmıyorum bakın inanın bana kimsenin bana göstermediği şefkati merhameti sevgiyi o bana gösterdi ki o kadar kalbi güzel bir adamki böyle bir adam o kadar sevdigi kızı unutamaz diye düşünüyorum hata bana o sevgiyi hiseterince acaba o kızı dusunrekmi bana böyle davraniyo diye düşünmüyorda değilim ben sürekli geçmişimden bahsedip duruyordum çünkü severek ayrılmıştım o ise beni saatlerce dinlerdi sesini bile çıkarmazdi belkide bu yüzden beni sevdiğine inanmiyom seven insan susamaz kıskanır ama o hep sustu hep o sevgiyi hisetirmeye çalıştı işin özeti kafam karışık ne yapicam bilmiyorum
Kim bu anlatanlar? Ailesi mi anlatıyor? arkadaşları mı? Yani siz evlendikten sonra anlatıp durmaları büyük yanlış.onların birbirine sevgisini Bi anlatıyorlar resmen filimlere konu olucak sekilden
Evet ya ,eski sevgiliyi ,yasanilanlari anlatmak kadar saçma,gereksiz bir şey daha yok çiftler arasında.Ama sizde geçmişinizden bahsetmişsiniz. Bu da çok saçma. Kendinize gelince hiç hassasiyet göstermemişsiniz maşallah. Severek ayrıldıysanız, kimseyle görüşmeyebilirdiniz bir süre. Görücü usulü biriyle tanışıp ona eski sevgiliyi anlatmak ne demek?
İkinizde tuhafsiniz.
Kocanın eski sevgilisini unutmadığını düşünüyorsan sende eski sevgilini unutmadığın için ola bilir. Ve birde böyle düşünüyosan neden evlendinHerkese merhaba ben 1 aylık evliyim ve kocamın eski sevgilisi aklımdan çıkmıyor hemen detaylı bir şekilde anlatim bu dan 1 yıl önce ben kocamla görücü usulü evlendim fakat benim 4 yılık bir ilişkim vardı ailem onaylamıyorum diyince bende ayrılıp kocamla evlendim ne tesadüfki kocamla geçmişimiz çok benziyor onunda 7 yılık bir ilişkisi varmış sevdiği kız Bi başkasıyla evlenmek zorunda kalmışki sevdiği kız amcasınınkızı kocam benle nisanlanmadan önce bile konuşmaya devam ediyormuş çünkü unutmamamış fakat benle nisanlaninca Bi şekilde bağımı kopartim dedi ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum ama onların birbirine sevgisini Bi anlatıyorlar resmen filimlere konu olucak sekilde neyse ben bu durumu bir türlü aşamıyorum sürekli beyimi kemiriyor kocamın beni sevdiğine inanmıyorum bakın inanın bana kimsenin bana göstermediği şefkati merhameti sevgiyi o bana gösterdi ki o kadar kalbi güzel bir adamki böyle bir adam o kadar sevdigi kızı unutamaz diye düşünüyorum hata bana o sevgiyi hiseterince acaba o kızı dusunrekmi bana böyle davraniyo diye düşünmüyorda değilim ben sürekli geçmişimden bahsedip duruyordum çünkü severek ayrılmıştım o ise beni saatlerce dinlerdi sesini bile çıkarmazdi belkide bu yüzden beni sevdiğine inanmiyom seven insan susamaz kıskanır ama o hep sustu hep o sevgiyi hisetirmeye çalıştı işin özeti kafam karışık ne yapicam bilmiyorum
kim anlatiyor onlarin muhtesem asklarini? kim anlatiyorsa o kisilere dikkat edin. benim gozumde bu bir evlilige huzursuzluk sokmaktir. oyle olsa bile anlatilmaz kadina.Herkese merhaba ben 1 aylık evliyim ve kocamın eski sevgilisi aklımdan çıkmıyor hemen detaylı bir şekilde anlatim bu dan 1 yıl önce ben kocamla görücü usulü evlendim fakat benim 4 yılık bir ilişkim vardı ailem onaylamıyorum diyince bende ayrılıp kocamla evlendim ne tesadüfki kocamla geçmişimiz çok benziyor onunda 7 yılık bir ilişkisi varmış sevdiği kız Bi başkasıyla evlenmek zorunda kalmışki sevdiği kız amcasınınkızı kocam benle nisanlanmadan önce bile konuşmaya devam ediyormuş çünkü unutmamamış fakat benle nisanlaninca Bi şekilde bağımı kopartim dedi ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum ama onların birbirine sevgisini Bi anlatıyorlar resmen filimlere konu olucak sekilde neyse ben bu durumu bir türlü aşamıyorum sürekli beyimi kemiriyor kocamın beni sevdiğine inanmıyorum bakın inanın bana kimsenin bana göstermediği şefkati merhameti sevgiyi o bana gösterdi ki o kadar kalbi güzel bir adamki böyle bir adam o kadar sevdigi kızı unutamaz diye düşünüyorum hata bana o sevgiyi hiseterince acaba o kızı dusunrekmi bana böyle davraniyo diye düşünmüyorda değilim ben sürekli geçmişimden bahsedip duruyordum çünkü severek ayrılmıştım o ise beni saatlerce dinlerdi sesini bile çıkarmazdi belkide bu yüzden beni sevdiğine inanmiyom seven insan susamaz kıskanır ama o hep sustu hep o sevgiyi hisetirmeye çalıştı işin özeti kafam karışık ne yapicam bilmiyorum
Ben merakliyimdir ilişki ilerleyince dinlemek isterim.Kocam bana oturup eski sevgilisini anlatsa eski kocam olurdu.
