- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 358
- 40
- Konu Sahibi mihribanbalik
-
bilmiyorum çocuğunuz varmı ama hamilelikte gçimsizlikler yaşayıp annesinin evinde bebğini zor şartlarda büyütmye çalışan biy bayan psikologa gitmeyi düşünüyor artık çuvaldızı batıracak durumu yoktur kendine bu dönemde insanlar iadere edilmek istiyor doğum lahusalık,bebeğin bakımı hayatı değişiyor bir anda insanın eğer çocuksuz yada çocuğu yaşında falan olsaydı belki ama çok zor bir bayan olarak bu durumunda yaptığınız iin yorumunuz bana farklı geldi.Aklıma geldi hanımefendi. Zaten bu üsluplarla hayatımızı zehir ediyoruz. O böyle dedi sen bunu de, altta kalma. Karşılıklı üsluplar düzgün olmalı. Bende fikir veriyorum. Karşılık üsluplar düzgün olsun diye. Ne güzel dediniz az yada çok herkes hata yapabilir. Çuvaldızı önce kendimize batıralım.
Gerçekten çok üzüldüm durumunuzaKizlar hepinizi tek tek okuyirum tesekkur ediyorum.
bizim dugun altinlari bankada kasada.
oglumun altinlarinj kasaya koymaya zaman bile olmadi.
kizlar ben simdi yarin psikiyatriye gidicem.
en azindan biraz beynimi bosaltirim. Bakaljm ne diycek?
Carsamba gunu de abim ve babamla eve gidicez. Abim isten izin alabilirse insallah.
Ben eve girdigimde altinlarin evde olmadigini gorunce deliririm gibi geliyor.
cunku bunlar benim tuy bitmemis oglumun bu altinlarini bozdurup yiyebilecek tiyniyetteler.!
O zaman ne yapayim? Gidip is yerinde kibarca disari cagirip hesabini mi sorayim?
ah kizlar cigerim yaniyo.
oglum dogacqk diye ona arabali duvar kagidi bile yaptirdigim evimde bi gun yuzu goremedim.
Minigim suan yanimda yatiyor.
Canim annem salonda kanepede.
babam benim odamda.
Onlar rahat genis yatalim diye bize yataklarini verdiler.
O kadar zor ki.
O incecik nefes alisini dinliyorum oglumun.
hem uzgun hem kirgin hem de sinirliyim.
beddua gunah diye edemiyorum. Kufur etsem sinirjm daha da artiyor. Rahatlayamiyorum.
Oglum bi gece bile yatamadi anneannesinjn ona diktigi nevresimle besiginde.
Hepsi evde kaldi.
O minik ayaklari o dogmadan aldigim guzel mavi cizgili papuclari giyemedi.
hatta buyuduler bile. Bunlari aglayarak yaziyorum : ((((
Cok canim yaniyor.
kelimeler dugumleniyor bogazimda : (((
bilmiyorum çocuğunuz varmı ama hamilelikte gçimsizlikler yaşayıp annesinin evinde bebğini zor şartlarda büyütmye çalışan biy bayan psikologa gitmeyi düşünüyor artık çuvaldızı batıracak durumu yoktur kendine bu dönemde insanlar iadere edilmek istiyor doğum lahusalık,bebeğin bakımı hayatı değişiyor bir anda insanın eğer çocuksuz yada çocuğu yaşında falan olsaydı belki ama çok zor bir bayan olarak bu durumunda yaptığınız iin yorumunuz bana farklı geldi.
