- 3 Şubat 2018
- 25.800
- 110.967
- 598
Ben tedavi önerisinde bulunursam sende git diyecek sende tedavi gör diyecek yoksa yanlız gitmiyor
Gerekirse ilk beraber gidin. Bunun zarari yok. Zaten terapist gerekli sekilde yönlendirir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tedavi önerisinde bulunursam sende git diyecek sende tedavi gör diyecek yoksa yanlız gitmiyor
Tedavi ancak iyileşmek isteyene yapılır , bu alışkanlığı sanki grip , kanser ya da başağrısı gibi bir hastalık gibi görmek sanki hakaret eden kişiye mazeret bulmak gibi geliyor. Çünkü o adam büyük olasılıkla işyerine gelen müşteriye , patronuna ya da kendisinden üstün konumda olan birisine küfürlü konuşamıyor , tedaviye gitmeden canı isteyince daha doğrusu işine gelince düzgün konuşmasını biliyor da , karısına neden bilmiyor. Bu bir hastalık falan değil , tipik karşındaki insanı değersiz görüp ona göre konuşmak. Yani karısı degersiz ve küfredilebilir çünkü hicbisey yapamaz, ama patronu , onu yolda çeviren polis, yani eğer küfrederse ağır sonuçlar yaşayacağı kişi değerli.
Zaten konu sahibi dediki kufretsem umrunda olmaz. Burda aslında karısından gelecek küfürlerin bile ne kadar değersiz olduğunu anlarsınız. İnsan yerine koymuyorki kadına, onun ağzından çıkan lafa değer versin.
e bu adam bi gecede böyle olmamış ki, hep böyleymiş yapmışsınız çocukları. özür dleyince de affediyosunuz. e devam edin böyle mademYok malesef lise mezunuyunum çocuğun küçük daha büyük olsaydı iş bulup çalışırdım ama çocuğum engel oluyor kimsem yok bırakacak
Öyle bi ortamda yetiştiği için değişmesi çoook ,çok zor . Görgülü kuşlar gördüğünü işlermiş . Boşuna kendinizi üzmeyin . Bu tarz ortamlarda büyüyen insanlar istemeye, istemeye benzer aile bireylerine .Merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım 7 yıllık evliyim 2 tane çocuğum var biri 2 diğeri 7 yaşında eşimle en ufak bir tartışmanızda hakaret işitiyorum ağzı alışmış ailesi kardeşleri babası da öyle sürekli hakaret ediyor gerizekalı salak manyak vs. Gibi hakaretler benim çok gücüme gidiyor defalarca kez küstüm konuşmadım gelip özür diliyor gönlümü alıyor bi daha yapmicam diyor ama yine yapıyor güzellikle denedim olmadı oturup ağladım saatlerce olmadi bağırıp ortalığı ayağa kaldırdım olmadı her seferinde özür diliyor ama yine aynı ne yapabilirim nasıl davranmam gerekiyor lütfen bi akıl verin bırakıp bi süre gitmek istiyorum yanlız kalırsa aklı başına gelir diye ama gidecek yerim yok ailem bana çok uzak farklı bir şehirde zaten gitsem bile annem den de ayrı çekiyorum boşansa dahi ben sana bakmam evime almam diyen bir annem var ne yapacagimi bilmiyorum nolur bana yardımcı olun.
Evet öyle ama bende tahammül edemiyorum hakarete çok karşı bir insanım çok ağrıma gidiyorBenim eşim de böyle ama küfür etmez sinirli iken değişik konuşuyor. Bunu sürekli alışkanlık haline getirdi. Misal sinirlendi mi babanın geçmişi ama devam yok ne geçmişi diyorum temizlemsin diyor. Hep babanın geçmişi diyor bu arada baba olarak kendisinden bahsediyor. Bunu çok kez kullandı artık mantık aramadım 1 yıldır o kelimeyi kullanmıyor. Acaba sizin de böyle olma durumu var mı biliyor tepki vereceğinizi daha da devam ettiriyor o yüzden sizde o hakaret edince odayı terkedin zamanla anlayacaktır
Düzelir diye elimden geleni yapıyorum ama bilmiyorum artıkAilenin önemi isimli konu.
“Birbirimizi siviyiriz iyilisi bizi kırışmız, işim çık fırklı” diyen aklı bir karış havada kızlara okutulması gereken bir konu.
Bir adamın ailesi iyi değilse kendisinin iyi olma ihtimali % 2.
Sahtekar olma ihtimali %98.
Aile neyse evladı da büyük oranda odur.
Eşim ailesinden böyle gördüyse işin çok zor canım. Keşke düzelse ama zor.
Ben biliyorum gidersem sürekli beni sucliycak karşı tarafı buna inandıracak terapist bile etkilerGerekirse ilk beraber gidin. Bunun zarari yok. Zaten terapist gerekli sekilde yönlendirir
O kadar soğuyorum ki böyle yapınca yüzünü dahi görmek istemiyorum ama başka çarem yok bebeğinde küçük evden bi yere çıkamıyorum dizinin dibinde oturuyorumTedavi ancak iyileşmek isteyene yapılır , bu alışkanlığı sanki grip , kanser ya da başağrısı gibi bir hastalık gibi görmek sanki hakaret eden kişiye mazeret bulmak gibi geliyor. Çünkü o adam büyük olasılıkla işyerine gelen müşteriye , patronuna ya da kendisinden üstün konumda olan birisine küfürlü konuşamıyor , tedaviye gitmeden canı isteyince daha doğrusu işine gelince düzgün konuşmasını biliyor da , karısına neden bilmiyor. Bu bir hastalık falan değil , tipik karşındaki insanı değersiz görüp ona göre konuşmak. Yani karısı degersiz ve küfredilebilir çünkü hicbisey yapamaz, ama patronu , onu yolda çeviren polis, yani eğer küfrederse ağır sonuçlar yaşayacağı kişi değerli.
Zaten konu sahibi dediki kufretsem umrunda olmaz. Burda aslında karısından gelecek küfürlerin bile ne kadar değersiz olduğunu anlarsınız. İnsan yerine koymuyorki kadına, onun ağzından çıkan lafa değer versin.
Ben biliyorum gidersem sürekli beni sucliycak karşı tarafı buna inandıracak terapist bile etkiler
Terapist yer mi o numaraları. Anca eşlerini bastırsın kocalar.Ben biliyorum gidersem sürekli beni sucliycak karşı tarafı buna inandıracak terapist bile etkiler
Tedavi olmasına gerek duymadım bu güne kadar ama işe yararsa gerçekten iyi bi şeyTerapist yer mi o numaraları. Anca eşlerini bastırsın kocalar.
Ozaman katlanmaya devam edeceksiniz , ama bu sizin seçiminiz . Bagzi kadınlar öldürülme tehdidine rağmen boşanma davası açıyorlar. Sığınma evine gidiyorlar. Tekrar hayat kurup , kocalarından kurtuluyorlar. Size eşiniz o kadar değersiz davranmış ki , siz de bunu kabul eder hala gelmişsiniz. Kendiniz ve çocuklarınız için seçtiğiniz hayat buysa seçiminizi kabul edin yaşayın.O kadar soğuyorum ki böyle yapınca yüzünü dahi görmek istemiyorum ama başka çarem yok bebeğinde küçük evden bi yere çıkamıyorum dizinin dibinde oturuyorum