Kocamın hareketleri

Yaaa gerçekten beni bu anladınız ya şükürrrr çok saolun
Siz de sağ olun.
İletişim önemlidir. Kendinizi yiyip bitirmeyin. Misafirler gidince eşiniz ile yine baş başasınız. Sorun yaratmak yerine alınganlığınızı belirtin. Belki de eşiniz hiç o açıdan düşünmemiştim diyip size karşı daha dikkatli olacak bir dahakine. Erkekler düz mantıktır. Kadınlar gibi hayatta düşünceli olamazlar. (Yine tuttu feminist damarım sanki, neyse :KK70: )

Biraz alıngan ve kıskançsınız. Ama nedense ben diğer arkadaşlarımızdan farklı olarak eşinizde biraz suç buldum. Sebebi ise bir erkek misafir olduğu zaman eşini de önemsediğini hareketlerine yansıtmalı ki bu tarz alınganlıkları kendi eliyle yaratmasın. Eşinizin niyeti kötü değildir, öyle olacak olsa göz göre göre yapmazdı emin olun. Kadınlar daha duygusal bakabiliyor genelde olaylara. Siz önem verilmeye layık olduğunuzu düşünüyorsunuz ondan o hareketleri görmeyince şahsi olarak sorun yaratıyor zihniniz. Bence sakin olup misafirler gidince bu durumları eşinizi kırmadan örnek verebilirsiniz. Ama kesinlikle kıskançlık gibi algılatmayın sinirlendirmeyin, sadece beklentinizi söyleyin derim. Hem içinizde kalmamış olur hem de eşiniz de bir dahakine dikkat etmeye çalışır. Kendinizi üzmeyin.
Böyle hesap kitap yaparak davranmak insanı yorar. Bir de bu düşüncenin duygusallıkla alakası da yok. Güvenmemek bu, eşinden her şeyi beklemek. Yani gerçekten bir şey olsa çok şaşırmamak vs... Ben şöyle bir durum görsem böyle bir şey düşünemem bile. Yakistiramam eşime ve kendime böyle düşündüğüm için. Misafir gelmiş ve hangi sebeple bilmiyoruz ye demiş tatlı vermiş vs. Konu sahibi de çocuğa yediriyormus eee çocuğa yedirirken hadi sen de ye, hadi tatlı ye mı desin. Bir de niye diyecekmiş başka kadına-kuzen oluyor bu-tatlı ye dedi diye. Cidden böyle bir şey yapmadan önce hesabını tutacaksak işimiz var.

O kadar üzücü ki bu durum. Bekar olmak arkadaşlar arasında da olsan zor kuzen olsan da zor. Yazık ya günah. Tatlı ister misin sorusuna kıza bunu hissetmek nedir? Evli kadınlar bekar arkadaşları istemezken bekar kuzenlere de bu yapılıyorsa çok yazık. Kocanın öyle gözü varsa bekar değil üç çocuklu kadınla da yapar!!

anlattığınızda bişey yok ama kadın hisseder mevzuuna katılıyorum sonuçta o an eşinizin yüz ifadesini halini tavrını siz gözlemliyosunuz, misafire ilgi alakaysa hepsine sorsun sadece ona değil. ben bunun altında illa kötü bişey var demiyorum ama dört beş misafirin içinde tek birine hürmet etmek ilgi alaka göstermek garip yani ben olsam benim de gözüme batardı. ama kıskanmazdım.

Esinizin sizin yaninizda kizenine asildigini düsünüyorsaniz yapacaginiz belli: yüzleseceksiniz, ama sonuclara katlanabiliyorsaniz. Biri bana "kuzenine asildin" diye hafiften bir laf etse kiyamet kopar..

Şurada anket yapılsa bir çok kişinin ailesinde akraba evliliği çıkar ama nedense herkes kuzen kardeştir konusunda hem fikir.
Evet kardeş sayılır bence de.
Ama birilerine göre kardeş değil ki bu kadar fazla akraba evliliği var.
Tanımadığınız insanlara nasıl bu kadar net kefil oluyorsunuz anlamıyorum.
Belki adam gerçekten artniyetli.
Bilemezsiniz.

