• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamın git iş yerine, at o parayı suratına, rezil et!

kızlar bazen bi hırs geliyor, diyorum bzim canımız çok yandı. gözümüzden yaş kurumadı. tüm hırsımı alayım ne olursa olsun.
ama bazen de bırak kurtul kendi pisliklerinde boğulsunlar diyorum.
çok sinirleniyorum
sonra boş veriyorum.
kafam allak bullak oldu.
sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibi geliyor : (

Kadın herseye maruz kalıyor, kafa dinlemek için ailesinin evine gidince blöfüne dava açtığını avukatına söyletiyor, kadın olsun ailesi olsun defalarca telefon ediyor ama açılmıyor. Kapının kilidi bile değişiliyor. Sonra sırf sinir etmek için 300 lira göndereceğim diye mesaj geliyor.
Gene de kadın suçlu öyle mi?
Makyaj yapsın süslensin, dekolte giyip adamın işyerine gitsin, Aşkım ben geldim hadi beni Yemeğe çıkar. Der bu iş tatlıya bağlanır. Akşam da Süslü bir gecelik giysin oldu bitti maşallah.
Çünkü kadının adı yok çünkü kadının en büyük düşmanı kadın...
Geçiniz efenim geçiniz...
hay ağzına sağlık
ne yaparsa yapsın kadın suçlu
bu rezillikleri yaparken hiç düşünmeyen adama kadın rezillik çıkarmıyayım diye mi düşünecek
kadını hem ekonomik olarak hem psikolojik olarak bilerek çökertmeye çalışıyor bu adam
kendi evine giden kadın kapı dışında kalıyor hiç bir şeyden haberi yok madem ayrılmak istiyor kendi defolup gitseydi evden
normalde o kapıyı gelipde açamadığımda evin kapısında öyle bir olay çıkartırdım ki bir daha hiç bir komşusunun yüzüne bakamazdı pislik adam
iş yerine de giderdim rezillik çıkmasını adam bu rezillikleri yapmadan önce düşünseydi

ama olur mu tabii kadın ne yapacak sesini çıkarmayıp kocasına ah canım benim ben seni bilmez miyim sen harika bir insan müthiş bir babasın helal olsun 300 lira gönderecekmişsin demeliydi
bazen ne yazacağımı bilememek durumunda kalıyorum ciddeno_O

yazık ne kadar acımasız yorumlar yapılıyor
kimse mutlu yuvasını bırakıp maddi manevi bitmek istemez
neyse
arkadaşım durumuna gerçekten çok üzüldüm ama bence arayı uzatmayın kvden ve görümcen senin mallarına konmadan git hallet işini derim
sakın eve fln zarar verme mahkemede kullanabilir bunu sana sevgilerle

ya bi de biz bunla ben anneme geldiğinde bi iki kere bebeği görmek için görüştük.
bi tanesinde epey ipler koptu gerildik.
sonra ertesi gün aşbaşa konuştuk.
hep ailemi beni suçladı.
nato kafa nato mermer

benim maddi zorlukta olduğumu biliyor. anlattım. o zamn çıkardı para verdi. salaklık edip aldım.

şimdiki tavırlarıyla "sürün, ezil, beter ol, 300 tl yi al nasıl harcarsan harca nasıl olsa yetmez" demek istiyor.

böyle gaddar böyle merhametsiz böyle hırslı aslında.

yok ben bunun burnundan getirmem lazım bu yaptıklarını ya! ama hele bi düze çıkayım. anca boşanınca intikamımı alıcam. soğuk soğuk serin serin.!

cnm her konuna yorum yapıyorum ve her seferinde ailenin fazla içinizde olduğunu söylüyorum ama söylemeyeceğim artık. Boşan nafakanı al tazminat iste bu kadar net.
Maalesef bu evlilik yürümez artık herşey çok laçkalaştı. At sırtından kamburunu işe başla havan değişsin. Sonuçta bie evladın oldu bu evlilikten kazançlı olan sensin babasız büyütmek zor olsada.

ya bi de biz bunla ben anneme geldiğinde bi iki kere bebeği görmek için görüştük.
bi tanesinde epey ipler koptu gerildik.
sonra ertesi gün aşbaşa konuştuk.
hep ailemi beni suçladı.
nato kafa nato mermer

benim maddi zorlukta olduğumu biliyor. anlattım. o zamn çıkardı para verdi. salaklık edip aldım.

