Kocamın hareketleri

kardelen3176

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
103
128
53
31
arkadaşlar Kocamın kuzeni ve teyzesi dayısı bizde kaldılar çok sinirlerim bozuldu 6 kişiyi ağırladım en iyi şekilde ama sorun şu yemek yiyoruz ben çocuğa yedirmekte yiyemedim bizimki gitmiş oradaki genç kıza doydunmu yemek katayımmı diyor tatlı yiyoruz ben yanındayım bana getirmiyor kıza getiriyor şimdi bu konuyu eşimle basıl konuşabilirim walla sinirlerimi bozdu resmennnn orda birtane daha kuzeni var ama hep bekar olana ilgi alaka var dayısına teyzesine hizmet yok

Son düzenleme:
Ne alaka aç kalmaklaaa tek bekAr kızla ilgileniyor

Bekar kıza duyguları mı var diyorsun yani?
Doydun mu? Tatlı yer misin? diye sorunca özel ilgi mi oluyor?

Ya gerçekten garipsiniz.
Evlenince adam senin tapulu malın olmuyor. Senden önce de, kuzenleri kan bağları vardı yine olmaya devam ediyor. Sadece sana özel olmuyorlar. Bi bunun farkına var.

Bence sen misafir ağırladığın için gerilmişsin. Ağır gelmişler sana. Kocana kuzeninden sarmaya yer arıyorsun.
Pandemi döneminde misafir kabul etmeyin, toplum sağlığı açısından gerekli.

Bekar kıza duyguları mı var diyorsun yani?
Doydun mu? Tatlı yer misin? diye sorunca özel ilgi mi oluyor?

Ya gerçekten garipsiniz.
Evlenince adam senin tapulu malın olmuyor. Senden önce de, kuzenleri kan bağları vardı yine olmaya devam ediyor. Sadece sana özel olmuyorlar. Bi bunun farkına var.

Bence sen misafir ağırladığın için gerilmişsin. Ağır gelmişler sana. Kocana kuzeninden sarmaya yer arıyorsun.
Pandemi döneminde misafir kabul etmeyin, toplum sağlığı açısından gerekli.
Bak canım iki kuzenivar ama birine bunu yapıyor

Back
X