Anket Kocamın Genişliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

benyoruldum

.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
710
1.426
113
Merak edenler için:

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/komsumun-kocasi.1141314/

Bir arkadaşımız böyle bir konu açmış. Bir kısım arkadaşlar bir sorun göremiyorum eşini boşa getirme demiş, bir kısım arkadaşlarımız da "eşinin rahatlığı genişliği de maşallah..." şeklinde yorum yapmış.

Sizce böyle bir durumda eşinizin nasıl bir tepki vermesini nasıl bir müdahalede bulunması sizi daha rahatlatır daha mutlu ederdi?

Baskasinin konusu uzerinden konu acabiliyor muyuz artik ya? Yanlis anlamayin bilmedigimden soruyorum. Herkesin kocasi da aile dinamigi de farkli

niye böyle bi konu açma gereği duydunuz anlam veremedim
merak ettiyseniz de yeri burası değil.

ben eşiniz rahat diyenlerdendim.
böyle bir konuyu eşime açtığımda eşim cinayet işlicek kadar olay çıkartacak kadar ruh hastasıysa benim eşim olamaz böyle sapkın biri

beni huzursuz eden veya kafama takılan herşeyi tabiki eşimle paylaşırım başka napacaktım.

böyle bişiyi paylaşıp eşimden bu kadar rahat tepki alıyosam da bi sıkıntı vardır

olması gereken biraz gözlemleyelim bakalım duruma göre demektir.

Bilmiyorum da ben tuhaf birşey görmedim ha diyelim ki gördum beni bariz şekilde rahatsiz ediyor muhtemelen agzini yuzunu dağıtırım ve sonu karokolda biter eşim o sekilde öğrenir ve hiç şaşırmaz kendi işimi kendim halletmeyi severim

Zaten bu konuya düşüncelerini yazmıştır insanlar. Niye yine aynı konunun görüşü soruluyor? Üstelik sizin konunuzda değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…