- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
bosanmayi dusunmuyorsunuz anladigim kadariyla?Şu aşamada hayır !
Evet kendiside yok benım babam olsa ben babama acımam yine de kendi bildiğimi okurum benım dediğim önemli benim inadıma gidildi ben bunun acısını cıkaracağım gibisinden konuşuyor.Kendince benım Aileme benımle boşanarak ders verecekmiş!!!En tehlikeli tipler bunlar iste; egoist, narsist, kompleksli, suc bastiran ve cahil.. Susup alttan aldikca da tepeye tepeye cikarlar..
Bosanmak kolay degil, tahmin edebiliyorum icinde oldugun çıkmazı, ben de bosandim ama bazen en basindan bagira bagira gelir her sey, kendini belli eder.. Düzelecek sey var düzelmeyecek sey var.. Bu adamdaki kisilik olmus bence, hani normal bi psikolojiye sahip gibi gelmedi bana, laftan anlayacak tip de degil.. Ailene kadar da dili uzanmis, kim olup kimi tehdit ediyor ayrica?
Yanına gitmeye hayır dedim !!!bosanmayi dusunmuyorsunuz anladigim kadariyla?
Cui Bono , cok dogru seyler yaziyor. istersen okuduktan sonra bi dusun konu sahibi.
senin esinin karakteri sikinti, oyuzden asla degismez.
onu anladim cok sukur.Yanına gitmeye hayır dedim !!!
Kendi istedigi gibi at kosturacak, kimse de paşazâdeye bi şey demeyecek, oyle mi? Hem kompleksli hem hadsiz.. Kocaligi, erkekligi, adamligi hayt huyt etmek saniyor galiba, ezik egosunu bu sekilde tatmin ediyor.. Tabii bulmuş korkutabilecegi bi kadini, eziyo da eziyo, boylece kendini güçlü hissediyor..Evet kendiside yok benım babam olsa ben babama acımam yine de kendi bildiğimi okurum benım dediğim önemli benim inadıma gidildi ben bunun acısını cıkaracağım gibisinden konuşuyor.Kendince benım Aileme benımle boşanarak ders verecekmiş!!!
Geri dönsemde belli bir yere kadar sürecek onu da seziyorum ve biliyorum.Evet çocuk konusunda dikkatli olmalıyım tek şükrettiğim şey cocuğun olmamasıKendi istedigi gibi at kosturacak, kimse de paşazâdeye bi şey demeyecek, oyle mi? Hem kompleksli hem hadsiz.. Kocaligi, erkekligi, adamligi hayt huyt etmek saniyor galiba, ezik egosunu bu sekilde tatmin ediyor.. Tabii bulmuş korkutabilecegi bi kadini, eziyo da eziyo, boylece kendini güçlü hissediyor..
Anladığım kadariyla geri doneceksin ama hic olmazsa cocuk dusunme, iyice korun bari..
Canım öncelikle geçmiş olsun çok kısa süre içinde eşinin gerçek yüzünü gördüğün için şanslısın. 2. bir şans vermeyi düşünme 5 aylık evlilikte boğazını sıkan, tokat atan kızıp tehditler savuran adamın (adam kelimesi lafın gelişi tamamen) sonrasını bir düşün. Bak kadın cinayetleri bitmiyor ülkemizde maalesef. Yol yakınken bırak ayrıca ilk önce yolladığı mesajları delil olarak sunup uzaklaştırma kararı aldır. Mahkemeni de acil olarak aç. Tehdit hakaret içetikli hiçbir mesajını silme bunlar hepsi onun aleyhine, senin lehine... İşin gücün de var belli ki ezdirme kendini.Merhabalar, 5 aylık evliyim eşimle tanışarak bir süre konuşarak evlendikTandığım süre boyunca ne bir kavgamız oldu ne de bir kötü söz.Aynı evin içerisine girdikten sonra (Kayınvalidemler üst katımda )tartışmalar herşeyime yorum yapmalar beni kısıtlamalar basladı.Şiddet”ten korkuyordum kocam tartışma esnasında sesimi kesmek için boğaızımı sıkarak basladı.En son yüüzme tokat atarak seviyeyi yükseltti.Bende 1 hafta boyunca annemerlde kaldım o arada dilde pişman olduğunu dile getirip tehditler savurmaya basladı.Annemlerden İstanbul”a mesleki eğitimim olduğu için direk geldim.Ben istanbul”a geldikten sonrada benden izin almadan nasıl gidersin ben senden boşanacağım sen benım sözümü dinlemedin bunun bedelini ödeyeceksin senin ailen bunun bedelini ödeyecek gibi sözler savuruyor.Mağdur olan benım travma yasayan benım halen daha benım suclu oldupumu kendimden izin almadığımı söylenip duruyor.Kendisine daha bir şans vermeyi düşünen ben şuanda bunlarla karşılaşıyorum. yapacağımı şaşırmış durumdayım.Bana fikir verebilirmisiniz ?
