Kocamın hatalarını kabullenmemesi :((

Ruyamd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
478
243
53
33
Merhabalar, 5 aylık evliyim eşimle tanışarak bir süre konuşarak evlendikTandığım süre boyunca ne bir kavgamız oldu ne de bir kötü söz.Aynı evin içerisine girdikten sonra (Kayınvalidemler üst katımda )tartışmalar herşeyime yorum yapmalar beni kısıtlamalar basladı.Şiddet”ten korkuyordum kocam tartışma esnasında sesimi kesmek için boğaızımı sıkarak basladı.En son yüüzme tokat atarak seviyeyi yükseltti.Bende 1 hafta boyunca annemerlde kaldım o arada dilde pişman olduğunu dile getirip tehditler savurmaya basladı.Annemlerden İstanbul”a mesleki eğitimim olduğu için direk geldim.Ben istanbul”a geldikten sonrada benden izin almadan nasıl gidersin ben senden boşanacağım sen benım sözümü dinlemedin bunun bedelini ödeyeceksin senin ailen bunun bedelini ödeyecek gibi sözler savuruyor.Mağdur olan benım travma yasayan benım halen daha benım suclu oldupumu kendimden izin almadığımı söylenip duruyor.Kendisine daha bir şans vermeyi düşünen ben şuanda bunlarla karşılaşıyorum.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Bana fikir verebilirmisiniz ?

Niye bu hale geldi sence? Şöyle bir düşünsen kenfinde ne gibi bir hata ararsın? Sen ona karşı nasılsın mesela?

Niye bu hale geldi sence? Şöyle bir düşünsen kenfinde ne gibi bir hata ararsın? Sen ona karşı nasılsın mesela?
Ben onun yediğine içtiğine gezdiğine karışmam etmem.Kendine hiçbir müdahale de bulunamdım ama kendisi sürekli senin elbisen şöyle olacak sen yolda bu şekilde yürüyeceksin sen şöyle uapacaksın nen böyle yapacaksın ...Ben adamı sıkmazken adam benı boğum boğum boğuyor halen daha yok kocanım sözünü dinlemedin kadın dediğin koca sözü dinler ....

Adam tehlikeli birine benziyor. Ben neden ürkerim böyle adamlardan. Insallah kazasiz belasız hal.edersiniz. bilemedim ki ne denir. Sucunu da kabul etmiyor ki.

Bu gidişhat iyi değil diyorum.Dizi sindirmeye çalışıyor.

Çocuk yokken ayrılın ayrılacaksanız.
5 ayda yaşadıkladınız affedilecek şeyler değil.
Yine de siz bilirsiniz elbet ama insan şiddet görünce de ayrılmayacaksa neden ayrılacak?
Ş
Çocuk yokken ayrılın ayrılacaksanız.
5 ayda yaşadıkladınız affedilecek şeyler değil.
Yine de siz bilirsiniz elbet ama insan şiddet görünce de ayrılmayacaksa neden ayrılacak?
En kötüsü de karşındaki kişinin bunu büyük bir hata olarak görmemesi ,Benım İstanbul”a gelmem Kendinin yaptığından daha büyük bişeymiş...Haa bu arada istanbul”da Abimin yanında kalıyorum

Ben bazı kadınları anlamıyorum. Bu kez karışmasa diyeceksiniz ki kısa giyiniyorum ama bir şey demiyor kocam, acaba beni kıskanmıyor mu...

Sana yaşayan biri olarak diyorum ki özellikle erkeği tahrik edici şekilde konuşmamak gerekiyor.

Bundan istersen ayrılırsın o sorun değil. Sadece demek istediğim hangi erkek karşına çıkarsa çıksın tahrik edici konuşursan sonu hüsran oluyor. Sıkıntını kişiliğine değil sorunlara göre bildirmelisin. Yani demem o ki vurmayan erkek yok sadece konuşmasını bilen kadın var. Konuşmanı bilirsen eli kalkmaz saa ( tabi psikolojisi bozuk olmayan normal sinirlenmiş olan bir erkekten bahsediyorum)

Sen hep böyle yapıyorsun demek yerine, böyle yapman beni kırıyor gibi konuşmalısın.

Aileniz arkanızdaysa çocukta yokken boşanın. Daha 5 aylık evlilikte neler yaşadınız.
Evet Ailem arkamda ailem bana yapılanı kabullenemedi...Benım aileme de laf atıyor tabi ailem bana destek cıktığı için ,Ne kdar acı insan Mutlunolmak için evlenirken nelerle karşılaşıyor...

Pişmanlık ibaresi de yok. Üste çıkma çabasında.
İşiniz zor. Ama her zaman beterin beteri vardır diye düşünüyorum. Çocuksuz olmanız şans mesela.
İyi düşünün hakkınızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…