Kocamın gözünde dırdırcı bi kadın oldum sanırım

gmszy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
286
187
103
Merhaba kısaca anlatcam 4 yillik evliyim esimle cok severek evlendik ikimiz de ogretmeniz şuan 1 yasinda dunya tatlisi bi oglumuz oldu ben oglumu buyutmek icin izne ayrildim 2 yasina dogru baslicam..cok zor ve kolik bi bebekti dogumda 1 ay annemin yaninda kaldiktan sonra eve dondum her kadin gibi esimden ilgi bekledim ama goremedim esim ben evdeyim o calisiyor diye tum sorumlulugu bana yikti..tek cocukla nasil olur dersiniz ama basimi kasiyacak tuvalete gutcek zamanim olmuyodu ilk 6 ay cok zor gecti oglum hic uyumuyor oglen falan..ben birakin banyo yapmayi tuvalete kosturarak gider oldum ve lohusayken gozunuze hersey batar ya daha birsuru sey..aradaki saygi sevgiyi sanirim yitirdik en cok uzuldygum sey bu...defalarca her kavgada bosancam dedim 2 gun sonra hicbisey olmamis gibi unuttuk..esime gelirsek aslinda bicok kisinin mumka aradigi evine bagli bize deger veren merhametli falan filan biridir cok uzatmiyim..ama hep kavga etcek bisey oluyo ve beni dirdirci olarak gitmeye basladi en uzuldugum sey bu ..zaten cocuktan arada cinsellik yok denecek kadar az..ben oglumla yatiyorum cunku uyumuyor ..bi de surekli yorhmgunluk falan kavga ..google gecmisine baktim kadin dirdiri hayattan bezdiren kadin falan diye konulara bakmis o kadar uzgunum ki

Mesela birbirimize artik hic canim askim vs demiyoruz sanki o kadar uzun zaman olduki istesem de diyemiyorum artik askim falan..kendime soz veriyorum kavga cikartmicam diye ama haftasonu mesela sabahtan bi aciyo spor kanalini vs..yani mutlaka kizcagim bisey oluyo ve buna da dirdir diyo ben ne yapabilirim

İnşaAllah herşey yoluna girer ama googledan bunu aratmak ben şok

Sanirim duzelmesi icin bbir degisiklik yapman gerek. Bunun ne olduguna sen kaarr vermelisin. Ya soylenmeyi birakacaksin ne kadar sinirini bozarsa bozsun, ya cinselligi artirma yoluna gideceksin. Ya da biraz rahat birakacaksin. Bilemiyorum ama adimi sen at bence. Karsi Karsi taraf bikmis görünüyor

Esim herseye internetten bakar cocukla ilgili olsun okulla şunla bunla..demekki o da tek sorunun bende oldugunu dusunuyo esi dirdir yaoan erkekler ne yapiyo diye bakmis ama ben sorunun bende oldugunu dusunmuyirum sadece...tamam ben de isi burakip eve kapanmaktan cocuk bakmaktan biraz bunalima girmis olabiliim ama kavga etmesem de hicbisey aklina gelmiyo

Hatayi hep baskalarinda ararsak cozemeyiz bazen donup kendimize bakmaliyiz.
Inanin kendime de bakiyorum bazen tamam diyorum hicbiseye soylenmiyim..bu sefer geliyo okuldan geceye kadar elde telefon veya kumanda ..yani onceden hic boyle degildik

Oğlunuzla yatmaniz yanliş
Ona rutin uyku düzeni kurmalisiniz.
Kendi basina uyumayi ogretmelisiniz.Tabi ki yatagina koyup hadi uyu diyerek kacmak degil bu.
Ona refakat ederek kendi yataginda uyumasini saglamalisiniz.
Bol bol kitap okuyun.
Kolayiniz geleni degil, sabirla yapmaniz gerekeni yapın.

Bizim milletin ezberi bence kadınları dırdırcı görmek
Sorsan benimki de çok konuştuğumu söyler ki alakası yok
İddialıyım 77 ceddinde kadın erkek farketmez benim gibi az ve öz konuşanı çıkmamıştır :)

Bebeğinizle uyumanız cinsellige engel değil cinselliğin az olması esler arasinda ekstra bir gerginliğe yol açıyor bana kalirsa, siz de biraz kendinize dikkat edin çok söylenmemeye çalışıın adam googledan aratacak kadar bunalmış demek ki..

Inanin benim de boyle hayallerim vardi ve cok okudum ama cocugum birakin kendi uyumayi emerek de sallayarak da uyumuyor uyudugunda da 20 dakikada bir uyaniyor yani bi sure daha onunla yatacagim ve esim de boyle olmasini istiyor cocuk emsin istedigi kadar diyor ..

Aslinda sanirim benim de icimde kirginliklar kaldi cocuktan sonra onun bu degisimiyle ilgili..yani onceden ornek bi cifttik simdi sanki 40 yillik evli gibi sadece evle cocukla ilgili seyler konusuluyo...sevgi gostergesi hic bisey yok ve bu benim canimi cok acitiyo

Kendimi gördüm sende benim eşim de bana dırdırcı der ve çoğu zaman dinlemez bile ama elde değil işte öyle sinir ediyorlar ki sakin kalamıyorsun. Benim evliliğim çok yıprandı bu sebepten ama siz daha yeni sayılırsınız yıpratma evliliğini çünkü çok konuşunca fayda etmiyor hatta tam tersi etki ediyor. Kısa ve net olmak lazım. Erkekler öyle yıpratmıyorlar kendilerini biz hem çok konuşan oluyoruz buna ragmen sinirlenen uzulen yine biz oluyoruz.Ben yapamadım yıllardır sakin kalmayı beceremedim ama tavsiyem sogukkanliligini korumaya çalış az konuş öz konuş.

Konuştunuz mu bu konuyu eşinizle,.yada siz farklı adimlar attiniz mı, kırgın olabilirsiniz elbette ama hiçbir şey yapmadan kızgınlığınızı başka şeylere söylenerek çıkarmanızın ilişkinize hicbir faydası olmaz.

Nasil tam anlatsam aramiza bi sogukluk girdi..mesela esim ben yatoyom iyi geceler diyo ben de iyi geceler diyip opmek istiyorum yanagindan mesela ama opemiyorum soguk soguk iyi geceler..sonra diyorum o beni niye opmuyo..evet hic opmuyo esim beni artik cinsellik haricinde bunu da karsima alip konussam yine bisey bulmussun dirdir etcek diye guler

Iste konusunca once ne alakasi var diye gormezden duymazdan gelme onemsememe sonra gülme allah allah yine bisey buldun falan deme..dirdir oluyo iste

Esimse ben soylenmesem evliligmizde hicbi sorun gormuyo sanki boyle mutlu..yani romantiklik guzel konusma gonul alma falan onemli degil sanki ..boyle omur boyu sorun gormeden yasayacak sanki ..

Lutfen bana kirilmayin olur mu ama bazen insanlar esleri ile oturup konusmak yerine konu aciyorlar ve ben bunu anlayamiyorum!

Senin Google geçmişine baktığını anlamış o bence
Yoksa arattıkları çok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…