5 ay nedir ki, mutluluktan agzinin kapanmamasi lazimdi senin şimdi, uğraştığın seylere bak.. Tehdit, hakaret, dayak.. Gaza getirmek niyetinde asla degilim ama boyle hadsiz birine boyun eğip iyice şişmesine neden olmani istemiyorum; cunku seni daha da cok ezecek o zaman..Geri dönsemde belli bir yere kadar sürecek onu da seziyorum ve biliyorum.Evet çocuk konusunda dikkatli olmalıyım tek şükrettiğim şey cocuğun olmaması
Evet çok şükür işim iyi bir konumdayım kendisi hatta iş için koşturmaz etmez .Babasının yardımıyla cebine para girer...Canım öncelikle geçmiş olsun çok kısa süre içinde eşinin gerçek yüzünü gördüğün için şanslısın. 2. bir şans vermeyi düşünme 5 aylık evlilikte boğazını sıkan, tokat atan kızıp tehditler savuran adamın (adam kelimesi lafın gelişi tamamen) sonrasını bir düşün. Bak kadın cinayetleri bitmiyor ülkemizde maalesef. Yol yakınken bırak ayrıca ilk önce yolladığı mesajları delil olarak sunup uzaklaştırma kararı aldır. Mahkemeni de acil olarak aç. Tehdit hakaret içetikli hiçbir mesajını silme bunlar hepsi onun aleyhine, senin lehine... İşin gücün de var belli ki ezdirme kendini.
Evet bende halen daha boyun eğecekmişsin gibi tavırlarından sonra ondan korkuyorum ....5 ay nedir ki, mutluluktan agzinin kapanmamasi lazimdi senin şimdi, uğraştığın seylere bak.. Tehdit, hakaret, dayak.. Gaza getirmek niyetinde asla degilim ama boyle hadsiz birine boyun eğip iyice şişmesine neden olmani istemiyorum; cunku seni daha da cok ezecek o zaman..
Üstüne birde sözlü de dokunarak da şiddet bakarmısın seni düşürdüğü konuma lütfen resmen altında eziliyor ve hırsını sizden çıkarıyor. O kimmiş de seni boşayarak ailene ceza vereceğini sanıyor sen boşa kurtul acilen.Evet çok şükür işim iyi bir konumdayım kendisi hatta iş için koşturmaz etmez .Babasının yardımıyla cebine para girer...
Iyiye gitmeyecek, yalnizca bunu bil.. En guzel olmasi gereken zamanlarda boyle ise, ohoo.. Insanlar değişmiyor, bunu dusunerek ver kararini..Evet bende halen daha boyun eğecekmişsin gibi tavırlarından sonra ondan korkuyorum ....
Vurmayan erkek yok nedir ya??? Niye kadınlar köle mi sizde bir kadinsiniz eşiniz sizi dövüyor sizde hosnutsunuz galiba!Ben bazı kadınları anlamıyorum. Bu kez karışmasa diyeceksiniz ki kısa giyiniyorum ama bir şey demiyor kocam, acaba beni kıskanmıyor mu...
Sana yaşayan biri olarak diyorum ki özellikle erkeği tahrik edici şekilde konuşmamak gerekiyor.
Bundan istersen ayrılırsın o sorun değil. Sadece demek istediğim hangi erkek karşına çıkarsa çıksın tahrik edici konuşursan sonu hüsran oluyor. Sıkıntını kişiliğine değil sorunlara göre bildirmelisin. Yani demem o ki vurmayan erkek yok sadece konuşmasını bilen kadın var. Konuşmanı bilirsen eli kalkmaz saa ( tabi psikolojisi bozuk olmayan normal sinirlenmiş olan bir erkekten bahsediyorum)
Sen hep böyle yapıyorsun demek yerine, böyle yapman beni kırıyor gibi konuşmalısın.
Ben aslında bu evlilikten bir nane olmayacağının farkındayım ...Sırf Ailem hemen bitirdin diye yüklenmesin diye belki belli bir müddett devam edeceğim.Balık bastan kokuyor maalesef .ilk basta yazılan mesajlar gibi Şanslı olduğum nokta Daha basından Gercek yüzünü görmemTartisma esnasinda agir cevaplar veriyormusunuz?
İnsanlar ne umutlarla evleniyor, uzuluyorum.
Keske bogazinizi sıktiginda, tokat attiginda darp raporu alsaydiniz.
Boşanin demiycem zaten bosanmayi dusunmediyiniz cok belli.
ALLAH yardimciniz olsub ..
Birde Tahrik olanlar Sadece Erkekler mi !Erkek erkek diye oturttmışlar baş köşeye artık erkek de kadında aynı hayat mücadalesinde savasıyorlar.Vurmayan erkek yok nedir ya??? Niye kadınlar köle mi sizde bir kadinsiniz eşiniz sizi dövüyor sizde hosnutsunuz galiba!
Burdaki diger sorun da evlenene kadar gerçek yüzünü saklaması aynı benim ex eşEvet Ailem arkamda ailem bana yapılanı kabullenemedi...Benım aileme de laf atıyor tabi ailem bana destek cıktığı için ,Ne kdar acı insan Mutlunolmak için evlenirken nelerle karşılaşıyor...
Valla canım benim herşeyi kadınlar çekiyor tüm sıkıntıyı çileyi kadinlarimiz çekiyor kadın üstün bana göre siz ve hiçbir kadın şiddeti kesinlikle haketmiyor.. Allah kıymet bilenlerle karşılaştırsin Rabbim size de en doğru hayırlı yolu hakkınızda hayırlısını göstersin tez zamanda..Birde Tahrik olanlar Sadece Erkekler mi !Erkek erkek diye oturttmışlar baş köşeye artık erkek de kadında aynı hayat mücadalesinde savasıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?