Bir kadın yanlış cümle secti diyede bir erkek elini kaldıramaz...Ben ona defalarca anlattım bak evlenmeden önce beni gördün herşeyimi biliyordun evlendikten sonra bu baskıcı tavırların nedir diye ama nafile yolda yürürken bile benım yanımda yürüyeceksin arkamda veya önğmde gidemezsin diyo bunları evlenmeden önce demiyordu evlendikten sonra tanımadığım bir insan olduBen bazı kadınları anlamıyorum. Bu kez karışmasa diyeceksiniz ki kısa giyiniyorum ama bir şey demiyor kocam, acaba beni kıskanmıyor mu...
Sana yaşayan biri olarak diyorum ki özellikle erkeği tahrik edici şekilde konuşmamak gerekiyor.
Bundan istersen ayrılırsın o sorun değil. Sadece demek istediğim hangi erkek karşına çıkarsa çıksın tahrik edici konuşursan sonu hüsran oluyor. Sıkıntını kişiliğine değil sorunlara göre bildirmelisin. Yani demem o ki vurmayan erkek yok sadece konuşmasını bilen kadın var. Konuşmanı bilirsen eli kalkmaz saa ( tabi psikolojisi bozuk olmayan normal sinirlenmiş olan bir erkekten bahsediyorum)
Sen hep böyle yapıyorsun demek yerine, böyle yapman beni kırıyor gibi konuşmalısın.
Ayrılmak istemiyosanız hani bi şans veriyim diyosanız iyice burnunu sürtün. Hem suçlu hem güçlü bi de üste çıkıyo.Evet Ailem arkamda ailem bana yapılanı kabullenemedi...Benım aileme de laf atıyor tabi ailem bana destek cıktığı için ,Ne kdar acı insan Mutlunolmak için evlenirken nelerle karşılaşıyor...
Evet çok şükür ki çocuk yok ...Pişmanlık ibaresi de yok. Üste çıkma çabasında.
İşiniz zor. Ama her zaman beterin beteri vardır diye düşünüyorum. Çocuksuz olmanız şans mesela.
İyi düşünün hakkınızda hayırlısı.
kadin ironi yapmis konu sahibi.Şiddet gördüğüm için mi özür dilicem ?
Daha o bana şans verecekmiş burnunun sürçtüğü yok neni hatalı görüyor ...Hatam onun yaptıklarından sonra ben daha ondan izin almalıymışımAyrılmak istemiyosanız hani bi şans veriyim diyosanız iyice burnunu sürtün. Hem suçlu hem güçlü bi de üste çıkıyo.
Affedin. Gidip özür dileyin. Bir yuva kolay kurulmuyor.
bosanma davasini siz açin.Daha o bana şans verecekmiş burnunun sürçtüğü yok neni hatalı görüyor ...Hatam onun yaptıklarından sonra ben daha ondan izin almalıymışım
Hahahahaha, paşazâdeye bak sen.. Resti çekip kararlı durunca da geri adım atıp kedicik olur bu tipler.. Karaktersizlik resmen..Bana daha yanıma gelip kendini affettirmen lazım seni öyle kolay da affetmeyeceğim vss gbii söylemlerde de bulunuyor
Umarim ironi yapmissinizdir..Affedin. Gidip özür dileyin. Bir yuva kolay kurulmuyor.
Zaten yanıma geldiğin zaman kendini bana affettireceksin diyo ...Neyin kafasını yasıyor ben onda kilitlendim şşiddet gören ben ama özür dilemesi gereken kendimi affettirmesi gerekende benım nasıl bi işHahahahaha, paşazâdeye bak sen.. Resti çekip kararlı durunca da geri adım atıp kedicik olur bu tipler.. Karaktersizlik resmen..
Adam şans istemiyor ki, aksine seni diz çöktürme peşinde..