Kozlar hepinize tek tek teşekkür ederim o kadar insanın içinden tek bir kişiye ilgili olmak beni üzdü hepiniz bir dünyaneleştiri yapmışsınız ben bekar evli diye ayırmıyorum ben gözlemlediğimi söylüyorum ama burası dertlerimizi paylaşacağımız yer kadın kadına akıl vermeli destek vermeli kimisi tedavi ol demiş kimisi başka hakarette bulunmuş be diyim

Kozlar hepinize tek tek teşekkür ederim o kadar insanın içinden tek bir kişiye ilgili olmak beni üzdü hepiniz bir dünyaneleştiri yapmışsınız ben bekar evli diye ayırmıyorum ben gözlemlediğimi söylüyorum ama burası dertlerimizi paylaşacağımız yer kadın kadına akıl vermeli destek vermeli kimisi tedavi ol demiş kimisi başka hakarette bulunmuş be diyim
Ne dememizi bekliyorsunuz? Hmm sofrada bekar kuzene şundan ye bundan ye dediyse kesin asılıyordur boşan falan mı? Bahsettiğiniz şeyler delil bile değil anlık bir olay yaşanmış. Zaten siz de ev sahibisiniz durmadan size bunu ye şunu ye demesine gerek yok misafire yapılır o. Kızın yaşı da diğerlerine göre küçükse ya da çekingen kaldıysa ondan yapmıştır. Kuzenimin evine yemeğe gitsem ve kuzenimin eşi kafasından böyle saçma sapan şeyler geçirse şok olurdum. Bekarlar insan içine çıkmasın bence yoksa her an evli bir erkek onlara asılabilir.

Kadınlar kulübü diye hepimiz kadınız diye burda birbirimizi gaza getirecek, hep siz haklısınız, biz haklıyız diyecek değiliz ki. Burası farklı fikirleri görmek, yardım almak, içini dökmek için var. Ama siz size farklı gelen hiçbir cümleyi kabul etmiyorsunuz. Böyle bir şey katamazsınız ki kendinize burda ya da başka platformda.

Ben size hak veriyorum. Neler olmuyor ki Türkiye de. Eşimin kardeşlerinin eslerinin çoğu amca hala çocuğu. Eşiniz sizinle de ilgilenmeliydi diğer misafirler ile de. Yada hiçbirine sormayacakti. Başka şüpheli bir durum yoksa eşinle konuş alındım misafirler varken ilgilenmedin benle diye.

Esinizi biz tanimayiz etmeyiz..artik neler neler okuyoruz görüyoruz..bu konunun ayrimini en iyi siz yaparsiniz cunku orada sizdiniz..esinizin tavri hurmet edip agirlamak miydi yilisik bir samimiyet miydi ben bilemem..

Ihtimal bile veremiyorum yazdıklarınıza ne saçma, aşırı kıskançlık ediyorsunuz hayatım .

Kadınlar kulübü diye hepimiz kadınız diye burda birbirimizi gaza getirecek, hep siz haklısınız, biz haklıyız diyecek değiliz ki. Burası farklı fikirleri görmek, yardım almak, içini dökmek için var. Ama siz size farklı gelen hiçbir cümleyi kabul etmiyorsunuz. Böyle bir şey katamazsınız ki kendinize burda ya da başka platformda.
Hayır eleştire geliyorum ama hakarete değil

Ben kocanızin tavirlarindan hic hoslanmadim.Misafire ilgi toptan gösterilir.Tek kişiye degil.Eşin yükü hafifletilir,yemek yiyemediyse firsat verilir.Herkes sınırını bilmeli.Siz yapsanız hoş görecek miydi? Tedavilik bi durum yok.Başina gelse ortaligı yikacak bir sürü kadin var burada.Millet yazildiğı üzere amca ,hala,dayı oğluyla evleniyor.Garipseyenler Turkiye 'de yaşamıyor sanırım.

Ben kocanızin tavirlarindan hic hoslanmadim.Misafire ilgi toptan gösterilir.Tek kişiye degil.Eşin yükü hafifletilir,yemek yiyemediyse firsat verilir.Herkes sınırını bilmeli.Siz yapsanız hoş görecek miydi? Tedavilik bi durum yok.Başina gelse ortaligı yikacak bir sürü kadin var burada.Millet yazildiğı üzere amca ,hala,dayı oğluyla evleniyor.Garipseyenler Turkiye 'de yaşamıyor sanırım.
Ulkedeki evliliklerin neredeyse yuzde 30 u akraba evliligi oldugu istatistik olarak ortada üstelik ama ayyy olur mu öyle şey 😂😂😂
Oluyor bacılar oluyor malesef.
Kadinlarkulubu uyeleri hic karsilasmamis heralde.

Back
X