- 11 Şubat 2021
- 103
- 128
- 53
- 31
- Konu Sahibi kardelen3176
-
Canım orda bekar ve evli kuzeni var bekar olana sürekli hizmet ediyor dayısı teyzesine bile sormuyornEşinizi akrabasından kıskanacak ne yaşattı bu hayat size ?
Ne alaka aç kalmaklaaa tek bekAr kızla ilgileniyorİlk defa mi çocuk doyururken aç kalıyorsunuz?
Evde misafir var, onlarla ilgilenmesi gayet normal.
Yani? Yanında karısı var kuzenin ana.babasi var. Kıza mi asılıyor?Ne alaka aç kalmaklaaa tek bekAr kızla ilgileniyor
Ne alaka aç kalmaklaaa tek bekAr kızla ilgileniyor
Ben kadınım ve sizden fikir alıyorum kadın hisseder biliyorsunuzNiye sürekli bekar bekar diye vurguluyorsun ki?
Niyet bozuksa zaten ona mı önem vericek?
Zaten öyle bir insansa bıraksın konu sahibi ne hali varsa görsünYani? Yanında karısı var kuzenin ana.babasi var. Kıza mi asılıyor?
Evet bana öyle geldiYani? Yanında karısı var kuzenin ana.babasi var. Kıza mi asılıyor?
Bak canım iki kuzenivar ama birine bunu yapıyorBekar kıza duyguları mı var diyorsun yani?
Doydun mu? Tatlı yer misin? diye sorunca özel ilgi mi oluyor?
Ya gerçekten garipsiniz.
Evlenince adam senin tapulu malın olmuyor. Senden önce de, kuzenleri kan bağları vardı yine olmaya devam ediyor. Sadece sana özel olmuyorlar. Bi bunun farkına var.
Bence sen misafir ağırladığın için gerilmişsin. Ağır gelmişler sana. Kocana kuzeninden sarmaya yer arıyorsun.
Pandemi döneminde misafir kabul etmeyin, toplum sağlığı açısından gerekli.
Hisseder deBen kadınım ve sizden fikir alıyorum kadın hisseder biliyorsunuz
Bak canım iki kuzenivar ama birine bunu yapıyor
Kocanin kuzeninde gözü varsa boşan mademEvet bana öyle geldi
Bu yazdıklarınızda kadının hissedeceği bir durum göremiyorum.Ben kadınım ve sizden fikir alıyorum kadın hisseder biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?