Kocamın hatalarını kabullenmemesi :((

Bir kadın yanlış cümle secti diyede bir erkek elini kaldıramaz...Ben ona defalarca anlattım bak evlenmeden önce beni gördün herşeyimi biliyordun evlendikten sonra bu baskıcı tavırların nedir diye ama nafile yolda yürürken bile benım yanımda yürüyeceksin arkamda veya önğmde gidemezsin diyo bunları evlenmeden önce demiyordu evlendikten sonra tanımadığım bir insan oldu

Evet Ailem arkamda ailem bana yapılanı kabullenemedi...Benım aileme de laf atıyor tabi ailem bana destek cıktığı için ,Ne kdar acı insan Mutlunolmak için evlenirken nelerle karşılaşıyor...
Ayrılmak istemiyosanız hani bi şans veriyim diyosanız iyice burnunu sürtün. Hem suçlu hem güçlü bi de üste çıkıyo.

Ayrılmak istemiyosanız hani bi şans veriyim diyosanız iyice burnunu sürtün. Hem suçlu hem güçlü bi de üste çıkıyo.
Daha o bana şans verecekmiş burnunun sürçtüğü yok neni hatalı görüyor ...Hatam onun yaptıklarından sonra ben daha ondan izin almalıymışım

Bana daha yanıma gelip kendini affettirmen lazım seni öyle kolay da affetmeyeceğim vss gbii söylemlerde de bulunuyor
Hahahahaha, paşazâdeye bak sen.. Resti çekip kararlı durunca da geri adım atıp kedicik olur bu tipler.. Karaktersizlik resmen..
Adam şans istemiyor ki, aksine seni diz çöktürme peşinde..
Dediğim gibi, kararli durunca geri adım atacaktır ama düzelip insan olacagi anlamina gelir mi bu? Bence hayır.. Aksine, kompleks yapıp daha beterlerini yapacaktır diye düşünüyorum..

Zaten yanıma geldiğin zaman kendini bana affettireceksin diyo ...Neyin kafasını yasıyor ben onda kilitlendim şşiddet gören ben ama özür dilemesi gereken kendimi affettirmesi gerekende benım nasıl bi iş

Niye bu hale geldi sence? Şöyle bir düşünsen kenfinde ne gibi bir hata ararsın? Sen ona karşı nasılsın mesela?
Dayağın sebebi mi olur Allah aşkına? Diyelim kadında bir hata var, kadının illa dayakla mı eğitilmesi gerekiyor?

Zaten yanıma geldiğin zaman kendini bana affettireceksin diyo ...Neyin kafasını yasıyor ben onda kilitlendim şşiddet gören ben ama özür dilemesi gereken kendimi affettirmesi gerekende benım nasıl bi iş
yanina gidecek misiniz sahiden?

Isin zor.. af diliyor olsa... belki derdim ama.. daha utanmadan senin af dilemeni bekliyor.. boyle biriyle 5 ayda boyleysen 5 sene sonrayi dusunemiyorum aile faciasi...

Şiddet işin içine girince durumlar değişiyor. Kabul edeceğini zannetmiyorum ama psikolojik destek almayı teklif edebilirsin. Beraber olacak şekilde aile olarak vs..

En tehlikeli tipler bunlar iste; egoist, narsist, kompleksli, suc bastiran ve cahil.. Susup alttan aldikca da tepeye tepeye cikarlar..
Bosanmak kolay degil, tahmin edebiliyorum icinde oldugun çıkmazı, ben de bosandim ama bazen en basindan bagira bagira gelir her sey, kendini belli eder.. Düzelecek sey var düzelmeyecek sey var.. Bu adamdaki kisilik olmus bence, hani normal bi psikolojiye sahip gibi gelmedi bana, laftan anlayacak tip de degil.. Ailene kadar da dili uzanmis, kim olup kimi tehdit ediyor ayrica?

Şiddet işin içine girince durumlar değişiyor. Kabul edeceğini zannetmiyorum ama psikolojik destek almayı teklif edebilirsin. Beraber olacak şekilde aile olarak vs..
Reddetti.sürekli beni suçluyor sürekli beni kötülüyor Ailesinin yanımda beni kötülüyor

Yani birde sağlıklı bir adam ve seven bir insan Her ne sebeple olursa olsun elini kaldırmaya kıyamaz...
Ya siz boşverin gereksiz, anlamsız yorumları.
Vurmayan erkek yokmuş muş. Gayette var efendim, benim teyzemle enişten hergün kavga ediyorlardı, teyzem bayağı bayağı bağırıyordu kocasına ama bir kere bile teyzemin ağzından vurduğunu duymadım. Keza kendisi de söyler "bir kere olsun elini kaldırmadı" diye. Şiddete davranmak kişilik meselesidir, karşısındakini aklıyla değilde gücüyle ezmeye çalışır. Ve kesinlikle affedilecek birşey değil. Boğazınızı sıkmadan tokata kadar level atlamış bir adamı da evden gitmeyle durduramazsınız. Bir de boşanmak istiyormuş hasbam, o boşanma davasını siz açın da görsün gününü. Hadsiz terbiyesiz şey. Hata sende değil onda. Biraz adam olsun da karısına el kaldırmamayı öğrensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…