şimdiki tavırlarıyla "sürün, ezil, beter ol, 300 tl yi al nasıl harcarsan harca nasıl olsa yetmez" demek istiyor.

böyle gaddar böyle merhametsiz böyle hırslı aslında.

yok ben bunun burnundan getirmem lazım bu yaptıklarını ya! ama hele bi düze çıkayım. anca boşanınca intikamımı alıcam. soğuk soğuk serin serin.!

Maasi iyiymis anladigim kadariyla. Tazminat ve nafaka taleplerini yuksek tutun. Sakin bu konuda gurur yapayim demeyin. Baska bir konuda da yazdim kayinvalidem bosanirken nafaka istememis hesapta gurur yapacak ya. Gecenlerde bir arkadasiyla oturuyoruz kadin dedi ki "oglum itu yu kazandi ama nasil kazandi, ortaokuldan beri dersanelere para doktuk" kaynanam da durumum olsaydi ben de gonderirdim ama nafaka almadim ya dedi boynunu buktu. Kendin icin degil, cocugun icin...

avukatla görüştüm.
pazartesi dilekçemizi yazıp veriyoruz inşallah.
bir yılı göze al dedi. dava kolay sonuçlanmazmış ama bebeğe nafakayı hakim hemen verirmiş.
istediğinde istediğin şekilde evine girebilirsin bunda kanuni hiç bir sakınca yok dedi.
kesinlikle maddi manevi tazminat talep edicez.

bi de bugün halasıyla konuştum.
kadıncağız ağlıyordu.
içim acıdı ben de ağladım.
meseleyi bilmiyorum dedi ama nolur ayrılmayın dedi.
ah dedim halacım seninle ayrı bi zamanda uzun uzun konuşalım dedim.
öyle işte gidişat.

bunları da yazmazsam bi zaman sonra burası "barıştılar herhalde" mesajlarıyla dolmasın istedim.

no barışmak yes boşanmak! :KK12::KK12::KK12:

Konunuzu hatırladım..
Ben de birçoğu aynı olmak üzere yaşadıklarınızı yaşadım
1,5 aylıktı bebeğim ailemin evine gelmek zorunda kaldığımda
Kuzenlerimle gidip eşyalarımı aldım
5 ay bitti ben burda yaşayalı ve toplamda 500 lira yollamamıştır..
Ne yiyor ne içiyor hasta mı doktoru var mı ilaç lazım mı ne giyiyor
masrafların ne olduğunu öyle iyi biliyorum ki
çünkü ben de bu yüzden sütüm kesildiği için emzirememiştim
mahkeme açtığımı öğrenince zaten tamamen kesti arayıp sormayı
öncesinde de diyordum ben bişey istemiyorum yapacaksan oğluna yap diye
bana çocuğuna baktırmaya adam mı arıyorsun dedi

dava açın tazminat nafaka ne gerekiyorsa talep edin..
bunların 5 dklık uçkurları neticesinde aylarca taşıyıp dünyaya getirdiğimiz evlatlarımızın
manevi tüm sorumluluğu bizdeyken maddiye bile ellerini taşın altına koyamıyorlar
ama ortada erkek adam diye dolaşır, bi de çocuğum var diye tribe girerler...

he bi de ilerde bütün zorlukları biter, o uykusuz geceler yedi mi yemedi mi ateşi düştü mü vs diye
yaşadıklarımız biter, çocuk büyür, ortaya çıkarlar..

vaktinde sahip çıkmayı beceremeyerek!!!

avukatla görüştüm.
pazartesi dilekçemizi yazıp veriyoruz inşallah.
bir yılı göze al dedi. dava kolay sonuçlanmazmış ama bebeğe nafakayı hakim hemen verirmiş.
istediğinde istediğin şekilde evine girebilirsin bunda kanuni hiç bir sakınca yok dedi.
kesinlikle maddi manevi tazminat talep edicez.

bi de bugün halasıyla konuştum.
kadıncağız ağlıyordu.
içim acıdı ben de ağladım.
meseleyi bilmiyorum dedi ama nolur ayrılmayın dedi.
ah dedim halacım seninle ayrı bi zamanda uzun uzun konuşalım dedim.
öyle işte gidişat.

bunları da yazmazsam bi zaman sonra burası "barıştılar herhalde" mesajlarıyla dolmasın istedim.

no barışmak yes boşanmak! :KK12::KK12::KK12:
mihri hala pazartesi diyorsun
hani dün eve gidecektin gittin mi
pazartesiye kadar evine git ve eşyalarını AL!!!!!
sinir ettin iyice beni çocuğunun eşyalarını nüfus kağıdını herşeyini al

hala pazartesi pazartesi!!
dün gitmediysen bugün git..

