Esimle konustu cozum olmadi bi caresizlikle yillar sonra bu siteye bisey yazdimLutfen bana kirilmayin olur mu ama bazen insanlar esleri ile oturup konusmak yerine konu aciyorlar ve ben bunu anlayamiyorum!
Esimle konustu cozum olmadi bi caresizlikle yillar sonra bu siteye bisey yazdim
Evet haklisiniz ama kendimce icimi dokmek istedim belki benimle ayni durumda olanlar vardir diyeTabi ki yazacaksiniz bu en dogal hakkiniz ama keske dir dir yerine guzel bir ifade sekli ile konussaniz. Baktiniz olmuyor destek almayi deneseniz. Cunku gordugum kadari ile kendi hatalarinizin da farkindasiniz. Burda hepimizin evliligi karakteri, dogrulari farkli. Bazen size yardim etmek icin bir sey yazabiliriz bu da sizin evliliginizde guzel bir sonuc dogurmaz bunun icin dedim.
Bennn...başlığa cevap veriyorum "hangimiz değiliz ki"
O beni niye öpmüyor? Ben de öpmicem o zaman,Nasil tam anlatsam aramiza bi sogukluk girdi..mesela esim ben yatoyom iyi geceler diyo ben de iyi geceler diyip opmek istiyorum yanagindan mesela ama opemiyorum soguk soguk iyi geceler..sonra diyorum o beni niye opmuyo..evet hic opmuyo esim beni artik cinsellik haricinde bunu da karsima alip konussam yine bisey bulmussun dirdir etcek diye guler
konu başlığına istinaden yazıyorumMerhaba kısaca anlatcam 4 yillik evliyim esimle cok severek evlendik ikimiz de ogretmeniz şuan 1 yasinda dunya tatlisi bi oglumuz oldu ben oglumu buyutmek icin izne ayrildim 2 yasina dogru baslicam..cok zor ve kolik bi bebekti dogumda 1 ay annemin yaninda kaldiktan sonra eve dondum her kadin gibi esimden ilgi bekledim ama goremedim esim ben evdeyim o calisiyor diye tum sorumlulugu bana yikti..tek cocukla nasil olur dersiniz ama basimi kasiyacak tuvalete gutcek zamanim olmuyodu ilk 6 ay cok zor gecti oglum hic uyumuyor oglen falan..ben birakin banyo yapmayi tuvalete kosturarak gider oldum ve lohusayken gozunuze hersey batar ya daha birsuru sey..aradaki saygi sevgiyi sanirim yitirdik en cok uzuldygum sey bu...defalarca her kavgada bosancam dedim 2 gun sonra hicbisey olmamis gibi unuttuk..esime gelirsek aslinda bicok kisinin mumka aradigi evine bagli bize deger veren merhametli falan filan biridir cok uzatmiyim..ama hep kavga etcek bisey oluyo ve beni dirdirci olarak gitmeye basladi en uzuldugum sey bu ..zaten cocuktan arada cinsellik yok denecek kadar az..ben oglumla yatiyorum cunku uyumuyor ..bi de surekli yorhmgunluk falan kavga ..google gecmisine baktim kadin dirdiri hayattan bezdiren kadin falan diye konulara bakmis o kadar uzgunum ki
Güzellikle söylemeyi deneseniz. Canım telefondaki işin acil değilse bebeğe bakarmısın bende duş alayım vb şekilde.Esim herseye internetten bakar cocukla ilgili olsun okulla şunla bunla..demekki o da tek sorunun bende oldugunu dusunuyo esi dirdir yaoan erkekler ne yapiyo diye bakmis ama ben sorunun bende oldugunu dusunmuyirum sadece...tamam ben de isi burakip eve kapanmaktan cocuk bakmaktan biraz bunalima girmis olabiliim ama kavga etmesem de hicbisey aklina gelmiyo
Esimin okuldan bazi arkadas cevresi evine cok ilgisiz heo kahvede falan onlarla ne zaman bulussak esleri diyor sen sanslisin esinin boyke seyleri yok falan...o da bisey saniyor ben kadar evine bagli birimi var falan diyor her tartismada benim derdim evine baglilik degilki ..isten gel yemek ye hop tv nin karsisina elde telefin iki hal hatir sorma anca cocugu sor naptiniz ettiniz diye...cocukla ilgili seylere konus gülüş..eee ben biz ?
