Kocamın gözünden düştüm.Nasıl toparlayabilirm?

Esin sevismeyi seksi seven bir erkek oldugu icin mi cinsellikle duzeltebilecegini sandin.
Evet duzeltirsin sadece o anlik 1 2 saat seni isteyen ozleyen arzulayan bir adam gorursun ve sonra yine asil sorun su uzerine cikar.
Bence asil problem neyse onu cozmeye odaklan.

Kücük ufak tefek yanlislar diyorsun ama ne oldugunu söylemeye cekiniyor bahsetmiyorsun ..Cinsellikle kendine baglayamazsin esini kendine, depresyondaki birinin üstünede gitmemek gerek olaylari büyütcegine esine yardimci ol cözümler ara.

Ne alakası var arkadaşlar.Yapmadığım fedakarlık kalmadı.Kendi cinselliği sorun ediyor.Ama kendini soğutan da o olduğu için söylüyorum.Ben zaten sorunun kökü cinsellik demiyorum.Bu arada telafi etmek istediğim şey bizim durumumuzu arkadşına anlatmam ve arkadaşının ona akıl vermesi.Benim neden anlattığıma sinir olması.Herşeyi büyütebilen biridir.Saygı duyuyuorum özrümü de diledim.Sadece ne yapmalıyım onu çözmeye çalışıyorum..

Kendi cinselligi sorun ediyor derken?

Anlamadım galiba.
Kendi adıma şöyle açıklayayım.
Sorunun kökü cinsellik de olsa çözüm yine sevgiden geçer bence.
Yani sağlıkla ilgili bir sıkıntısı yoksa size karşı bir soğukluğu varsa üzgünüm sevilmiyorsunuzdur.
Arkadaş ile paylaşım evet büyük hata.
Bu yüzden darılmış,uzaklaşmış olabilir.
Telafi etmek imkansız değil,ama kolay da değil.
Pişmanlığınızı gerçekten hissetmeden yaklaşabileceğini sanmıyorum.

Uzun süredir birlikte olmuyoruz diyor.Ama kendi istemiyor.Bende çaba sarfetmedim.Yoruldum çünkü..Sonra da sende haklısın ama davranışlarını beğenmediğim için cinsellikte düşünemiyorum diyor.En ufak hareketime sinirleniyor.Bende sinirlenince kopuyor.Tripleniyor.Uzatıyor.

Büyütülecek bir şey zaten. Çiftlerin arasındaki durum kendine özeldir 3. kişilerle paylaşılmaz. Belki adam malzeme olmak istemiyor başkasına. Rahatsız edici bir şey, ben kendi ilişkimi bu yüzden bitirdim şahsen.

Konu tamamen cinsellikse eşinizin arkadaşına durumunuzu anlatmamız zaten büyütülecek bir şey. Siz fazla rahatsınız.

eşimin arkadaşının eşine anlattım onu da kocamı çok sevdiğimi fakat huysuz olduğunu kadınsal dertleşmeler.Zaten kendileri eşimi tanıyor neden böyle oldu eşin işin zor diyorlar.Yani eşim kendine karşı cephe alınmış hissediyor ama kendimi düzeltemem böyleyim kimseyle beni konuşma diyor.Oysa insanlar bizim iyiliğimiz için çabalıyor ama o buna inanmıyor.

Genelde kadinlar bi seye bozulunca istemez cinselligi. Ufak hareket dediklerin böyle 3.sahislara problemlerinizi anlatmaksa ufak degil sinirlenmekte hakli. Böyle seyleri unutmayip yaklasmak icinden gelmiyor olabilir. Eger kucucuk seyleri buyutuyorsa kendi yetersizligini senin yüzünden diyerek kapatıyor da olabilir.

Kimseyi ilgilendirmiyor sizin ilişkiniz hanımefendi. Herkesin ilişkisi çok mükemmel de sizinkini mi çözmeye düşmüşler. Bir de yorum falan yaptırmışsınız, elalemin ağzına sakızsınız. Millet sever dedikoduyu, siz anlatın diye gaza getirirler. Adam haklı, yaptığınız büyük ayıp. O anlattığınız kişi sizi tanıyan bütün ortak arkadaşlarınıza anlatmıştır, kendi eşine de anlatmıştır sizin eşinizin kulağına dahi gitmiştir. Kimse söylemez sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Cinsellikle falan hele bunu çözmeniz imkansız ötesi. Bunu çözmenin tek yolu ilişkinizi üçüncü kişilere anlatmayı kesip, eşinizin güvenini kazanmak.