Kuzen evliliği diye birşey var.Dinen caiz ve Resmi Nikahla da evlenebiliyorsunuz.Amca kızına aşık olmak bana göre sapkınlık. Esimin eskiden dolu dizgin bir aşk yaşaması değil amca kızına başka gözle bakması sıkıntı olurdu benim icin
7 yıllık ve çok severek ayrıldığı kızsa unutması zor evet ama unutamamışta diyemeyiz. Bide erkek muhabbetlerini çok iyi bilirim. Adam karısıyla 5 yıldır evli hala eski ilişkisini ve o ilişkisini sevdiği gibi karısını sevemediğinden bahsediyordu alkol masasında. Erkek arkadaşım anlatmıştı banada. Gene baska bir olay daha anlatayım. Erkek arkadaşımın şifresi bendeydi bi erkek arkadaşı mesaj attı üstelik nişanlı bu adam. Eski sevgilisini nasıl sevdiğini şuan ne yaptığını sevgilime sordu. Çünkü ortak arkadaşlarmış kızın profiline bakmasını istedi benimkinden. Yani erkek zamanında uzun bir ilişkisi varsa ve çok sevmişse unutamıyor kolayca. Ve unutmak için evlenen erkek çok var maalesef kiHerkese merhaba ben 1 aylık evliyim ve kocamın eski sevgilisi aklımdan çıkmıyor hemen detaylı bir şekilde anlatim bu dan 1 yıl önce ben kocamla görücü usulü evlendim fakat benim 4 yılık bir ilişkim vardı ailem onaylamıyorum diyince bende ayrılıp kocamla evlendim ne tesadüfki kocamla geçmişimiz çok benziyor onunda 7 yılık bir ilişkisi varmış sevdiği kız Bi başkasıyla evlenmek zorunda kalmışki sevdiği kız amcasınınkızı kocam benle nisanlanmadan önce bile konuşmaya devam ediyormuş çünkü unutmamamış fakat benle nisanlaninca Bi şekilde bağımı kopartim dedi ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum ama onların birbirine sevgisini Bi anlatıyorlar resmen filimlere konu olucak sekilde neyse ben bu durumu bir türlü aşamıyorum sürekli beyimi kemiriyor kocamın beni sevdiğine inanmıyorum bakın inanın bana kimsenin bana göstermediği şefkati merhameti sevgiyi o bana gösterdi ki o kadar kalbi güzel bir adamki böyle bir adam o kadar sevdigi kızı unutamaz diye düşünüyorum hata bana o sevgiyi hiseterince acaba o kızı dusunrekmi bana böyle davraniyo diye düşünmüyorda değilim ben sürekli geçmişimden bahsedip duruyordum çünkü severek ayrılmıştım o ise beni saatlerce dinlerdi sesini bile çıkarmazdi belkide bu yüzden beni sevdiğine inanmiyom seven insan susamaz kıskanır ama o hep sustu hep o sevgiyi hisetirmeye çalıştı işin özeti kafam karışık ne yapicam bilmiyorum
Kocana eski sevgilini anlatan sensin e sen de unutamamışsınHerkese merhaba ben 1 aylık evliyim ve kocamın eski sevgilisi aklımdan çıkmıyor hemen detaylı bir şekilde anlatim bu dan 1 yıl önce ben kocamla görücü usulü evlendim fakat benim 4 yılık bir ilişkim vardı ailem onaylamıyorum diyince bende ayrılıp kocamla evlendim ne tesadüfki kocamla geçmişimiz çok benziyor onunda 7 yılık bir ilişkisi varmış sevdiği kız Bi başkasıyla evlenmek zorunda kalmışki sevdiği kız amcasınınkızı kocam benle nisanlanmadan önce bile konuşmaya devam ediyormuş çünkü unutmamamış fakat benle nisanlaninca Bi şekilde bağımı kopartim dedi ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum ama onların birbirine sevgisini Bi anlatıyorlar resmen filimlere konu olucak sekilde neyse ben bu durumu bir türlü aşamıyorum sürekli beyimi kemiriyor kocamın beni sevdiğine inanmıyorum bakın inanın bana kimsenin bana göstermediği şefkati merhameti sevgiyi o bana gösterdi ki o kadar kalbi güzel bir adamki böyle bir adam o kadar sevdigi kızı unutamaz diye düşünüyorum hata bana o sevgiyi hiseterince acaba o kızı dusunrekmi bana böyle davraniyo diye düşünmüyorda değilim ben sürekli geçmişimden bahsedip duruyordum çünkü severek ayrılmıştım o ise beni saatlerce dinlerdi sesini bile çıkarmazdi belkide bu yüzden beni sevdiğine inanmiyom seven insan susamaz kıskanır ama o hep sustu hep o sevgiyi hisetirmeye çalıştı işin özeti kafam karışık ne yapicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?