İnşaAllah herşey yoluna girer ama googledan bunu aratmak ben şokMerhaba kısaca anlatcam 4 yillik evliyim esimle cok severek evlendik ikimiz de ogretmeniz şuan 1 yasinda dunya tatlisi bi oglumuz oldu ben oglumu buyutmek icin izne ayrildim 2 yasina dogru baslicam..cok zor ve kolik bi bebekti dogumda 1 ay annemin yaninda kaldiktan sonra eve dondum her kadin gibi esimden ilgi bekledim ama goremedim esim ben evdeyim o calisiyor diye tum sorumlulugu bana yikti..tek cocukla nasil olur dersiniz ama basimi kasiyacak tuvalete gutcek zamanim olmuyodu ilk 6 ay cok zor gecti oglum hic uyumuyor oglen falan..ben birakin banyo yapmayi tuvalete kosturarak gider oldum ve lohusayken gozunuze hersey batar ya daha birsuru sey..aradaki saygi sevgiyi sanirim yitirdik en cok uzuldygum sey bu...defalarca her kavgada bosancam dedim 2 gun sonra hicbisey olmamis gibi unuttuk..esime gelirsek aslinda bicok kisinin mumka aradigi evine bagli bize deger veren merhametli falan filan biridir cok uzatmiyim..ama hep kavga etcek bisey oluyo ve beni dirdirci olarak gitmeye basladi en uzuldugum sey bu ..zaten cocuktan arada cinsellik yok denecek kadar az..ben oglumla yatiyorum cunku uyumuyor ..bi de surekli yorhmgunluk falan kavga ..google gecmisine baktim kadin dirdiri hayattan bezdiren kadin falan diye konulara bakmis o kadar uzgunum ki
Inanin kendime de bakiyorum bazen tamam diyorum hicbiseye soylenmiyim..bu sefer geliyo okuldan geceye kadar elde telefon veya kumanda ..yani onceden hic boyle degildikHatayi hep baskalarinda ararsak cozemeyiz bazen donup kendimize bakmaliyiz.
Inanin benim de boyle hayallerim vardi ve cok okudum ama cocugum birakin kendi uyumayi emerek de sallayarak da uyumuyor uyudugunda da 20 dakikada bir uyaniyor yani bi sure daha onunla yatacagim ve esim de boyle olmasini istiyor cocuk emsin istedigi kadar diyor ..Oğlunuzla yatmaniz yanliş
Ona rutin uyku düzeni kurmalisiniz.
Kendi basina uyumayi ogretmelisiniz.Tabi ki yatagina koyup kacmak degil bu.
Ona refakat ederek kendi yataginda uyumasini saglamalisiniz.
Bol bol kitap okuyun.
Kolayiniz geleni degil, sabirla yapmaniz gerekeni yapın.
Bebeğinizle uyumanız cinsellige engel değilcinselliğin az olması esler arasinda ekstra bir gerginliğe yol açıyor bana kalirsa, siz de biraz kendinize dikkat edin çok söylenmemeye çalışıın adam googledan aratacak kadar bunalmış demek ki..
Konuştunuz mu bu konuyu eşinizle,.yada siz farklı adimlar attiniz mı, kırgın olabilirsiniz elbette ama hiçbir şey yapmadan kızgınlığınızı başka şeylere söylenerek çıkarmanızın ilişkinize hicbir faydası olmaz.Aslinda sanirim benim de icimde kirginliklar kaldi cocuktan sonra onun bu degisimiyle ilgili..yani onceden ornek bi cifttik simdi sanki 40 yillik evli gibi sadece evle cocukla ilgili seyler konusuluyo...sevgi gostergesi hic bisey yok ve bu benim canimi cok acitiyo
Iste konusunca once ne alakasi var diye gormezden duymazdan gelme onemsememe sonra gülme allah allah yine bisey buldun falan deme..dirdir oluyo isteKonuştunuz mu bu konuyu eşinizle,.yada siz farklı adimlar attiniz mı, kırgın olabilirsiniz elbette ama hiçbir şey yapmadan kızgınlığınızı başka şeylere söylenerek çıkarmanızın ilişkinize hicbir faydası olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?