Kocamın gözünden düştüm.Nasıl toparlayabilirm?

Tam olarak aklımdan gecenleri yazmışsınız, ben de altına imzamı atıyorum

Övgüler ve bol övgüler adama özgü en lazım ha birde kıskanç damarlarını gıdıklamalı erkek işte basit panik yok ama gözün açık önemse ama en ufak münakaşada güçlü dur kişilik var sağlam hemde duruşu takın dekolte ve özenli abiye önerileri için ....com sitesini ziyaret edebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cinselligi kullanarak gozunde farkli durumada dusebilirsiniz.

Şimdi Gırgırcılar gelir öneride bulunur.

Herşeyin cinsellik olmasından nefret ediyorum.
Nerde aşk nerde sevgi nerde saygı.
Hastalık var saglık var cinsellikle kendine baglasan yarın cinsellik olmasa yine gözden düşeceksin o zaman.
Kalp kazanılırsa gerisinin önemi yok bence.

Cinsellik evlilikte de olsa bir şeyler için ne ceza ne ödül ne de barışma unsuru olması mantıklı değil.

Cinsellik anın tadıyla yapılan bir eylemken buna hayati kararlar nasıl bağlanır anlamam. Evlenince böyle biri olmak istemiyorum. Lütfen siz de cinsellikle değil de konuşarak halledin.

Kimseyle paylaşmayıp kafayı mı yiyecekmişsin?
Hiç kusura bakmasın ben de paylaşıyorum.
Tabi iyi niyetine inandığım arkadaşlarımla.

Millet rol yapıyor madem senin için kötü düşünmez.
Herkes sorun yaşıyor işte biz çok mu iyiyiz diye yorumlar.
Aklı başında millet tabi.

Bu çok hatalı olduğun bir konu değil.
Paylaşarak rahatlıyorsun, hayata böyle devam edebiliyorsun.

O da anlayışlı olsun azıcık.
Al karşına böyle anlat..

Bence esas problemlerden biri sorunların cinsellikle çözülebileceğini düşünmek. Tamam erkekler kadınlardan daha düşkün olabilir sekse ama duyguları olan insanlar onlar da. Belki eşiniz bu düşüncenize bozuluyodur. Abaza mıyım ben diye. Başka bi yol bulun.

Şimdi aslında şu kadının düşüncesi normal .çünkü öyle bir açlık var ki bu ülkede adamlar cinsellik diye ölüyor .
Yani akıl çok yok e böyle olunca cinsellikle bağlanıyor çoğu .çok örnek gördüm .gidip evlenenler bile oldu .bakıyorsun Adamın eğitimi kültürü farklı evlendiği kadına bakıyorsun neyse birsey demiyorum .
Konu sahibide kendince haklı .kadınlık silahını kullanıyor .umarım çözer sorunlarını .ama şuda var unutmasın Adamla yıllarca evlilik yaşayacak o cinsellik kalmayacak bir süre sonra .o Zaman ne yapıcak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…