- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi kardelen3176
-
Aynen burda dün hisseden bir kadının konusu vardı. Kadın kendi açmamış da ona yöneltilmiş suclamalar yani. Aynen kadın olduğumuz için hepimize doğusta otomatikman hissedebilme özelliği yükleniyor. Belki """bekar"""" kuzeni ile daha çok anlasabiliyordur. Ya da kız az yiyordur dikkatini çekmiştir. Ye kilo al biraz demek istemiştir. Yani ortalık yerde asılacak değil ya. Hem kuzenine bir de evliyken asılacak biriyle evliyseniz nerde kaldı "kadın hisseder"lafi. Bizim bu hissetme radarlarımız sadece esimiz başka birine ilgi gösterince mı açılıyor?Ben kadınım ve sizden fikir alıyorum kadın hisseder biliyorsunuz
Kuzen adı üstünde. K u z e n.Canım orda bekar ve evli kuzeni var bekar olana sürekli hizmet ediyor dayısı teyzesine bile sormuyorn
Canım orda bekar ve evli kuzeni var bekar olana sürekli hizmet ediyor dayısı teyzesine bile sormuyorn
Yaaa gerçekten beni bu anladınız ya şükürrrr çok saolunBiraz alıngan ve kıskançsınız. Ama nedense ben diğer arkadaşlarımızdan farklı olarak eşinizde biraz suç buldum. Sebebi ise bir erkek misafir olduğu zaman eşini de önemsediğini hareketlerine yansıtmalı ki bu tarz alınganlıkları kendi eliyle yaratmasın. Eşinizin niyeti kötü değildir, öyle olacak olsa göz göre göre yapmazdı emin olun. Kadınlar daha duygusal bakabiliyor genelde olaylara. Siz önem verilmeye layık olduğunuzu düşünüyorsunuz ondan o hareketleri görmeyince şahsi olarak sorun yaratıyor zihniniz. Bence sakin olup eşinizi kırmadan örnek verebilirsiniz misafirler gidince bu durumu. Ama kesinlikle kıskançlık gibi algılatmayın sinirlendirmeyin, sadece beklentinizi söyleyin derim. Hem içinizde kalmamış olur hem de eşiniz de bir dahakine dikkat etmeye çalışır. Kendinizi üzmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?