Kocamın gözünden düştüm.Nasıl toparlayabilirm?

zeplin88

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
1.085
853
323
Arkadaşlar bana gerçek akılcı çözümler gerek.Eşim depresyonda ve aşamadığmız sorunlar oluyor ben büyütüyorum o takıyor.Ben alttan alınca o yüzüme bakmıyor.En son birkaç bilmeden,farkında olmadan yaptığım davranış yüzünden soğudu ve küçük düştüm.Bazılarına göre küçük bişi ama o kendini çok yalnız hissetti.Cinsellikten de soğuttu kendini.Fakat onu tekrar cinsellikle kazabileceğimi de biliyorum.Yaklaşmamdan rahatsız olabiliyor eyvallahı da yoktur.Fakat tek yolum onu aklımla,cinsellikle geri döndürmek.Bana tekrar şefkat göstermesi saygı duyması içn acil çözüm gerek.Onu sevdiğimi biliyor o da seviyor ama yetmiyor bazen.Beni görmek bile istemediğini düşünüyorum zaman zaman. Ayrılmayı ilk defa söyledi dün. Ama yapamıyoruz.Lütfen yardım.

Ufak tefek yanlış diyorsunuz ne olduğunu anlatmamışsınız. Zaten sevgisi saygısı bittiyse cinsellikle toparlama mantığı cok sacma. İşin yaş

Bence cinsellikten önce esinize anlayışlı davranın normal günlük işlerinizi yapın surat asmayin güler yüzlü olun küçük ama anlamlı bir hediye alın ama çokta üstüne düşmeyin kendi haline bırakın biraz zamana bırakın.

Cinsellik çok geçici bir çözüm, ilişki bitince çözüm de biter .. karşılıklı ihtiyaç giderirsiniz ancak .meselenin özüne inip ,konuşarak çözmeyi denesen en azından gidişata göre bir tavrin olur ..

Ayrıca problem yaşadığım insanı yatağımın ucunda bile yatırmam ..cinsellik şöyle dursun ..

Seks sorunları çözüyor olsaydı dünyada savaş, açlık veya en basitinden kavga gürültü bile olmazdı. Malum seksi herkes yapıyor.

Esas sorun nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…