Tüh esinin imaji sarsılmış kadınların gozunde. Ayiplayacaklarini tahmin etmiş ki baya bozulmuş. Kadınlar cekistirir arada kocalarinin ufak seylerini ne var bunda. Tabii özel hayatinizi tamamen ortaya sermiyosan. Hem biliyo yanlis yaptigini hem de sana gelip kukruyo degismiycem diye.

Sanırım cok kırıldıgı ıcın sızden sogumus umarım aranız duzelir
Bence guzel kahvaltılar aksam yemeklerı haftasonu kacamak tatılı bunlar eglenmenıze gulmenıze gergınlıkten uzaklasmasına yardıncı olur

Şöyle bir şey var

Ben eşimi üzüyorum kendime geleyim kendimi soğutmayayım iyi olayım demiyor.Ben burda ailemden uzaktayım aileme de yansıtmak istemediğim için arkadaşımıza anlattım ben kötü oldum.Tamam yaptığım yanlış fakat hemen beni dışlaması gerekmiyor anlayışssız biri değilim.Ben bilemedim hata ettim onların eşime karşı cephe alacaklarını.Hep bana cephe alıyorlar hemde evimize geldiklerinde hiç bir şey yok gibi davranıyorsun iyi kız sensin kötü çocuk benim diyor.Aylardır bu böyle konuşmuyorum diye salak sandın beni dedi.Biz kimin ilişkisini biliyoruz herkes çok mu iyi dedi.Herkes rol yapıyor diyor.Ben neler biliyorum kime ne anlatmışım içimden gelmeyen bir şeyi yapmacık şekilde yapmam diyor.Dürüstlüğümden kaybedeceksem kaybedeyim ben erkeğim kimseyle lişkimizi konuşamam konuşmam.Ayrılacaksak ayrılalım sakız oldu dedi.Oysa kimse kötü olun demiyor.Triplere girdi.benm de canımı sıktı üzüldüm.Ne olursa olsun benim eşim milletin eşimi kötü bilmesini istemem..
Sürekli tek takılma isteği var.Sürekli yalnız kalayım.Beni dışlıyor.Her hareketim batıyor diyor.Depresyondasın diyorum evet diyor ama destek almıyor.Napcağımı şaşırdım.

Son düzenleme:
Ben de baya affı zor bir şey yaptınız sandım. Boş bulunmuş dertleşmişsiniz, madem o kadar iyi adammış, sizi başkalarının sohbetine ihtiyaç duyacağınız kadar yalnız bırakıp itmeseymiş kendinden. Ben size hak verdim. Nazlı tripli erkek de bir yere kadar, ömrünü tüketir be insanın.

Hep siz çözümde görev alın, hep onun duyguları incinmiş olsun yok cinsellik yaşayası gelmesin filan. Ne bu?

Çekin önünüze adam akıllı konuşun, beni ne kadar kendi başıma bıraktın dön de bak, beni nerelere sürüklediğine, kimlerle hangi konuları konuşmak zorunda bıraktığına bak diye çıkın üste.

Bu hatanızın tabanı, eşinizin hatası.
Rest mi çekersiniz ne yaparsınız, böyle hayat geçmez. Oldu ya, depresyonlu paşayı memnun etmek için fır dönün durun bari. Alttan alsanız olmuyor, üste koysanız olmuyor, bu adama ulaşılamıyor demek ki. Nabzına tribine başlayın bakalım bi ne olacak.

Aşkımmmm ne olursa olsun o senin eşin millete hele hele onun arkadaşının eşine onu şikayet yada sitemlemen yalnış ve cidden kırıcı. Erkeği dışarıda yükselteceksin ağam paşam herşeyi bilirsin diye ama evde ne istersen yap.
Çok yalnış evet.

Arkadaslar arasinda bi cift var kiz kocasini ezer sakayla ortamda. Cocugun arkasindan dalga gecerler bu nasil erkek diye. Kiz nasıl kıymetli bi görsen. Cocuk ta o kadar iyi ki. Tasvip etmiyorum ama seven buna da katlaniyo. Ne demis ki konu sahibi azcik kiymet bilsin bu kocalar.

Ahan da tam tahmin ettiğim şey çıktı. Depresyonu kullanması da cabası. Çekilir dert değil, sizi delirtir sonra karşınızda sabırlı, vakur erkek olarak durur. Sanki hiç suçu yokmuş gibi.

Bu adamı alttan almalarla yola getiremezsiniz, aksine tepenize bindikçe biner, sizi hatalara sürükler sonra gardını alır.

Ciddi bir konuşma, belki bol kapı çarpmali restlesmeler ya da tam pasif direniş ve bildiğinizi okuma yoluna gitmeniz lazım. Kolay gelsin yani, çok zor. Muhtemelen, size sevgisi varsa bile kendi bencilliği perdeliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…