evet bozulacak haklısınız ama sonuçta kimse gül gibi geçinirken yuvasını bozmuyor hamileliktede şiddet görmüş hanımefendi yaşadıkalrı biriktirklerinden bu hırsı.keşke rahat mutlu gezip tozan o olsa ikisinin karar vererek yaptığı bebeklerinin tüm sorumluluğu ailesiyle birlikte hanımefendide nasıl hırsalnmasınki.tabi anlatına göre yorumluyoruz Allah kimsenin yuıvasında huzurunu bozmasın.ben karşı tarafın ahlaklı olsa ne olursa olsun eşine heleki hamile iken el kaldırmasını anlayamam uslubu kötüde olsa.sizede düşüncenizden dolayı saygı duyuyorum elnette ama bu yaşanmışlıkların içinde kendim ne yaptımı çokta düşünmesine gerek olmadığı kanısındayım.Şurada anlaşamıyoruz. Bu seviyeye gelme zaten üslupla oldu. İlk bir ay, iki ay deseydiniz anlardım lohusalık. Allah bağışlasın çocuk 6 aylık olmuş. İdare edilmeyi iki tarafta ister. Benim görüşüm bu, sizinki farklı saygı duyarım.
Niye farklı geldi hırsla ilerledikçe psikoloji daha fazla bozulmayacak mı.
Kizlar hepinizi tek tek okuyirum tesekkur ediyorum.
bizim dugun altinlari bankada kasada.
oglumun altinlarinj kasaya koymaya zaman bile olmadi.
kizlar ben simdi yarin psikiyatriye gidicem.
en azindan biraz beynimi bosaltirim. Bakaljm ne diycek?
Carsamba gunu de abim ve babamla eve gidicez. Abim isten izin alabilirse insallah.
Ben eve girdigimde altinlarin evde olmadigini gorunce deliririm gibi geliyor.
cunku bunlar benim tuy bitmemis oglumun bu altinlarini bozdurup yiyebilecek tiyniyetteler.!
O zaman ne yapayim? Gidip is yerinde kibarca disari cagirip hesabini mi sorayim?
ah kizlar cigerim yaniyo.
oglum dogacqk diye ona arabali duvar kagidi bile yaptirdigim evimde bi gun yuzu goremedim.
Minigim suan yanimda yatiyor.
Canim annem salonda kanepede.
babam benim odamda.
Onlar rahat genis yatalim diye bize yataklarini verdiler.
O kadar zor ki.
O incecik nefes alisini dinliyorum oglumun.
hem uzgun hem kirgin hem de sinirliyim.
beddua gunah diye edemiyorum. Kufur etsem sinirjm daha da artiyor. Rahatlayamiyorum.
Oglum bi gece bile yatamadi anneannesinjn ona diktigi nevresimle besiginde.
Hepsi evde kaldi.
O minik ayaklari o dogmadan aldigim guzel mavi cizgili papuclari giyemedi.
hatta buyuduler bile. Bunlari aglayarak yaziyorum : ((((
Cok canim yaniyor.
kelimeler dugumleniyor bogazimda : (((
Kimlik fotokopisiyle aciyorlar kapıyı. Anahtarı evde unutup actırmak zorunda kalmıştım bir kez. Sadece kimlik fotokopisi verdim.kızlar ya ev kira. kontrat eşimin üzerine. yine de çilingir açar mı?
benim kocam para harcamada sınırı yoktur gidip en pahalısı en sağlamı neyse onu takar kapıya!
bi de sitede güvenlik var. onlara almayın diye tenbih etse de gidebilir miyiz? hukuksuz iş yapmak istemiyorum mahkemede aleyime delil olsun istemiyorum !
Ev sizin eviniz çilingirle açtırıp girebilirsiniz.
Eşiniz mi sizmi haklı bilemem.
Sizin dilinizde, kelimelerinizde hoş değil ''vicdan mastürbasyonu''.
Yazmıcaktım ama 8.000 tl alıyor. Oğluna 300 tl layık görmüş. Gerçi onun parasına ihtiyacım yok ama.
K. valide K. Peder o kadar laf saymışssınz.
Evi siz terkettiyseniz çocuktan mahrum bıraktığınızı düşünecekler aramayacaklar. Etrafınızda dönmeyecekler.
Eşinizin gezip tozduğunu kebapçılara gittiğini yazmışsınız. İş yerine gidip rezillik çıkartmayı. Görümcenizin altınlara konması. Yani eşinize saydırında birazda aynaya bakalım benim nerede hatam var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?