Kocamın hatalarını kabullenmemesi :((

Evet kendiside yok benım babam olsa ben babama acımam yine de kendi bildiğimi okurum benım dediğim önemli benim inadıma gidildi ben bunun acısını cıkaracağım gibisinden konuşuyor.Kendince benım Aileme benımle boşanarak ders verecekmiş!!!

Kendi istedigi gibi at kosturacak, kimse de paşazâdeye bi şey demeyecek, oyle mi? Hem kompleksli hem hadsiz.. Kocaligi, erkekligi, adamligi hayt huyt etmek saniyor galiba, ezik egosunu bu sekilde tatmin ediyor.. Tabii bulmuş korkutabilecegi bi kadini, eziyo da eziyo, boylece kendini güçlü hissediyor..
Anladığım kadariyla geri doneceksin ama hic olmazsa cocuk dusunme, iyice korun bari..

Geri dönsemde belli bir yere kadar sürecek onu da seziyorum ve biliyorum.Evet çocuk konusunda dikkatli olmalıyım tek şükrettiğim şey cocuğun olmaması

Canım öncelikle geçmiş olsun çok kısa süre içinde eşinin gerçek yüzünü gördüğün için şanslısın. 2. bir şans vermeyi düşünme 5 aylık evlilikte boğazını sıkan, tokat atan kızıp tehditler savuran adamın (adam kelimesi lafın gelişi tamamen) sonrasını bir düşün. Bak kadın cinayetleri bitmiyor ülkemizde maalesef. Yol yakınken bırak ayrıca ilk önce yolladığı mesajları delil olarak sunup uzaklaştırma kararı aldır. Mahkemeni de acil olarak aç. Tehdit hakaret içetikli hiçbir mesajını silme bunlar hepsi onun aleyhine, senin lehine... İşin gücün de var belli ki ezdirme kendini.

Ne kadar acı insanın evlendiği zaman şunlarla karşılaşması ,Suçu kendimde bulup duruyorum ben bu adamı tanıyamadım mı nasıl göremedim diye ???Birde evliliğin ilk aylarında bu kadar saldırganca yaklaşması !

Geri dönsemde belli bir yere kadar sürecek onu da seziyorum ve biliyorum.Evet çocuk konusunda dikkatli olmalıyım tek şükrettiğim şey cocuğun olmaması
5 ay nedir ki, mutluluktan agzinin kapanmamasi lazimdi senin şimdi, uğraştığın seylere bak.. Tehdit, hakaret, dayak.. Gaza getirmek niyetinde asla degilim ama boyle hadsiz birine boyun eğip iyice şişmesine neden olmani istemiyorum; cunku seni daha da cok ezecek o zaman..

Tartisma esnasinda agir cevaplar veriyormusunuz?
İnsanlar ne umutlarla evleniyor, uzuluyorum.
Keske bogazinizi sıktiginda, tokat attiginda darp raporu alsaydiniz.
Boşanin demiycem zaten bosanmayi dusunmediyiniz cok belli.
ALLAH yardimciniz olsub ..

Evet çok şükür işim iyi bir konumdayım kendisi hatta iş için koşturmaz etmez .Babasının yardımıyla cebine para girer...

Evet bende halen daha boyun eğecekmişsin gibi tavırlarından sonra ondan korkuyorum ....

Evet çok şükür işim iyi bir konumdayım kendisi hatta iş için koşturmaz etmez .Babasının yardımıyla cebine para girer...
Üstüne birde sözlü de dokunarak da şiddet bakarmısın seni düşürdüğü konuma lütfen resmen altında eziliyor ve hırsını sizden çıkarıyor. O kimmiş de seni boşayarak ailene ceza vereceğini sanıyor sen boşa kurtul acilen.

Vurmayan erkek yok nedir ya??? Niye kadınlar köle mi sizde bir kadinsiniz eşiniz sizi dövüyor sizde hosnutsunuz galiba!

Ben aslında bu evlilikten bir nane olmayacağının farkındayım ...Sırf Ailem hemen bitirdin diye yüklenmesin diye belki belli bir müddett devam edeceğim.Balık bastan kokuyor maalesef .ilk basta yazılan mesajlar gibi Şanslı olduğum nokta Daha basından Gercek yüzünü görmem

Evet Ailem arkamda ailem bana yapılanı kabullenemedi...Benım aileme de laf atıyor tabi ailem bana destek cıktığı için ,Ne kdar acı insan Mutlunolmak için evlenirken nelerle karşılaşıyor...
Burdaki diger sorun da evlenene kadar gerçek yüzünü saklaması aynı benim ex eş

Birde Tahrik olanlar Sadece Erkekler mi !Erkek erkek diye oturttmışlar baş köşeye artık erkek de kadında aynı hayat mücadalesinde savasıyorlar.
Valla canım benim herşeyi kadınlar çekiyor tüm sıkıntıyı çileyi kadinlarimiz çekiyor kadın üstün bana göre siz ve hiçbir kadın şiddeti kesinlikle haketmiyor.. Allah kıymet bilenlerle karşılaştırsin Rabbim size de en doğru hayırlı yolu hakkınızda hayırlısını göstersin tez zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…