Aslinda asil sorun ben bunlari yapmaya kendime bakmaya cok hevesliyim bakiyorum da zaten..ben de şuna dayanamiyorum iste madem dus almak 10 dk esim desinki sen gir dusa ben cocugu oyalarim...ama o sanki bana hic kisisel ihtiyackarinolmayan sadece bebek bakimiyla gorevlendirilmis gibi yapti esim cok takintili biri cocugu da cok takinti yapti yani ben sadece cocugumu memnun etmek bakmak icin dunyaya gelnisim gibi..ilk zamanlar ben bi dusa gircem desem ne dusu cocuk durmaz agliyo iste bilmiyomusun diyodu bende de bunlar birikti kirildim..yani bebek agliyo diye insan kac gun dusa girmez..dogum yapali 14 ay olacak insanin hic mi kuaforde bi isi olmaz...gidemedim iste ..sacimi bile evde kendi kendime kestim boyadim...yani ben kendime bakmaya hevesliyim ama destek goremedigim icin duvarlar ordumSiz evliliğiniz için ne yapıyorsunuz? Biz kadınlar çok şey bekleriz ama adım atmayı gururumuza yediremeyiz genelde. Ben sizde eşinden uzaklaşmış, öpmeye bile imtina eden, kocasıyla arasına aşılmaz duvarlar örmüş bir kadın gördüm.
"Bana yardım etmiyorsun, benimle ilgilenmiyorsun, benimle sevişmiyorsun" demek dırdır etmektir, "hayatım bebeğe bakarmısın ben yemek yapayım, günün nasıl geçti, oyy benim kocam eve gelmiş, hey men bebe uyudu 20 dakikamız var çanlar çalıyor" demek paylaşımdır, istemektir, ilgiyi belli etmektir. Siz kendinize ve bebeğinize odaklanmış eşinizi bir kenara atmışsınız ama yedek kulubesinden aranıza gelmesini bekliyorsunuz. Adam kırmızı kart görmüş, gelemiyor ki.
Bebekten sonra yatak ayıran çiftlerde hep aynı sorunu görüyorum ama siz bunu uzun bir süre daha düzeltmeye niyetli değilsiniz gördüğüm kadarıyla. O konuda söyleyecek bir şey yok.
Herkes karşısında bakımlı insan ister. Biz nasıl ter kokan, kendine bakmayan, dişlerini fırçalamayan erkeklerden uzaklaşıyorsak onlar da aynı şekilde bizden uzaklaşıyorlar. Hiç bir erkek eve geldiğinde eve ve bebeğe odaklanmış, duşunu almamış, bebek kusmuğu kokan bir kadın istemez karşısında. Duş almak 10 dakika, hiç bir şey yapamıyorsanız eşiniz gelmeden üstünüzü değiştirip bi deodorantla tazelenmek yapılamayacak şey değil. Benim ablam, eşinin gelmesine yakın ayağında bebek sallarken bir yandan makyaj yapardı.
Yani özetle benim sizde gördüğüm dırdırcı bir kadından çok her şeyi eşinden bekleyen bir kadın. Siz birkaç adım atın, karşı taraftan geri dönüş alacaksınız bence.
Malesef benim buraz daha kadini kole gibi gorneyen esitlilci bir evlilik istegim var bastan beri de boyleydim kendimi saklamadimCanm çoğunuzun eşi böyle benm eşim de gelince yemek yer Kumanda telefon yatar ama hakkını yemeyim çocuklarla da ilgilenir ev işlerine yardım etmez herşeyi önüne bekler ama ben gocunmuyorum yapmaktan dırdır etmem zaten yoğun akşama kadar cinselligi aksatmak hiç doğru değil her yönden
Aslinda asil sorun ben bunlari yapmaya kendime bakmaya cok hevesliyim bakiyorum da zaten..ben de şuna dayanamiyorum iste madem dus almak 10 dk esim desinki sen gir dusa ben cocugu oyalarim...ama o sanki bana hic kisisel ihtiyackarinolmayan sadece bebek bakimiyla gorevlendirilmis gibi yapti esim cok takintili biri cocugu da cok takinti yapti yani ben sadece cocugumu memnun etmek bakmak icin dunyaya gelnisim gibi..ilk zamanlar ben bi dusa gircem desem ne dusu cocuk durmaz agliyo iste bilmiyomusun diyodu bende de bunlar birikti kirildim..yani bebek agliyo diye insan kac gun dusa girmez..dogum yapali 14 ay olacak insanin hic mi kuaforde bi isi olmaz...gidemedim iste ..sacimi bile evde kendi kendime kestim boyadim...yani ben kendime bakmaya hevesliyim ama destek goremedigim icin duvarlar ordum
Eşime hizmet etmeyi kölelik gibi asla görmedim eşim hizmeti ilgiyi sever karşılığında bana ilgisini sevgisini görür çabamı takdir eder haftada bir akşam yemeğe götürür istediğim herşeyi imkanı olduğun da almaya çalışır biraz karşılıklı olması lazım bişeylerin takdir sizin ben görüşümü belirttim ama kölelik hiç aklıma gelmemiştiMalesef benim buraz daha kadini kole gibi gorneyen esitlilci bir evlilik istegim var bastan beri de boyleydim kendimi saklamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?