- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
Arkadaşlar merhaba ben evli ve 2 çocuk annesiyim eşimle severek evlendik yalnız aramızda şöyle bir sorun var ben içimde ne varsa anlatan duygularını belli eden çok duygusal , eşim ise hiç belli etmeyen biraz daha soğukkanlı biri ama ben onu iyi tanıyorum her hareketinde ne yapmak istediğini anlıyorum çünkü yüzü başka bir şey dese de içinde ne olduğunu anında anlaya biliyorum ne zaman bu konularda konuşma yapsam sadece dinliyor bir şey demiyor neden cevap vermiyorsun sen de bir şey soylesene diyorum ne diyeyim haklısın zaten diyor yani aramızda iletişim bozukluğu var ben konuşup çözmeye çalıştıkça o hep dinliyor cevap vermiyor yani adam konuşmak istemiyor her şeyi benden bekliyor hep teklif benden gelsin çocukları gezdirelim bunu yapalım onu edelim yani o sadece ise gidip gelsin para kazansın emir eri gibi onaylıyor da ne lazımsa sen söyle ben hiç bir şeyi akıl etmeyeyim diyor özel günlerde bile hediye alamıyor ben ne alayım bilemiyorum diyor yani baştan basit bir sorun gibi görünen şey zamanla sıkıcı olmaya başlıyor akrabalarım yurtdışında oturuyor iki çocukla bütün gün evdeyim ayriyeten çocuklar çok yaramaz gece uyumuyorlar benim ne gecem var ne gündüzüm tek arkadaşım konuşmaktan keyif ala bileceğim eşim var o da böyle sus pus çok yalnızım depresyona girmeme az kaldı neyse bu sabah biraz konuşalım dedim ağlayarak anlattım çok yalnızım dedim hayat sadece para kazanmaktan ibaret değil falan bu konuları kaç defa düzeltmeye calistimsa olmadı sen hep böylesin falan bu defa da adam kendini suçlu hissetti yetemiyorum falan gibi mi düşündü benim yüzümden ailem mutsuz falan gibi mi anladı ne ama ağladı gözlerinden süzülen yaşlar bıçak gibi yüreğime saplandı ne kadar yalvardimsa neden ağlıyorsun ama söylemedi yine her zamanki gibi sustu yani aramızda sevgi var saygı var çok çok iyi biri gözü benden başkasını görmüyor bütün tanıdıklar bizi kıskanıyor ama gel gör ki her şeyi ben yapmaktan yoruldum hem çocuklar hem ev işleri hem yalnızlık hem de her işi ben planlayim alinacaklar düzenleme organizasyonlar falan çok yoruldum oysa benimle biraz ilgilense benden mutlusu olmaz ama bugün eşim ise ağlayarak gitti diye yüreğime dert oldu neden ağladığını da tam olarak anlamadım sadece sanki kendisini suçlu hissetti gibi hissettim ne yapayım bir şeyler söyleyin bunun hiç çaresi yok biliyorum ama yine de teselliye ihtiyacim var