Dediğim gibi, kararli durunca geri adım atacaktır ama düzelip insan olacagi anlamina gelir mi bu? Bence hayır.. Aksine, kompleks yapıp daha beterlerini yapacaktır diye düşünüyorum..
Dayağın sebebi mi olur Allah aşkına? Diyelim kadında bir hata var, kadının illa dayakla mı eğitilmesi gerekiyor?Niye bu hale geldi sence? Şöyle bir düşünsen kenfinde ne gibi bir hata ararsın? Sen ona karşı nasılsın mesela?
yanina gidecek misiniz sahiden?Zaten yanıma geldiğin zaman kendini bana affettireceksin diyo ...Neyin kafasını yasıyor ben onda kilitlendim şşiddet gören ben ama özür dilemesi gereken kendimi affettirmesi gerekende benım nasıl bi iş
Yani birde sağlıklı bir adam ve seven bir insan Her ne sebeple olursa olsun elini kaldırmaya kıyamaz...Dayağın sebebi mi olur Allah aşkına? Diyelim kadında bir hata var, kadının illa dayakla mı eğitilmesi gerekiyor?
Şu aşamada hayır !yanina gidecek misiniz sahiden?
Şiddet işin içine girince durumlar değişiyor. Kabul edeceğini zannetmiyorum ama psikolojik destek almayı teklif edebilirsin. Beraber olacak şekilde aile olarak vs..Merhabalar, 5 aylık evliyim eşimle tanışarak bir süre konuşarak evlendikTandığım süre boyunca ne bir kavgamız oldu ne de bir kötü söz.Aynı evin içerisine girdikten sonra (Kayınvalidemler üst katımda )tartışmalar herşeyime yorum yapmalar beni kısıtlamalar basladı.Şiddet”ten korkuyordum kocam tartışma esnasında sesimi kesmek için boğaızımı sıkarak basladı.En son yüüzme tokat atarak seviyeyi yükseltti.Bende 1 hafta boyunca annemerlde kaldım o arada dilde pişman olduğunu dile getirip tehditler savurmaya basladı.Annemlerden İstanbul”a mesleki eğitimim olduğu için direk geldim.Ben istanbul”a geldikten sonrada benden izin almadan nasıl gidersin ben senden boşanacağım sen benım sözümü dinlemedin bunun bedelini ödeyeceksin senin ailen bunun bedelini ödeyecek gibi sözler savuruyor.Mağdur olan benım travma yasayan benım halen daha benım suclu oldupumu kendimden izin almadığımı söylenip duruyor.Kendisine daha bir şans vermeyi düşünen ben şuanda bunlarla karşılaşıyorum.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Bana fikir verebilirmisiniz ?
Evet bende aynı şeyi düşünüyorum...Kim bilir başımıza kötü bişey gelse bunun tepkisi ne olacaktı...Isin zor.. af diliyor olsa... belki derdim ama.. daha utanmadan senin af dilemeni bekliyor.. boyle biriyle 5 ayda boyleysen 5 sene sonrayi dusunemiyorum aile faciasi...
En tehlikeli tipler bunlar iste; egoist, narsist, kompleksli, suc bastiran ve cahil.. Susup alttan aldikca da tepeye tepeye cikarlar..Zaten yanıma geldiğin zaman kendini bana affettireceksin diyo ...Neyin kafasını yasıyor ben onda kilitlendim şşiddet gören ben ama özür dilemesi gereken kendimi affettirmesi gerekende benım nasıl bi iş
Reddetti.sürekli beni suçluyor sürekli beni kötülüyor Ailesinin yanımda beni kötülüyorŞiddet işin içine girince durumlar değişiyor. Kabul edeceğini zannetmiyorum ama psikolojik destek almayı teklif edebilirsin. Beraber olacak şekilde aile olarak vs..
Ya siz boşverin gereksiz, anlamsız yorumları.Yani birde sağlıklı bir adam ve seven bir insan Her ne sebeple olursa olsun elini kaldırmaya kıyamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?