mihri hala pazartesi diyorsun
hani dün eve gidecektin gittin mi
pazartesiye kadar evine git ve eşyalarını AL!!!!!
sinir ettin iyice beni çocuğunun eşyalarını nüfus kağıdını herşeyini al

hala pazartesi pazartesi!!
dün gitmediysen bugün git..

kızlar pek gelişme olmadığından yazmadım.
avukatımla görüştük yine. vekaletle uğraşıyorum.
avukatım karşı tarafın avukatını arayıp önce anlaşmalı boşanmak istediğimizi söyleyip bi protokol gönderecekler. ve 1 hafta içinde şehir dışına çıkacağımdan kıyafetlerimi de istediğimizi söyleyecekler.
olmazsa kabul etmezlerse çilingir.
rezillik istemiyorum.
çünkü bana yakışmaz.
ben hep terbiyemi korudum. çizgimi bozmadım.
ayrıca oğlumun annesi babasına aşağlayıcı bir tavır takınması onu da ileride üzer.
biliyorum rezilliği çok hakediyor.
ama yapmıycam.
bu hafta mecbur gidicem. çünkü şehrdışına çıkıcaz.
3.5 ay bu kıyafetlerle idare ettim bundan sonra da idare ederim belki ama çok sıkıldım. o evle bağım kalsın istemiyorum.

kızlar pek gelişme olmadığından yazmadım.
avukatımla görüştük yine. vekaletle uğraşıyorum.
avukatım karşı tarafın avukatını arayıp önce anlaşmalı boşanmak istediğimizi söyleyip bi protokol gönderecekler. ve 1 hafta içinde şehir dışına çıkacağımdan kıyafetlerimi de istediğimizi söyleyecekler.
olmazsa kabul etmezlerse çilingir.
rezillik istemiyorum.
çünkü bana yakışmaz.
ben hep terbiyemi korudum. çizgimi bozmadım.
ayrıca oğlumun annesi babasına aşağlayıcı bir tavır takınması onu da ileride üzer.
biliyorum rezilliği çok hakediyor.
ama yapmıycam.
bu hafta mecbur gidicem. çünkü şehrdışına çıkıcaz.
3.5 ay bu kıyafetlerle idare ettim bundan sonra da idare ederim belki ama çok sıkıldım. o evle bağım kalsın istemiyorum.
valla sen bilirsin mihri
böyle böyle herşey orda kalacak diye korkuyorum
çoluğunun çocuğunun hakkı..
hala vekalet vereceğiz diyorsun.. sen bilrsin dediğm gibi

kızlar merhaba.
eşim yine mesaj atmış "bebek için 300 tl daha gönderdim" diye kısa ve öz.
bişey yazmadım.
yarına erteleyemeyeceğimiz şehirdışından misafirlerimiz geliyor. bu yüzden pazar günü abimlerle gidicez.
ama şimdi swarm'dan baktım. şehirdışına çıkmış.
ne zaman gelir bilmiyorum.
ne yapsam? çilingirle gidip açtırsam mı? arayıp geleceğimi mi söylesem ya da pazartesi mi gitsem? arasam açmayabilir. böyle de problemimiz var.
(pazar günü çilingirlerin kapalı olma ihtimali %99 )

kızlar merhaba.
bişey yazmadım.
yarına erteleyemeyeceğimiz şehirdışından misafirlerimiz geliyor. bu yüzden pazar günü abimlerle gidicez.
ne yapsam? çilingirle gidip açtırsam mı? arayıp geleceğimi mi söylesem ya da pazartesi mi gitsem? arasam açmayabilir. böyle de problemimiz var.

Yahu ev sizin! Kim ne diyebilir? Sanki baskasinin evine giriyormus psikolojisinden cikin. Mahkemede aleyhte olacak bir sey de yok. Hakim vay efendim kendi evine zorla girmissin mi diyecek? Orasi sizin eviniz sizin... Kimseye de haber vermek zorunda degilsiniz.

kızlar merhaba.
bişey yazmadım.
Acelen yok biraz daha bekle

çilingirler 24 saat hizmet verir kapalı diye bi durum yok, Allah sabır versin sana...

Yahu ev sizin! Kim ne diyebilir? Sanki baskasinin evine giriyormus psikolojisinden cikin. Mahkemede aleyhte olacak bir sey de yok. Hakim vay efendim kendi evine zorla girmissin mi diyecek? Orasi sizin eviniz sizin... Kimseye de haber vermek zorunda degilsiniz.

Allahın cezası heriifff. Kırdır kapıyııı

çilingirlerin 24 saat çalıştığını bilmiyordum.
teşekkürler.

yerimde taş olsa çatlardı.

hadi biraz aksiyon yapalım ; )

Back
X