Kocamın hareketleri

arkadaşlar Kocamın kuzeni ve teyzesi dayısı bizde kaldılar çok sinirlerim bozuldu 6 kişiyi ağırladım en iyi şekilde ama sorun şu yemek yiyoruz ben çocuğa yedirmekte yiyemedim bizimki gitmiş oradaki genç kıza doydunmu yemek katayımmı diyor tatlı yiyoruz ben yanındayım bana getirmiyor kıza getiriyor şimdi bu konuyu eşimle basıl konuşabilirim walla sinirlerimi bozdu resmennnn orda birtane daha kuzeni var ama hep bekar olana ilgi alaka var dayısına teyzesine hizmet yok
Bence paranoya yapmanı gereken konu şu: Virüs coşmuşken eve 6 kişi aldık, virüs kapmış mıyızdır?

Kozlar hepinize tek tek teşekkür ederim o kadar insanın içinden tek bir kişiye ilgili olmak beni üzdü hepiniz bir dünyaneleştiri yapmışsınız ben bekar evli diye ayırmıyorum ben gözlemlediğimi söylüyorum ama burası dertlerimizi paylaşacağımız yer kadın kadına akıl vermeli destek vermeli kimisi tedavi ol demiş kimisi başka hakarette bulunmuş be diyim

Kıskançlık bir hastalıktır. Seviyesi ileriyse tedavi olmak kadar doğal bir şey yok. Dolayısıyla bu öneriyi size hakaret edilmiş gibi algılamanız gereksiz olmuş. Kadın kadına akıl veriyor zaten. Bekar-evli ayırmıyorken neden her mesajınızda kuzenin ‘bekar’ olmasına özellikle vurgu yaptınız?

Kuzene asılma ihtimali niye bu kadar garip geldi ki. Türkiye'de kuzenle evlenmek çok yaygın. Siz Finlandiya'da fln mı yaşıyorsunuz?

Benim çevremde yaygın değil. Finlandiya’da değil Türkiye’de yaşıyoruz. İki kuşak üstümde var kuzenle evlenenler sadece. 21.yüzyılda kuzenle evlilik normal karşılanmıyor en azından benim ve tanıdığım herkesin çevresinde bu böyle. Kuzeniyle evlenen insanlar olabilir hala ama bu dönemde çok yaygın olduğuna inanmıyorum.

arkadaşlar Kocamın kuzeni ve teyzesi dayısı bizde kaldılar çok sinirlerim bozuldu 6 kişiyi ağırladım en iyi şekilde ama sorun şu yemek yiyoruz ben çocuğa yedirmekte yiyemedim bizimki gitmiş oradaki genç kıza doydunmu yemek katayımmı diyor tatlı yiyoruz ben yanındayım bana getirmiyor kıza getiriyor şimdi bu konuyu eşimle basıl konuşabilirim walla sinirlerimi bozdu resmennnn orda birtane daha kuzeni var ama hep bekar olana ilgi alaka var dayısına teyzesine hizmet yok

Benim eşim kuzenim bana "naber kiz?" diyip gülümsediği için bana ne afralar ne tafralar yapmisti... 3 erkek kuzenim var mesela en büyüğünü kiskanir sadece.. Takmış çünkü ona.
Halbuki o benim en yakin arkadaşımdı önceden. Çok iyi anlaşırdık ta ki ben evlenene kadar. . Simdi konuşamıyoruz bile.

Eşinizin veya sizin ailenizde kuzen evliliği varsa bu durumdan rahatsiz olmaniz normal.
Ayrica misafirle ilgilenmesi aşırı normal olurdu ama ortamdaki misafirlerle ilgilenmeyip bir misafire koşturmak saçma evet, amaci ne yani bilemedim.

Valla bu devirde babana bile güvenmemek gerekiyo. Herkes kardeş kardeş üstüne basa basa söylemiş ama okadar cok kuzeni ile sevgili olan evli olan varki :) Adamın niyeti belkşde kötüydü bunu bilmeden kadının üstüne gitmek mantıksız.sonuçta o hareketlerini eşi gördü nasıl baktığını nasıl konuştugunu belkide gerçekten iyi niyer yoktur. Aman hemen bir yargılama :)

Öz kuzenim tarafından tacize uğramış biriyim.Akraba olmaları ne yazık ki günümüz şartlarında bir şeylere engel olmuyor.Neler duyuyoruz..

Siz fazla mı kıskançsınız bilmiyorum.Ama eşinizin gerçekten böyle bir ilgisi varsa konuşmaya çalışmak yerine kapı önüne koyulmayı haketmiş.Tabi kıskançlık mı değil mi bilemem.

