- 2 Nisan 2014
- 887
- 588
- 133
- 38
- Konu Sahibi mihribanbalik
-
hay ağzına sağlıkKadın herseye maruz kalıyor, kafa dinlemek için ailesinin evine gidince blöfüne dava açtığını avukatına söyletiyor, kadın olsun ailesi olsun defalarca telefon ediyor ama açılmıyor. Kapının kilidi bile değişiliyor. Sonra sırf sinir etmek için 300 lira göndereceğim diye mesaj geliyor.
Gene de kadın suçlu öyle mi?
Makyaj yapsın süslensin, dekolte giyip adamın işyerine gitsin, Aşkım ben geldim hadi beni Yemeğe çıkar. Der bu iş tatlıya bağlanır. Akşam da Süslü bir gecelik giysin oldu bitti maşallah.
Çünkü kadının adı yok çünkü kadının en büyük düşmanı kadın...
Geçiniz efenim geçiniz...
ya bi de biz bunla ben anneme geldiğinde bi iki kere bebeği görmek için görüştük.
bi tanesinde epey ipler koptu gerildik.
sonra ertesi gün aşbaşa konuştuk.
hep ailemi beni suçladı.
nato kafa nato mermer
benim maddi zorlukta olduğumu biliyor. anlattım. o zamn çıkardı para verdi. salaklık edip aldım.
şimdiki tavırlarıyla "sürün, ezil, beter ol, 300 tl yi al nasıl harcarsan harca nasıl olsa yetmez" demek istiyor.
böyle gaddar böyle merhametsiz böyle hırslı aslında.
yok ben bunun burnundan getirmem lazım bu yaptıklarını ya! ama hele bi düze çıkayım. anca boşanınca intikamımı alıcam. soğuk soğuk serin serin.!
mihri hala pazartesi diyorsunavukatla görüştüm.
pazartesi dilekçemizi yazıp veriyoruz inşallah.
bir yılı göze al dedi. dava kolay sonuçlanmazmış ama bebeğe nafakayı hakim hemen verirmiş.
istediğinde istediğin şekilde evine girebilirsin bunda kanuni hiç bir sakınca yok dedi.
kesinlikle maddi manevi tazminat talep edicez.
bi de bugün halasıyla konuştum.
kadıncağız ağlıyordu.
içim acıdı ben de ağladım.
meseleyi bilmiyorum dedi ama nolur ayrılmayın dedi.
ah dedim halacım seninle ayrı bi zamanda uzun uzun konuşalım dedim.
öyle işte gidişat.
bunları da yazmazsam bi zaman sonra burası "barıştılar herhalde" mesajlarıyla dolmasın istedim.
no barışmak yes boşanmak!
mihri hala pazartesi diyorsun
hani dün eve gidecektin gittin mi
pazartesiye kadar evine git ve eşyalarını AL!!!!!
sinir ettin iyice beni çocuğunun eşyalarını nüfus kağıdını herşeyini al
hala pazartesi pazartesi!!
dün gitmediysen bugün git..
valla sen bilirsin mihrikızlar pek gelişme olmadığından yazmadım.
avukatımla görüştük yine. vekaletle uğraşıyorum.
avukatım karşı tarafın avukatını arayıp önce anlaşmalı boşanmak istediğimizi söyleyip bi protokol gönderecekler. ve 1 hafta içinde şehir dışına çıkacağımdan kıyafetlerimi de istediğimizi söyleyecekler.
olmazsa kabul etmezlerse çilingir.
rezillik istemiyorum.
çünkü bana yakışmaz.
ben hep terbiyemi korudum. çizgimi bozmadım.
ayrıca oğlumun annesi babasına aşağlayıcı bir tavır takınması onu da ileride üzer.
biliyorum rezilliği çok hakediyor.
ama yapmıycam.
bu hafta mecbur gidicem. çünkü şehrdışına çıkıcaz.
3.5 ay bu kıyafetlerle idare ettim bundan sonra da idare ederim belki ama çok sıkıldım. o evle bağım kalsın istemiyorum.
kızlar merhaba.
eşim yine mesaj atmış "bebek için 300 tl daha gönderdim" diye kısa ve öz.
bişey yazmadım.
yarına erteleyemeyeceğimiz şehirdışından misafirlerimiz geliyor. bu yüzden pazar günü abimlerle gidicez.
ama şimdi swarm'dan baktım. şehirdışına çıkmış.
ne zaman gelir bilmiyorum.
ne yapsam? çilingirle gidip açtırsam mı? arayıp geleceğimi mi söylesem ya da pazartesi mi gitsem? arasam açmayabilir. böyle de problemimiz var.
(pazar günü çilingirlerin kapalı olma ihtimali %99 )
Acelen yok biraz daha beklekızlar merhaba.
eşim yine mesaj atmış "bebek için 300 tl daha gönderdim" diye kısa ve öz.
bişey yazmadım.
yarına erteleyemeyeceğimiz şehirdışından misafirlerimiz geliyor. bu yüzden pazar günü abimlerle gidicez.
ama şimdi swarm'dan baktım. şehirdışına çıkmış.
ne zaman gelir bilmiyorum.
ne yapsam? çilingirle gidip açtırsam mı? arayıp geleceğimi mi söylesem ya da pazartesi mi gitsem? arasam açmayabilir. böyle de problemimiz var.
(pazar günü çilingirlerin kapalı olma ihtimali %99 )
Acelen yok biraz daha bekle
çilingirler 24 saat hizmet verir kapalı diye bi durum yok, Allah sabır versin sana...
Yahu ev sizin! Kim ne diyebilir? Sanki baskasinin evine giriyormus psikolojisinden cikin. Mahkemede aleyhte olacak bir sey de yok. Hakim vay efendim kendi evine zorla girmissin mi diyecek? Orasi sizin eviniz sizin... Kimseye de haber vermek zorunda degilsiniz.
Allahın cezası heriifff. Kırdır kapıyııı
Evet cnm. Olay çıkarmaya şimdilik gerek yok. Pazartesi söyle, hik mik derse. Git cilingirle açtırare u serious? : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?