+100 tüm konu aynı yere çıkıyorÖnceki konulariniza baktım da kocanızın surati düşse sinirlense siz bunu cinsellikle çözebileceğinizi sanıyosunuz. Tek iletişim yolunuz bu mu. ?
Cinsellik çok geçici bir çözüm, ilişki bitince çözüm de biter .. karşılıklı ihtiyaç giderirsiniz ancak .meselenin özüne inip ,konuşarak çözmeyi denesen en azından gidişata göre bir tavrin olur ..Arkadaşlar bana gerçek akılcı çözümler gerek.Eşim depresyonda ve aşamadığmız sorunlar oluyor ben büyütüyorum o takıyor.Ben alttan alınca o yüzüme bakmıyor.En son birkaç bilmeden,farkında olmadan yaptığım davranış yüzünden soğudu ve küçük düştüm.Bazılarına göre küçük bişi ama o kendini çok yalnız hissetti.Cinsellikten de soğuttu kendini.Fakat onu tekrar cinsellikle kazabileceğimi de biliyorum.Yaklaşmamdan rahatsız olabiliyor eyvallahı da yoktur.Fakat tek yolum onu aklımla,cinsellikle geri döndürmek.Bana tekrar şefkat göstermesi saygı duyması içn acil çözüm gerek.Onu sevdiğimi biliyor o da seviyor ama yetmiyor bazen.Beni görmek bile istemediğini düşünüyorum zaman zaman. Ayrılmayı ilk defa söyledi dün. Ama yapamıyoruz.Lütfen yardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?