Tamam misafir olabilir ama o ilgiyi daha çok büyüklerine gösterebilir saygı icabı, koca kız ne yemek istiyorsa yesin ayrıca benimde zoruma giderdi ben hizmet edip çocukla ilgilenirken bana destek olmaması, konu sahibi daha çok ona alınmıştır haliyle..

Valla bu devirde babana bile güvenmemek gerekiyo. Herkes kardeş kardeş üstüne basa basa söylemiş ama okadar cok kuzeni ile sevgili olan evli olan varki :) Adamın niyeti belkşde kötüydü bunu bilmeden kadının üstüne gitmek mantıksız.sonuçta o hareketlerini eşi gördü nasıl baktığını nasıl konuştugunu belkide gerçekten iyi niyer yoktur. Aman hemen bir yargılama :)

Bizim ailemizde hiç kuzen evliliği olmadi benim bildiğim. Eşimin ailesinde de yok kizen evliligi.
İkimizde kuzenlerle kardeş gibiyiz ama kimseye kuzen kardeştir diyemiyorum ben artik, çok farkli bakan insanlar gayet var kabul etmek lazim.

Bizim ailemizde hiç kuzen evliliği olmadi benim bildiğim. Eşimin ailesinde de yok kizen evliligi.
İkimizde kuzenlerle kardeş gibiyiz ama kimseye kuzen kardeştir diyemiyorum ben artik, çok farkli bakan insanlar gayet var kabul etmek lazim.
Öyle tabi ama birde insanın içi önemli. Evlilik olmasada bir adamın niyeti kötüyse kardeş kuzen bakmaz o neler duyuyoruz. Allah korusun

Eşi olarak tutumunu çok iyi anlamışsınızdır.
Eğer durumdan farklı şeyler sezinledi iseniz çakın kibriti fakat böyle bişey sezinlemeyip çocuk bakma vs ev yükünden dolayı gerginseniz sakinleşin derim.

Sizin misafir ağırlamak epey sinirinizi bozmuş en kısa zamanda evden gönderin.

Kızlar karar aldım bu kıskançlıklarımı bir kenara bırakıp yoluma devam edeceğim hepiniz haklısınız sanırım ben bunaldım buna sardım eşimlede bu konuyu konuşmadım çünkü gereksiz kıskançlık yaptım hepinize tek tek teşekkürler ☺️ iyiki varsınız

bunu benim babam çok yapıyor. mangal yakıyoruz mesela daha biz yememişiz misafire ikinci tur veriyor yine bize bir şey kalmıyor falan. belki bazı insanlar biraz böyle ya. ikramda bulunmak bir çeşit statü gibi olabiliyor bazen. belki öyle bir şeydir. eşinize çocuğu sen yedir de ben de yemeğimi soğutmayayım falan gibi bir şey deseydiniz keşke.

Evet bana öyle geldi
Bazı kuzenler daha yakındır benim de bir sürü kuzenim var ama içlerinden 2 tanesini daha çok severim. Eşinizin durumu da böyledir bence. Sizin ailenizde varsa akraba evliliği ondan pimpiriklenmişsinizdir ama herkesi kendi çevrenizle kıyaslamayın. Bunlar çok sapkın düşünceler :KK20:

Eee doydun mu tatli yer misin demis.onca gun kalmislar da sizde, bir bumu hoslanti suphesi olusturdu yani?:))))))ee baska Napti mesela? size de yer misin demediyse eyvah ki ne eyvah.ya kusura bakmayin da boyle sacma bir dusunceye sacma bir yorum yani.kardes o kardeş.cok ta sevebilir, kiyamayada bilir ona. ne var bunda?yani ben boyle kuzen evliliği görmediğim icin cok tuhaf geldi bana sizde varmi ki?

Bebeği yedirme işini eşiniz yapsın siz değil hem baba- çocuk arasındaki bağ da artmış olur. Açık açık söyleyin rahatsız oluyorum kuzeninle arana mesafe koy diye. Bu arada insan akrabasından kıskanır mı vs yazmışlar arkadaşlar yaşadığımı ülke Türkiye farkında mısınız? Bazı ailelerde sürekli akraba evlilikleri olduğu için ne kuzen kuzene kuzenmiş gibi bakıyor ne teyze yeğene. Ben de aç kalıp yemek yiyemediğim halde eşim bana bebekle ben ilgileneyim sen ye demezse rahatsız olurum (mesele bence başka birine ilgi değil). Her neyse bu arkadaş da rahatsız olduğunu ve ne yapabileceğini sormuş kuzeninden kıskanayım mı kıskanmayayım mı diye sormamıs ne meraklısınız lince.

Back
X