Kocamın geçmişi aklımdan çıkmıyor yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu insan kaç yıllık sevgilisine bile eski aşklarını böyle detaylı anlatmaz. Değil görücü usulü tanıştığın insana anlatmak. Hepiniz mi safsınız, çok mu arabesksiniz, toplu bir akıl tutulması mı yaşıyorsunuz ben anlamadım. Kaldı ki siz de masum değilsiniz ya. Başkasını severken evlenmiş bir de eşinizi suçluyorsunuz.

‘’onların birbirine sevgisini Bi anlatıyorlar’’
Bunu size kim nasıl anlatabilir?Hadi hadsizin teki anlattı diyelim siz nasıl dinleyebiliyorsunuz?

‘’ben sürekli geçmişimden bahsedip duruyordum çünkü severek ayrılmıştım o ise beni saatlerce dinlerdi sesini bile çıkarmazdi’’
Buda ayrı bir konu.Ne eşiniz sizi,be siz eşinizi severek evlendiniz bence.Merhamet,şefkat,sevgi tanımlarını bu olaylarla bağdaştırmanız da

Sırf evlenmiş olmak için evlenmişsiniz ikiniz de. Herkes sevdiğiyle kavuşsun lütfen ya. Yanlış eşleşmeler yüzünden çarpık ilişkiler oluyor.

Bunu evlendikten 1 ay sonra mı anladın? Eminim nişanlıyken de fazlasıyla farkındaydın ama evlenince düzelir diye düşündün ve sorunları halı altına süpürdün.
Ayrıca yaşının 18 olmadığını düşünmek istiyorum lütfen öyle de :)
Verebilecek bir tavsiye bulamadım kusura bakma acılara yürümüşsün göz göre göre

Kadin hisseder seviyor mu sevmiyor mu bunu siz bileceksiniz kuzum ,erkekler duygusal davranmaz boyle konularda yani vardir ama genelde bitmisse bitmistir onlar icin ,kimsenin size esinizin eaki svdiginin konularini acmasina musade etmeyin konuyu kapatin,eger size sevgisini hissediyorsaniz seviyordur uzatmanin luzumu yok ,gecmis gecmiste kaldi

Tencere kapak olmuşken bu tripler niye?

Yuh amca kızı nedir ya?! Kardeş sayılır resmen. Nasıl farklı gözle bakabiliyorlar anlamıyorum.
Sizde neden anlattınız eski ilişkinizi, hiç doğru bulmuyorum eski sevgililerinin yeni ilişkide anlatılmasını.
Ee nasıl çıkacaksınız bu işin içinden. Bu insanlar bayramlarda, düğünlerde tekrar tekrar bir araya gelecekler. Üstelik kadın evli olmasına rağmen sizle nişanlanana kadar konuşmaya devam etmiş. Akılda soru işareti kalmaması garip olur.
Açık açık bu durumu eşinizle konuştunuz mu? Sorularınıza ne diyor?
Bana kalırsa konuşmadıysanız da konuşun yine de aklınızda soru işareti kaldıysa çift terapistine gidip bir deneyin. Bu soru işaretleriyle ömür geçmez.

Yakından tanıdığım bı kız başkasını severken ciddi sebeplerle ayrılmak zorunda kaldı. Sonra çalıştığı yerdeki bı çocukla evlendiler. Çocuk da birini çok sevmiş ayrılmak zorunda kalmış.
Velhasıl çocukları var güzel bı evlilikleri var. Herkes kadar sorunları var. Sonuçta insanlar ayrilabilir başka hayatlar kurabilir. Dünyanın sonu değil sonuçta. Akıllı mantıklı davranmak esas olmalı

eğer çok sevmişse unutmamıştır ,

sen onunla nasıl evlendiysen oda senınle ileride severim nasıl olsa diye evlenmiş

Ben ilişkilerde geçmişin karşı tarafa bu kadar anlatılmasını doğru bulmuyorum. Kim olduğu ve fazla detay vermeden bahsedilmeli sadece. Eşiniz size olduğu gibi masalsı bir şekilde anlatıp buna kurulmamanızı bekleyemez. Keşke en başında evlenmeseydiniz

Niye ayrılmışlar peki? Merak ettim valla. Madem peri masalı (!) gibi bi aşk, aralarında küslük düşmanlık da yok nişanlanana kadar görüştüklerine göre, ee, neden yani?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…