Kocamın hareketleri

Ben kadınım ve sizden fikir alıyorum kadın hisseder biliyorsunuz
Aynen burda dün hisseden bir kadının konusu vardı. Kadın kendi açmamış da ona yöneltilmiş suclamalar yani. Aynen kadın olduğumuz için hepimize doğusta otomatikman hissedebilme özelliği yükleniyor. Belki """bekar"""" kuzeni ile daha çok anlasabiliyordur. Ya da kız az yiyordur dikkatini çekmiştir. Ye kilo al biraz demek istemiştir. Yani ortalık yerde asılacak değil ya. Hem kuzenine bir de evliyken asılacak biriyle evliyseniz nerde kaldı "kadın hisseder"lafi. Bizim bu hissetme radarlarımız sadece esimiz başka birine ilgi gösterince mı açılıyor?

Allah aşkına bu kadar da düşmeyin ya eşinizi kuzeninden dayısının kızından kıskanıyorsunuz pes..kız yememiştir falan teklif etmiştir yani işiniz var diye ne var bunda bu kadar da kötü niyet olmaz. Benimde erkek kuzenlerim var biri alır kendi yer öbürüne ben götürürüm sorarım iyi eşim hemen kötü düşünsün o zaman bu kadar kalp karalığı fazla bence

Çocuğum yokkende genelde evde misafir varken en sona ben kalırdım. Oğlum olduktan sonra oğluma yedirdiginden genelde sonradan yemek yerim bunu hiç problem yapmadım. Çünkü ben onların evine gittiğimdede genelde onlar ayni durumu yaşarlar. Bende kuzenlerim gelince tekrar yemek tatlı teklif ederim . Eşimde kuzenlerine elleriyle servis yapar çay doldurur.
Eğer sizin ekstra bir gözleminiz rahatsızliğiniz varsa bilemem ama anlattıklarınızda bir sorun göremedim. Eğer böyle bir gözlemin yoksa eşine yansıtma çok ters tepebilir. Ben şahsen çok büyük tepkiler gösterirdim eşime.

Herçeşit insan var ne diyim bilmiyorum ama eşini tanıyan sensin daha önce başka kadınlarla aldatması vs oldu mu

Kuzenleri ile ilişkisini biliyormusun? Belki beraber büyüdüler belki yakındırlar .
Evli olanın yanında eşi var diğeri sanırım daha küçük kardeşi gibi hissediyor olamaz mı?
Asılıyor olsa o ortamda hepinizin gözüne sokarak yapmazdı. Hatta ilgilenmiyormuş gibi davranırdı.
Kuzene asılmak nedir ayrıca ya!
Kardeşten farkı yok ki bu tarz yaklaşımlar gerçekten çok çirkin

Ayrıca kim kime yemek sofrasında şunu yer misin bunu yer misin diye asılır ki? Dün tanışmadı herhalde bu insanlar olacak olsa sizin ruhunuz duymazdı.

Her kuzene aynı ilgi gösterilecek diye birşey yok. Bende bazı kuzenlerimle sadece karsilasinca slm nasılsin falan tarzında konuşurum, fakat bazilarida çok daha samimiyet kurduğum sevdiğim kuzenlerim arar sorarim mesela. Kafa yapısı diye birsey var herkesle uyusmaya biliyor akraba dahi olsa. Belki çocukluk anılari var daha yakın hissediyor belki kuzeni çekingen o yüzden ona soruyor sadece. Adamın gözü olsaydı kız bekarmis eşiniz sizinle evlenmiş, onunla olmamış. Kiiii bizde kuzen kardeşten farksızdır da bakış açısı sonuçta

O kuzeni ile daha yakındır. Ya da o kuzeni utangaçtir. Kuzen benim için kardeş ama herkes için değil. Eşinize güzelce sorun. Niye sadece ona sordun. Başka misafirlerde vardı ayıp oldu gibi. Burada yazdığınız şekilde sorarsanız eşiniz sizi tersleyebilir. Burada kıskanç ve kuruntu yapmış gibi gözükmüşsünüz.

Kaç yaşında bu kuzen? Kocanızı sizle zorla mı evlendirdiler? Kuzenine asılabilecek bir adam, istese ztn onla da evlenebilirdi diye düşünüyorum. Ama o sizle evlenmeyi seçmiş. Neden kıza asılsın?

Biraz alıngan ve kıskançsınız. Ama nedense ben diğer arkadaşlarımızdan farklı olarak eşinizde biraz suç buldum. Sebebi ise bir erkek misafir olduğu zaman eşini de önemsediğini hareketlerine yansıtmalı ki bu tarz alınganlıkları kendi eliyle yaratmasın. Eşinizin niyeti kötü değildir, öyle olacak olsa göz göre göre yapmazdı emin olun. Kadınlar daha duygusal bakabiliyor genelde olaylara. Siz önem verilmeye layık olduğunuzu düşünüyorsunuz ondan o hareketleri görmeyince şahsi olarak sorun yaratıyor zihniniz. Bence sakin olup misafirler gidince bu durumları eşinizi kırmadan örnek verebilirsiniz. Ama kesinlikle kıskançlık gibi algılatmayın sinirlendirmeyin, sadece beklentinizi söyleyin derim. Hem içinizde kalmamış olur hem de eşiniz de bir dahakine dikkat etmeye çalışır. Kendinizi üzmeyin.

Yaaa gerçekten beni bu anladınız ya şükürrrr çok saolun

Eşinize o kadar güvenmiyorsanız eve misafir almayın.bekar olana tabi daha yakın davranacak evli olan yanlış anlar bence siz kiskancsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…