Kocamın hareketleri

Kuzen benim için kardeştir ama herkes için öyle değil Kuzeniyle ilişki yaşayan, evlenen insanlar var tabi. Belki o diğer kuzenine göre yaş olarak küçükse, küçük olduğu için ona sormuştur sadece. Size bunu düşündürecek başka hareketleri oldu mu? Şüpheniz varsa nasıl evliliğinizi sürdüreceksiniz? Zor şeyler...

Bana misafir diye normal geldı sanırım. Yanı esım boyle bırsey yapsa yadırgamazdım kı bende esımı bırakıp aynısını yapardım mısafıre. Aklıma bozuk bır fıkır gelmezdı acıkcası

arkadaşlar Kocamın kuzeni ve teyzesi dayısı bizde kaldılar çok sinirlerim bozuldu 6 kişiyi ağırladım en iyi şekilde ama sorun şu yemek yiyoruz ben çocuğa yedirmekte yiyemedim bizimki gitmiş oradaki genç kıza doydunmu yemek katayımmı diyor tatlı yiyoruz ben yanındayım bana getirmiyor kıza getiriyor şimdi bu konuyu eşimle basıl konuşabilirim walla sinirlerimi bozdu resmennnn orda birtane daha kuzeni var ama hep bekar olana ilgi alaka var dayısına teyzesine hizmet yok
Ben sizin demek istediğinizi ve neye bozulduğunuzu anladım.. Misafirler gittikten sonra beklentinizi genelleme yaparak ona söyleyin. - Mesela ben yemek yiyemedim misafirlerle çok ilgilendin ama beni hiç umursamadın gibi - ama sakın direkt kuzenden örnek vermeyin genel konuşun.

arkadaşlar Kocamın kuzeni ve teyzesi dayısı bizde kaldılar çok sinirlerim bozuldu 6 kişiyi ağırladım en iyi şekilde ama sorun şu yemek yiyoruz ben çocuğa yedirmekte yiyemedim bizimki gitmiş oradaki genç kıza doydunmu yemek katayımmı diyor tatlı yiyoruz ben yanındayım bana getirmiyor kıza getiriyor şimdi bu konuyu eşimle basıl konuşabilirim walla sinirlerimi bozdu resmennnn orda birtane daha kuzeni var ama hep bekar olana ilgi alaka var dayısına teyzesine hizmet yok
şüphe duyuyorsan çok haklısın

Insanlar iyice zıvanadan çıktı
Yigeniyle yakistirdiginiz adamdan cocuk yapmasaydiniz hanimefendi madem.
Cok ayıp yaptiginiz

Kızlar karar aldım bu kıskançlıklarımı bir kenara bırakıp yoluma devam edeceğim hepiniz haklısınız sanırım ben bunaldım buna sardım eşimlede bu konuyu konuşmadım çünkü gereksiz kıskançlık yaptım hepinize tek tek teşekkürler ☺️ iyiki varsınız
Eşimle sıkıntılarım var bana lütfen yardım edin kızlar 7 yıllık evliyim eşim hiçbirzaöan bana yardım etmiyor onu geçtim iki çocukla gecelere kadar ev temizleyip öyle yatıyorum kendimi çok saldım çok yoruldum herşeyden ben mesela eşim ne isterse param yoksada içinde kalmasın diye heryerden bulup alırım ama eşim bana öyle değil en ufak şeyde para yok borç çok diyor Buda zoruma gidiyor ben kendimi çok değersiz hissetmeye başladım lütfen bana akıl verin durumu var bu Arada istediklerimi yapabilecek maddiyata. Sahip ama hep esirgiyor çok fedakarlık yaptım ona ben bunu haketmiyorum nasıl değiştirebilirim bu durumu ?
Eski konunuzla birleştirince kocanız sizinle ilgilenmediği için bu durum zorunuza gitmiş. Boş verin. Siz kendi hayatınızı yaşayın. Kocanız için fedakarlık yapmayın. Keyfinize bakın.

Tamam da siz de eşinizle ilgilenememişsiniz zaten. Misafir çocukla uğraşmaktan kendim yiyemedim bile diyorsunuz. Ev sahipleri misafirlikte maalesef telef oluyor. Gelecek sefere çocuğu anne babasına emanet edin, zira misafirlikte bazı aileler fazla rahat davranabiliyor.

Neden kuzenine ikram yaptığını bilemiyorum, elimizde yeterli veri yok.
Kuzen zayıf/hasta olabilir, kafaca anlaşabilir vb.

Yalnız bir eşi kuzeniyle ilişki yaşamakla suçlamadan önce elinizde çok sağlam kanıtlar olmalıdır, tatlı ikramı falan olmaz.

Yoksa korkunç bir tepki alırsınız, sessizlik altındır.

Misafir geldi sofradasınız ok? Cocugun yemegini babasina iteledin.O cocugu yedirirken sen yemegini yedin(karnın doydu +)Sonra bekar kuzenine sen soruyorsun doydun mu? Tatli ister misin? (Bekarla ilgilenen sen oldun kıskanclık bitti +)Esin bu arada kendi midesini düşünecek tabi haliyle sofrada olacak gözü görmeyecek birşey..Sonrasinda da artik neden dayisina göz göz kirpti demezsen bu yemek güzel gecer yav :olamaz: az el insaf baco..:KK53:

Yani adamı kuzeninden kıskanacak kadar da özgüvensiz olmayın ya. Sarmaşdolaş olur kıskanırsınız anlarım, el kol şakası yapar anlarım da gayet makul bir soru sormuş adam

Yahu siz sizin evinizde tüm sülalesinin önünde karısının yanında kuzeniyle oynaşacağını düşündüğünüz adamlarla nasıl evleniyorsunuz? Böyle karaktersiz olduğunu düşündüğünüz adamdan nasıl çocuk yapıyorsunuz?

Bacım burda böyle kıskançlıkları hiç normal karşılamazlar yazmamam gerekirdi 😂 ben böyle bi konu açmıştım da tefe koyup çaldılar resmen beni 🤫 şimdi şöyle ki ikram etmek vaarr ikram etmek var benim eşimde misafir çok sever arkadaşı geldiğinde onun eşine sorar benden önce ama hiç kıskanmam yani çünkü iki tarafı da çok iyi tanıyorum şüphe uyandıracak bişey hissetmem ama bir kişi daha var ki (şüphe uyandırmak değil sevmediğimden ) bende önce sorunca eşimi boğazlayasım geliyor :))))))))) bence senin kıskançlığın kuzeni yüzünden değil ilgi odağı sen olmaman ki bence haklısın ben orda ortak paydamız olan çocuğumuzu doyurayım sen yanımda hapur hupur ye bi de üstüne bana yardım etmek yerine çevreye dağıt oldu....

Back
X